Meniu

Acupunctura Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Veche terapie din medicina traditionala chinezeasca, acupunctura in Braila este practicata cu success intr-o clinica moderna cu servicii de recuperare medicala, care imbina metodele clasice de tratament cu terapiile alternative. Daca nu stii unde sa mergi pentru a te bucura de beneficiile acupuncturii, acest articol iti va oferi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Citeste cu atentie textul pana la final si vei sti daca este cazul sa te adresezi unui terapeut din Braila pentru terapia de reechilibrare energetica prin stimularea cu ace fine sau sa iei in considerare deplasarea in alt oras pentru acest tratament.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Braila?

Desi nu cel mai important aspect al unui serviciu medical, pretul este un element care intra in ecuatie atunci cand te hotarasti sa accesezi o terapie, de aceea te intereseaza cat costa o sedinta de acupunctura in Braila. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa te indrepti si pretul practicat de aceasta pentru o sesiune de acupunctura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Recuperare
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 70 Ron
  • Servicii excelente de recuperare medicala
  • Cel mai bun kinetoterapeut
  • Empatie si atentie la nevoile pacientului
  • Rezultate foarte bune ale terapiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru acupunctura in Braila?

In ceea ce priveste terapiile alternative, exista o oarecare doza de scepticism in randul pacientilor romani, insa prezenta serviciilor de acupunctura in Braila intr-un centru de sanatate specializat in recuperare medicala este un atu si un factor care sporeste increderea in profesionalismul si calitatea prestatiilor. Cu toate acestea, vrei sa stii mai multe despre activitatea clinicii la care ar trebui sa iti faci programare, inainte de a suna la numarul de telefon disponibil. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatiile de care ai nevoie, pentru a trage o concluzie despre calitatea serviciilor.

Recuperare medicala

Cabinetul de Recuperare Medicala din Braila se adreseaza pacientilor care sufera de afectiuni din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei si traumatologiei, cu servicii de kinetoterapie, acupunctura, chiropractica, fizioterapie, ultrasunete, laser, electroterapie, magnetoterapie si masaj terapeutic. Tratamentele practicate de kinetoterapeutul Alexandru Berezovschi au ca scop combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei, a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular. 

Pentru o sedinta de acupunctura, tariful perceput de acest cabinet este de 70 de lei.

Pacientii recomanda cabinetul pentru servicii excelente de recuperare medicala, declarand ca Alexandru Berezovschi este cel mai bun kinetoterapeut, bine pregatit, empatic si atent la nevoile persoanei tratate. De asemenea, se mentioneaza in recenzii ca terapiile efectuate aici au rezultate foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Recuperare medicala
Vezi Pareri

Concluzii

Nu trebuie sa te deplasezi spre Bucuresti sau alt oras mare pentru a beneficia de efectele unei terapii vechi si cu rezultate bune asupra starii generale de sanatate, intrucat poti accesa acupunctura in Braila chiar intr-un centru de recuperare medicala apreciat de locuitorii orasului si nu numai de catre ei. Cabinetul deschis de un kinetoterapeut din municipiul de la malul Dunarii imbina metodele clasice de tratament al medicinei europene cu vechi terapii din Extremul Orient, pentru care detine diplome si atestat de practica.

Din aceste considerente, precum si pe baza opiniilor pacientilor tratati in Braila la acest centru, poti merge cu incredere la sedinte de acupunctura, ca tratament alternativ sau ca adjuvant in terapia medicamentoasa sau alte tratamente din medicina de recuperare.