Meniu

Acupunctura Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapie alternativa veche de peste 2000 de ani, care a castigat popularitate in intreaga lume pentru efectele sale benefice in tratarea unor afectiuni, acupunctura in Galati este disponibila in cadrul unui centru medical de top, apreciat de pacientii din orasul de la malul Dunarii pentru abordarile inedite ale problemelor de sanatate. Daca remediile conventionale nu au dat roade la tine sau daca vrei sa asociezi tratamentul cu aceasta terapie din Extremul Orient, articolul de fata iti va lamuri o serie de aspecte in legatura cu serviciile pe care le poti accesa in municipiul in care locuiesti.

Citeste cu atentie pana la capat textul despre terapia cu acupunctura si vei sti la ce sa te astepti daca alegi o clinica din Galati pentru acest tratament.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Galati?

Nu este tocmai o procedura familiara pacientilor din oras si nu oricine iti poate furniza amanunte despre acupunctura in Galati. Consulta tabelul de mai jos daca ai intrebari legate de pretul unei sedinte de tratament cu ace.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Giralmed
Clinica-Verificata
50 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 50 Ron
  • Oaza de liniste si relaxare
  • Proceduri de tratament realizate temeinic
  • Rezultate bune
  • Personal profesionist, implicat si pasionat de meserie
  • Punctualitate in respectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la acupunctura in Galati?

In ceea ce priveste terapiile alternative, multi promit rezultate deosebite, insa putini sunt cu adevarat profesionisti, insa ai norocul de a putea accesa servicii bune de acupunctura in Galati, chiar intr-o clinica medicala. In sectiunea urmatoare a acestui articol vei gasi detalii relevante despre calitatea serviciilor, despre calificarile personalului si despre opiniile pacientilor care au trecut pragul centrului medical. In urma lecturii, te vei putea hotari daca este cazul sa mergi la acupunctura in centrul medical prezentat sau sa incerci terapia disponibila in alt oras, cum ar fi Bucurestiul. 

Giralmed

Centrul Medical Giralmed se adreseaza locuitorilor din Galati cu servicii de medicina alternativa, proceduri noninvazive de tratament desfasurate intr-un ambient placut si relaxant: fizioterapie, acupunctura si presopunctura. Personalul calificat al clinicii pune in aplicare cunostinte ale medicinei clasice, pe care le imbina cu principiile medicinei traditionale chineze, pentru a regla dezechilibrele organismului si a-i reda functionarea optima. Tratamentul de acupunctura incepe cu o consultatie de evaluare a starii pacientului, in urma careia un medic chinez specialist in medicina traditionala orientala recomanda un numar de sedinte.

Tariful perceput pentru o sedinta de acupunctura este de 50 de lei. Consultatia initiala are pretul de 100 de lei.

Pacientii apreciaza Goralmed ca fiind o oaza de liniste si relaxare, in care au beneficiat de proceduri de tratament realizate temeinic, cu rezultate bune asupra sanatatii. Personalul este profesionist, implicat in problemele pacientilor si isi practica meseria cu pasiune. De asemenea, este remarcata punctualitatea respectarii programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Giralmed
Vezi Pareri

Concluzii

Asa cum ai constatat in urma lecturii acestui articol, serviciile de acupunctura din Galati sunt practicate cu seriozitate si profesionalism, in cadrul unei clinici apreciate de sute de pacienti care i-au trecut pragul si au beneficiat de efectele binefacatoare ale metodelor de tratament orientale stravechi. In centrul medical prezentat in textul de mai sus, sedintele de acupunctura sunt efectuate chiar de catre un medic specialist chinez, cu pregatire in medicina traditionala chineza. 

Ca tratament alternativ pentru diverse afectiuni sau ca metoda adjuvanta in tratamentul clasic medicamentos, acupunctura si-a dovedit efectele benefice de-a lungul timpului, iar in Galati, pacientii care au vizitat centrul medical in care este disponibila au dat marturie despre rezultele bune ale acestei terapii.