RMN Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica prin rezonanta magnetica este o investigatie prin care medicii obtin o imagine foarte detaliata a structurilor organismului, supuse examinarii, iar numarul de pacienti care doresc sa faca RMN in Ploiesti este relativ mare in raport cu optiunile de clinici din oras care au in dotare un aparat pentru efectuarea acestei investigatii.

Inainte de a-ti indrepta atentia catre clinicile din orase invecinate, trebuie sa stii ca ai la dispozitie o optiune foarte buna chiar in Ploiesti. In general, pacientii aleg o clinica in functie de raportul calitate pret si de abordarea personalului, acest lucru fiind valabil inclusiv in alegerea unui centru de imagistica medicala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Hiperdia
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
580-650 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 650 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal este 580 Ron
  • Grupul Affidea este lider european in furnizarea de servicii medicale de diagnostic imagistic
  • Personal amabil si atent
  • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru RMN in Ploiesti?

Este firesc sa iti doresti o calitate superioara a actului medical, chiar si atunci cand vine vorba despre RMN, iar in Ploiesti ai o optiune care indeplineste acest criteriu si pe care o poti alege cand medicul iti recomanda sa efectuezi investigatia RMN pentru depistarea unei afectiuni sau pentru urmarirea evolutiei unei boli diagnosticate in trecut:

Hiperdia Ploiesti

Cea mai buna optiune a pacientilor din Ploiesti in vederea efectuarii unui RMN este centrul de diagnostic Hiperdia, parte din grupul Affidea, care este cel mai mare furnizor din Europa de servicii medicale de diagnostic imagistic. Prezenta grupului este consolidata deja in 15 tari, iar numarul de centre de diagnostic deschise nu este mai mic de 280. Grupul Affidea si-a inceput activitatea in Romania in anul 2002 si de atunci a continuat sa se extinda in mai multe localitati din tara.

Pretul pentru un RMN cerebral nativ la acest centru este de 650 lei. Pentru RMN-ul abdominal, tariful este de 580 lei.

Pacientii spun ca sunt multumiti de serviciile oferite in acest centru medical, mentionand faptul ca personalul este calificat, atent si amabil. Curatenia si ordinea sunt in egala masura foarte apreciate de cei care au trecut pragul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Hiperdia
Vezi Pareri

Concluzii

RMN-ul se poate face in Ploiesti la un centru cu o reputatie foarte buna, ce face parte dintr-un grup cu prezenta puternica la nivel european. Persoanele din acest oras pot beneficia de servicii de imagistica medicala de inalta calitate, fara a fi nevoite sa mearga intr-un alt judet. Investigatia RMN se face pentru a obtine un nivel mare de acuratete in examinarea unor organe si tesuturi, ceea ce garanteaza un diagnostic corect.