RMN Cluj pret

RMN Cluj pret

Orasul bogat in ape curgatoare este optiunea catre care isi indreapta atentia toti iubitorii de aventura, de explorare, fiind, totodata, un loc in care exista o multime de clinici specializate in examinarile RMN in Cluj la pret accesibil pentru toti pacientii care le pasesc pragul.

Clinicile dotate cu aparate RMN in Cluj sunt de o reala importanta pentru pacientii care sufera de anumite probleme de sanatate, care nu pot fi depistate sau clarificate prin intermediul analizelor obisnuite. RMN-ul devine de-a dreptul necesar atat pentru pacienti, cat si pentru medici, in momentul in care se doreste obtinerea unui diagnostic precis.

Unde poti gasi o clinica specializata in folosirea aparatelor RMN in Cluj: pret, servicii

Daca si tu te confrunti cu afectiuni periculoase, care necesita realizarea in mod regulat a controalelor medicale, vei avea nevoie cu siguranta de efectuarea examinarilor de tip RMN in Cluj la pret accesibil. Vestea buna este ca poti beneficia gratis de RMN, daca mergi la medicul de familie, unde poti primi un bilet de trimitere.

In cazul in care iti doresti sa mergi pe cont propriu la o clinica, dar nu stii pe care sa o alegi, iti poti indrepta atentia cu incredere catre variantele prezentate in randurile de mai jos.

1. Centrul medical Transilvania

Daca esti in cautarea unei clinici de RMN in Cluj la preturi accesibile poti lua in considerare centrul medical Transilvania, dotat cu un aparat RMN GE 360 Advance 1.5 T, care este unic in Romania si care are softuri de o performanta inalta. Exista, totusi, si contraindicatii cu privire la efectuarea examinarii. Astfel, persoanele care au stimulatoare cardiace, implant cohlear, valve cardiace artificiale, neurostimulatoare, defibrilatoare cardiace nu pot beneficia de aceasta investigatie. De asemenea, si pacientii care sufera de insuficienta renala trebuie sa se consulte cu medicul specialist inainte de efectuarea examinarii.

Durata investigatiei de tip RMN poate sa fie de aproximativ 25 – 60 de minute, in functie de complexitatea zonelor de corp supuse testarii.

2. RMN – Pro Medical

Pro Medical este un centru de tratament si diagnostic care ofera o multime de servicii: rezonanta magnetica nucleara (RMN), tomografie computerizata, ecografie, endoscopie, colonoscopie etc. Astfel, daca iti planuiesti sa mergi la o clinica pentru efectuarea unei examinari de tip RMN, poti lua in considerare Pro Medical, care utilizeaza aparatul RMN Elan 1,5 Tesla.

Iata care sunt preturile pentru RMN in Cluj:

• RMN cranio-cerebral nativ – 650 lei;
• RMN cranio-cerebral cu substanta de contrast – 950 lei;
• RMN cranio-cerebral + TOF – 720 lei;
• RMN cerebral+hipofiza nativ – 720 lei;
• RMN cerebral+hipofiza cu substanta de contrast – 950 lei.

3. Hyperclinica MedLife

Hyperclinica MedLife este amplasata in Cluj si isi desfasoara domeniul de activitate in cadrul multor specialitati, cum ar fi alergologie, cardiologie, chirurgie, chirurgie estetica si reparatorie, toracica etc. Printre acestea se numara si specializarea in RMN, unde pacientii au ocazia de a cunoaste un personal medical cu experienta, care sa le efectueze examinarea in parametri optimi. Pentru ca rezultatele obtinute sunt exacte, doctorii pot oferi diagnostice precise.

Concluzie

Prin urmare, daca esti in cautarea unei clinici care utilizeaza aparate de RMN si nu stii catre care sa te orientezi, poti lua in considerare optiunile mentionate anterior in articol.