Meniu

Acupunctura Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Forma de terapie din medicina traditionala chineza devenita populara in ultimii ani si in tara noastra, acupunctura in Bistrita este disponibila in cadrul unui centru de recuperare medicala de top din oras, in care activeaza personal specializat. Daca nu stii unde sa mergi la acest tratament despre care ai auzit numai lucruri bune, acest articol este ghidul de care ai nevoie.

Clinica medicala din Bistrita catre care ar trebui sa mergi pentru acupunctura dispune de numeroase facilitati de tratament si imbina principiile medicinei europene cu vechi tehnici asiatice de terapie. Citeste textul pana la capat pentru a sti la ce ar trebui sa te astepti de la experienta tratamentului cu ace fine.

Cat costa sedintele de acupunctura in Bistrita?

Aplicarea tratamentului cu acupunctura in Bistrita se face in urma unei consultatii, iar numarul de sedinte depinde de reactia organismului tau la terapie, deci este greu de estimat un cost. Cu toate acestea, in tabelul de mai jos, alaturi de numele clinicii, vei gasi si pretul unui sesiuni de acupunctura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Clinica Santech
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Personal profesionist
  • Amabilitate si empatie
  • Dotari moderne
  • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru acupunctura in Bistrita?

Daca vrei sa beneficiezi de servicii de acupunctura in Bistrita, inainte de a suna la clinica pentru o programare, ar fi bine sa cunosti mai multe informatii despre centrul medical in care se desfasoara terapia, conditiile de care dispune, personalul si opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale si vei sti daca esti intr-adevar pe maini bune atunci cand te decizi sa accesezi terapia cu origini asiatice.

Clinica Santech

Efectuarea tratamentului cu acupunctura nu poate oferi mai multa incredere decat in cadrul unui centru de recuperare medicala, cum este Clinica Santech din Bistrita. Reabilitarea medicala a pacientilor cu diverse afectiuni se face aici prin proceduri inovatice, cu ajutorul unor aparate performante, dianometre digitale isokinetice activate prin inteligenta artificiala. Dry needling sau acupunctura uscata este utilizata in clinica pentru a trata durerea si disfunctiile cauzate de probleme musculare, fasciale, ligamentare, dureri de cap si unele probleme neurologice. Pacientilor li se elaboreaza aici un plan de tratament atat in mecanoterapie, cat si in acupunctura, in urma unei consultatii de specialitate.

Pentru o sedinta de acupunctura, vei plati 150 de lei la acest centru.

Pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata aici, de serviciile de calitate, profesionalismul personalului, amabilitatea si empatia cu care au fost tratati, de dotarile moderne, precum si de eficienta tratamentelor, inca de la primele sedinte. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Santech
Vezi Pareri

Concluzii

Serviciile de acupunctura in Bistrita pot fi accesate de pacientii care sufera de diverse afectiuni rezistente la tratamentele clasice sau care vor sa adauge sanse de vindecare printr-o solutie alternativa de terapie, in cadrul unui centru medical modern, cu servicii de recuperare medicala. Vor gasi aici personal medical dedicat, solutii personalizate de tratament si terapii a caror eficienta a fost confirmata de sute de pacienti care au beneficiat aici de abordari inovative in reabilitarea medicala.