Meniu

Acupunctura Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Chiar daca este o forma de medicina traditionala chineza, acupunctura in Baia Mare este la mare cautare si in ziua de astazi. Motivele pentru care oamenii opteaza pentru un astfel de tratament alternativ sunt numeroase: eficacitate clinica dovedita, nu implica efecte secundare majore, abordarea holistica sau posibilitatea de a urma, in paralel, si alte tratamente.

In acest articol vei descoperi doua cabinete de acupunctura din Baia Mare in care profeseaza specialisti cu experienta bogata in medicina alternativa. Tratamentele de acupunctura se recomanda, in aceste locatii, in caz de:  alergii, probleme de imunitate, anxietate, insomnie, depresie, dureri de cap, dureri de spate, afectiuni ginecologice, infertilitate sau in scop cosmetic, cum este cazul acupuncturii faciale.

Cat costa sedinta de acupunctura in Baia Mare?

Sedintele de acupunctura au un cost diferit in Baia Mare. Cabinetele stabilesc aceste tarife si in functie de numarul sedintelor, dar si de notorietatea medicului sau de dotarile clinicii. Poti vizualiza tabelul de mai jos pentru a descoperi cat costa un tratament de acupunctura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Dr. Mariana Oros
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 120 Ron
 • Medic cu o experienta vasta in terapiile alternative
 • Sedinte de acupunctura
 • Terapia Bowen
 • Tratamente homeopate
 • Lifting facial natural
Dr. Dan Marius Pop
130 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 130 Ron
 • Medici cu experienta in terapiile alternative
 • Acupunctura manuala si electroacupunctura
 • Acupunctura pentru tratarea infertilitatii
 • Acupunctura cosmetica
 • Terapia cu ventuze
 • Se pot achizitiona vouchere cadou
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Iata unde poti merge la acupunctura in Baia Mare!

Pentru a incepe un tratament de acupunctura in municipiul Baia Mare, poti lua in considerare urmatoarele doua cabinete.

1. Dr. Mariana Oros

O prima optiune in materie de acupunctura in Baia Mare o reprezinta cabinetul dr. Mariana Oros. Acest medic efectueaza atat acupunctura, cat si terapie Bowen, terapie cranio-sacrala, scanare computerizata cu electrosomatograful, lifting facial natural si se bazeaza pe remediile florale Bach si pe tratamentele homeopate. Medicul isi desfasoara activitatea in incinta Policlinicii Sportive Baia Mare, iar pentru a incepe un tratament de acupunctura este necesara o programare telefonica.

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 120 de lei.

Profesionalismul acestui medic este apreciat de pacientii sai, care spun ca merg cu incredere la terapie, avand in vedere pregatirea si experienta sa. In plus, ceea ce-i convinge pe baimareni sa revina in cabinet sunt amabilitatea si energia pozitiva de care au avut parte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mariana Oros
Vezi Pareri

2. Dr. Dan Marius Pop

Cabinetul de acupunctura al dr. Dan Marius Pop este destul de cunoscut in Bacau. Specialistii de aici recomanda acupunctura ca tratament alternativ in numeroase afectiuni, unele chiar foarte grave, cum este scleroza multipla, unde se remarca ameliorarea simptomelor,  reechilibrarea organismului, reducerea durerii si imbunatatirea dispozitiei. Pe langa acupunctura manuala, dr. Dan Marius Pop realizeaza si electroacupunctura, cu un dispozitiv care trimite, prin ace, curent electric si pulsatii in corp.  In cadrul cabinetului se mai efectueaza si Terapia Cupping (cu ventuze).

O sedinta de acupunctura costa 130 de lei.

Persoanele care au ajuns in acest cabinet de acupunctura au notat cateva impresii in mediul online, punctand ca au scapat de diverse probleme de sanatate dupa ce au urmat cateva sedinte de tratament la dr. Andrada Pop si dr. Dan Marius Pop. Cateva dintre afectiunile si problemele medicale in care pacientii au remarcat rezultate ar fi: rinita alergica, pareza faciala, problemele de fertilitate si multe altele.

Concluziile noastre

Tratamentul de acupunctura urmat in Baia Mare poate fi util in cazurile de pareza faciala, infertilitate, anxietate, depresie, oboseala cronica, in tratarea durerilor etc. In cabinetele pe care ti le-am prezentat sunt profesionisti cu o vasta experienta in terapiile alternative, care pun accentul pe cunostintele propagate de mii de ani in ceea ce priveste restabilirea echilibrului si a sanatatii corpului.

Poti opta pentru acupunctura in cabinetele din Baia Mare indiferent de varsta, iar pentru ca rezultatele sa fie cele dorite, medicii recomanda un anumit numar de sedinte in fiecare caz.