RMN Galati

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Sunt multe situatii in care ai nevoie de o investigatie RMN. In Galati sunt cateva clinici foarte bune in care functioneaza aceasta specialitate. RMN-ul este absolut util, oferind informatii pretioase in stabilirea unui diagnostic sau in monitorizarea unei afectiuni, tocmai pentru ca aparatul „vede” in corpul tau, fara sa iradieze.

Citeste in continuare acest articol si vei putea descoperi lucruri care iti vor fi de ajutor despre investigatia RMN efectuata in Galati: pret, clinici si parerile pacientilor!

Cat costa un RMN in Galati?

Din urmatorul tabel poti afla detaliile care te intereseaza atunci cand cauti o clinica in care se efectueaza RMN in Galati: preturi, medici si servicii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Terra Clinique
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
540-570 Ron
 • Tariful pentru RMN cranio-cerebral este 570 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen inferior este 570 Ron
 • Gama generoasa de specialitati medicale
 • Personal amabil
 • Echipamente performante
 • Posibilitate de cazare
 • Timp mare de asteptare
Scanexpert
650 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral este 650 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen inferior (pelvis) este 650 Ron
 • Aparat ultraperformant
 • Echipa profesionista si empatica
 • Servicii de buna calitate
 • In contract cu CAS
Remenix
550-600 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral este 550 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen inferior (pelvis) este 600 Ron
 • Investigatii numeroase
 • Servicii decontate de CAS
 • Se obtine rapid o programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici la care poti merge pentru un RMN in Galati

In continuarea acestui articol vei putea vedea care sunt primele trei centre RMN din Galati, din punct de vedere al calitatii serviciilor:

1. Terra Clinique

Terra Clinique pune la dispozitie peste 20 de specialitati medicale, iar unele dintre servicii sunt decontate de CAS. In cadrul departamentului de Radiologie si Imagistica Medicala se afla doi medici specialisti in radiologie. Clinica este dotata cu echipamente moderne si performante, iar medicii cu o experienta vasta pun pacientul pe primul loc in activitatea lor.

Pentru un RMN cranio-cerebral, pretul este de 540 de lei, iar pentru un RMN de abdomen inferior, tariful este de 570 de lei.

In majoritate, parerile exprimate in legatura cu aceasta clinica sunt unele pozitive. De multe ori sunt amintite: personalul amabil si bine instruit, atentia manifestata fata de pacienti, implicarea si empatia. La polul opus, oamenii s-au declarat dezamagiti de faptul ca se asteapta mult peste ora programarii si ca, per total, organizarea ar mai trebui imbunatita.

Vezi parerile pacientilor despre Terra Clinique
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Clinica Scanexpert si-a inceput activitatea in 2009, iar in prezent dispune de un aparat ultraperformant Siemens Avanto 1,5 T, prevazut cu antene dedicate tuturor partilor corpului omenesc si cu o rezolutie generoasa. Acest echipament dispune de un soft cu ajutorul caruia se pot efectua investigatii de mare precizie, precum si personalizarea protocoalelor in cazul tuturor procedurilor. Poti efectua aici RMN: cardiac, de san, pentru patologiile neurologice sau neurochirugicale sau musculoscheletal, iar serviciile sunt decontate de CNAS.

Cei care sunt interesati de pret RMN in Galati, la Scanexpert, pot afla ca tariful unui IRM cerebral este de 650 de lei, acelasi tarif ca si in cazul unui IRM abdomen inferior (pelvis).

Persoanele care au mers la aceasta clinica pentru un RMN au apreciat faptul ca personalul este calm, bine pregatit si ca a dat dovada de rabdare in timpul procedurilor de investigatie. Echipa este catalogata drept profesionista, empatica si serioasa, ce ofera servicii ireprosabile. Sunt si nemultumiri, iar majoritatea dintre ele sunt legate de faptul ca imaginile au avut o calitate slaba si ca interpretarile rezultatelor nu au fost in regula.

3. Remenix

Pentru aceasta clinica RMN din Galati, precizia diagnosticului este un criteriu de baza dupa care se desfasoara investigatiile medicale. Serviciile din clinica sunt decontate de CNAS, dar institutia colaboreaza si cu asiguratori privati de renume. Investigatiile RMN ce se efectueaza aici sunt foarte numeroase (sinusuri, cerebral, de hipofiza, de coloana, de gat, genunchi, umar, cot, glezna etc.).

Pretul unui IRM cerebral este de 550 de lei. Un IRM de abdomen inferior (pelvis) are un tarif de 600 de lei.

Parerile oamenilor sunt in majoritate laudative la adresa acestei clinici RMN deschise in Galati. Unii spun ca au reusit sa se programeze rapid la investigatii si ca de la receptie si pana la procedura in sine totul este foarte bine organizat. De asemenea, pacientii mai apreciaza si ca investigatiile pot fi decontate prin CAS.

Concluziile noastre

Acest tip de investigatie se realizeaza in centre RMN din Galati la recomandarea medicului specialist sau a medicului de familie, fiind un ajutor esential in depistarea sau evaluarea evolutiei tumorilor, in identificarea problemelor coloanei vertebrale si in multe alte situatii medicale.

Evaluarea RMN nu iradiaza si poate fi efectuata si copiilor, si femeilor insarcinate sau care alapteaza, spre deosebire de computerul tomograf. Daca alegi una dintre clinicile prezentate in acest articol vei fi pe „maini bune”, personalul medical fiind foarte bine pregatit, iar aparatura RMN de ultima generatie.