Meniu

Acupunctura Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai gandit vreodata sa incerci tratamentul prin acupunctura in Bucuresti? Multe persoane ezita atunci cand aud pentru prima data de modul in care se desfasoara o astfel de sedinta, dar exista numeroase beneficii asociate cu aceasta tehnica terapeutica de origine din China. Daca vrei sa afli pe pielea ta care sunt ele, o programare la una din clinicile din oras iti va oferi toate raspunsurile! 

In Romania, primele clinici la care s-a efectuat acupunctura au aparut prin anii 90, iar odata cu trecerea timpului, numarul lor a continuat sa creasca. Bucuresti este un bun exemplu de oras in care acupunctura a castigat popularitate in ultimii ani, fiind o modalitate prin care, pret de cateva minute, oamenii se pot detasa de stresul cotidian. 

Care este pretul tratamentului prin acupunctura in Bucuresti? 

In ceea ce priveste pretul acupuncturii in Bucuresti, acesta poate sa difere de la un salon la altul, in functie de tehnicile folosite de specialisti. Pentru a crea tabelul de mai jos, au fost selectate preturile pentru o sedinta de acupunctura, de la mai multe saloane din oras care ofera acest tip de serviciu. Alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita pentru nevoile tale: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Shanghai
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Ampla experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Cabinet Dr. Puric
150 Ron
 • Pretul unei sedinte de Acupunctura porneste de la 150 Ron
 • Medic specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de siguranta
Clinica Qi
70 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 70 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Preturi accesibile
Centrul Shen
150 Ron
 • Pretul unei sedinte de Acupunctura porneste de la 150 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Tratament individualizat
 • Studii in strainatate
Lotus
200 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 200 Ron
 • Dotari moderne
 • Personal calificat
 • Standarde inalte de igiena
 • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul saloanelor care ofera sedinte de acupunctura in Bucuresti 

Printr-o programare la unul din saloanele de mai jos, vei beneficia de expertiza unui specialist din domeniul acupuncturii, in orasul Bucuresti. Inainte de a lua o decizie, trebuie sa ai in vedere aspecte legate de activitatea centrelor respective, astfel incat experienta de care vei avea parte sa fie una pe care nu o vei uita prea curand: 

1. Shanghai  

Infiintat inca din anul 1992, cabinetul Shanghai al maestrului Zhu Rong Fu a devenit un centru important pentru medicina traditionala, in mod deosebit acupunctura, din Bucuresti. Portofoliul de servicii pe care il ofera este unul variat: acupunctura simpla sau cu electropunctura, ventuze, lampa infrarosu, moxa, presopunctura etc. In cadrul cabinetului isi mai desfasoara activitatea si Dr. Alice Popescu, care a studiat acupunctura la Universitatea de Medicina si Farmacie Traditionala Chineza din Beijing, China, dar si Silviu Florin, terapeut specializat in presopunctura, reflexoterapie, masaj terapeutic, somatic si de relaxare. 

Costul unei sedinte de acupunctura este de 100 de lei. 

Multe persoane care au beneficiat de tratamentul prin acupunctura la acest cabinet s-au declarat super multumite de rezultatele obtinute. Specialistii se implica in totalitate si tin cont de afectiunile de care sufera pacientii. In plus, cabinetul este curat si ordonat, lucru care contribuire la crearea unei atmosfere cat mai placute si relaxante. 

Vezi parerile pacientilor despre Shanghai 
Vezi Pareri

2. Cabinet Dr. Puric Valentin 

In cadrul cabinetului de acupunctura si ayurveda din Bucuresti al Dr. Marius Valentin Puric, specialist in medicina clasica, se efectueaza o gama variata de tratamente care au la baza un principiu asemanator: relaxarea. Printre acestea se afla acupunctura clasica, cea cosmetica si electroterapia. Cu scopul de a crea niste conditii optime de siguranta, sterilizarea fizica si chimica se efectueaza in mod regulat. In plus, doar un pacient are voie sa se afle in cabinet in timpul tratamentului. Experienta pe care Dr. Puric a dobandit-o pe parcursul carierei sale il sprijina sa ofere solutii eficiente, cu un minim de efecte secundare. 

Pretul unei sedinte de acupunctura porneste de la 150 de lei. 

Activitatea cabinetului Dr. Puric este apreciata in mod deosebit pentru sedintele de acupunctura efectuate in cadrul sau. Fosti pacienti si-au aratat in mai multe randuri recunostinta pentru rezultatele pe care le-au obtinut in urma tratamentului. In plus, sfaturile pe care medicul le ofera sunt utile si ii ajuta pe pacienti sa-si gestioneze mai bine simptomele afectiunilor de care sufera. 

3. Clinica Qi 

Fiind una din cele mai noi si moderne clinici de acupunctura din orasul Bucuresti, nu este de mirare ca la Clinica Qi se efectueaza o gama variata de servicii, la baza carora se afla medicina traditionala. In cadrul sau isi desfasoara activitatea Dr. Corneliu Moldovan, medic specialist in oncologie, cu competenta in acupunctura si laser terapie de joasa frecventa, dar si Dr. Monica-Oana Radu, medic specialist in medicina de familie si cu competenta in acupunctura si homeopatie. Programarea se poate face online sau telefonic, in cel mai scurt timp. Persoanele interesate pot opta atat pentru o singura sedinta de acupunctura, cat si pentru un pachet format din zece sedinte. 

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 70 de lei. 

Majoritatea pacientilor care au optat pentru sedinte de acupunctura la Clinica Qi au apreciat buna cooperare, profesionalismul si empatia echipei care s-a ocupat de tratamentul lor. Calitatea serviciilor de care au avut parte i-a determinat pe multi dintre ei se recomande medicina traditionala si altor persoane care se confrunta cu dureri provocate de diverse afectiuni. 

4. Centrul Shen 

Misiunea Centrului Shen este de a oferi tuturor pacientilor interesati un tratament de calitate si o experienta cat mai placuta, atunci cand vine vorba de acupunctura efectuata in Bucuresti. Echipa centrului este formata din oameni talentati, care dispun de cunostintele necesare pentru a obtine niste rezultate cat mai bune, precum Dr. Octavian Sbarna, Aureliana Corcodel si Andrei Coman. Experienta de peste 20 de ani pe care a acumulat-o personalul centrului in practica acupuncturii asigura, pe de-o parte, eficienta tratamentelor si pe de alta parte, durabilitatea rezultatelor obtinute. In plus, cursurile efectuate cu profesori din strainatate, inclusiv din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Israel, Malaysia si Singapore asigura o educatie continua. 

Cu privire la pretul sedintei de acupunctura, acesta incepe de la 150 de lei.

Un aspect pe care l-au apreciat in mod deosebit persoanele care au beneficiat de acupunctura in cadrul Centrului Shen a fost abordarea personalizata folosita de specialisti. Chiar si cele care au venit din strainatate au avut parte de o experienta placuta, fara ca bariera lingvistica sa reprezinte o problema. Personalul centrului este dornic sa ofere solutii, indiferent de problema.  

5. Lotus Chinese Therapy 

Clinica Lotus Chinese Therapy pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de servicii, de la masaj terapeutic, la acupunctura, toate in Bucuresti. Din echipa clinicii fac parte medici specialisti, acupunctori talentati, precum Ciprian Popescu, Xu Huizhong, Dr. Cao Min etc. Pe langa personalul bine pregatit, clinica dispune si de aparatura moderna. Sedinta de acupunctura dureaza 40 de minute, timp in care lampile cu infrarosii sunt folosite pentru a spori eficacitatea tratamentului. Standardele inalte de igiena sprijina atat siguranta pacientului, cat si confortul, prin dezinfectarea dupa fiecare sedinta si decontaminarea spatiilor din intreaga clinica. Alte terapii efectuate aici sunt drenajul limfatic, reflexoterapia, perfuzia cu vitamine, terapia rain drop, masajul cu ventuze, infiltratiile cu plante, masajul shiatsu etc. Timpul variaza in functie de tehnica. 

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 200 de lei. 

Activitatea clinicii Lotus Chinese Therapy este apreciata nu doar pentru portofoliul variat de servicii, ci si pentru conditiile optime pe care le asigura pacientilor. Locul este curat, ordonat, iar atmosfera este una placuta, in care oamenii se pot relaxa. Multi dintre cei care au apelat la o terapie alternativa au reusit sa-si imbunatateasca atat starea de spirit, cat si pe cea de sanatate. 

Concluzii

In cele din urma, daca te tenteaza sa incerci o sedinta de acupunctura in Bucuresti, nu trebuie sa eziti! Printr-o simpla programare la una din clinicile de mai sus, vei beneficia de expertiza unui specialist din domeniul, al carui scop este de a te ajuta sa te simti mai bine prin intermediul unor tehnici de medicina traditionala.