Meniu

Acupunctura Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci o schimbare semnificativa in viata ta si sa beneficiezi de o terapie prin acupunctura in Iasi? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in cadrul acestui articol iti vom prezenta unele dintre cele mai populare clinici din orasul tau, unde terapeuti si specialisti in acupunctura isi desfasoara activitatea. Aceasta forma de terapie face parte din medicina traditionala chinezeasca, prin intermediul careia pacientii se pot vindeca de anumite boli sau le pot ameliora. Recent, in 1990, a patruns si in Romania aceasta forma de terapie, care a capatat popularitate. 

Datorita faptului ca Iasi este un oras suficient de dezvoltat din punct de vedere medical, vei descoperi ca ai la dispozitie o multime de clinici la ajutorul carora poti apela cu incredere. Specialistii cunosc toate tehnicile si strategiile acestei terapii, pentru a functiona si pentru a oferi rezultatele dorite. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam!

Ce buget sa pregatesti pentru o sedinta de acupunctura in Iasi?

Pretul aplicat pentru o sedinta de acupunctura in Iasi nu depaseste media pusa in aplicare si in celelalte orase din tara. In plus, de cele mai multe ori, se aplica un pret accesibil, astfel incat toata lumea sa aiba posibilitatea financiara de a beneficia macar de o sedinta. Iata ce buget trebuie sa pregatesti pentru acest serviciu terapeutic, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Clinica Dantian
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Acupunctura porneste de la 100 Ron
 • Profesionalism, implicare, atentie si empatie
 • Echipa de specialisti de exceptie
 • Tehnologii moderne
 • Rezultate excelente
 • Rating ridicat
Hanish
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Acupunctura porneste de la 150 Ron
 • Dotari superioare
 • Rating ridicat
 • Sedinte de acupunctura la standarde superioare
 • Rezultate impresionante
 • Echipa profesionista de specialisti
Medicina Alternativa
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Dotari superioare
 • Ambianta placuta
 • Sedinte terapeutice ireprosabile
 • Medic competent in acupunctura
 • Rezultate ireprosabile
Umanitas Center
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Rabdare, empatie si profesionalism
 • Act medical exemplar
 • Dotari de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient si personalizat
Green Spa
50 Ron
 • Pretul pentru sedinta de Acupunctura porneste de la 50 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Personal profesionist si implicat
 • Act medical ireprosabil
 • Terapie eficienta
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in acupunctura in Iasi

Stim ca este destul de dificil sa gasesti o institutie medicala specializata in acupunctura in Iasi, in care sa ai si incredere si care sa fie si pe masura asteptarilor tale. Tocmai din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau, dar si cu impresiile celorlalti pacienti care au beneficiat de serviciile acestora:

1. Clinica Dantian

Clinica Dantian este specializata in medicina traditionala chineza si se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa beneficieze de o sedinta de acupunctura in Iasi. Dupa ce medicul specialist efectueaza consultatia initiala, acesta stabileste care tip de terapie este adecvata pentru pacientul respectiv. Tehnicile practicate in cadrul acestei clinici sunt: electroacupunctura, electromoxibustie, laseropunctura pe frecvente specializate, laseracupunctura auriculara, moxibustie prin plante, moxibustie IR, dar si combinari ale acestora, in functie de necesitati. Se folosesc doar ace de acupunctura de unica folosinta, astfel incat totul sa fie cat mai igienic. In cadrul acestei clinici, si copiii pot beneficia de aceste servicii, puse in aplicare cu mare atentie de specialisti.

Tariful aplicat pentru o sedinta de acupunctura este de 100 lei. Pentru 10 sedinte de acupunctura pretul porneste de la 1.000 lei si poate ajunge la 1.500 lei, in functie de tipul serviciului ales.

Clinica a capatat un rating ridicat de la pacientii care au fost multumiti de serviciile prestate. Echipa de specialisti da dovada de profesionalism, implicare, atentie si empatie fata de pacienti, oferind un act medical de calitate. Tehnologiile si aparaturile oferite sunt de o performanta inalta, iar atmosfera din cabinet este placuta. De asemenea, rezultatele procedurilor sunt excelente, oferind efecte pe termen lung.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dantian
Vezi Pareri

2. Hanish

Hanish este o clinica din Iasi care a fost infiintata in anul 2005 si care este specializata in acupunctura. Tratamentele medicinei traditionale chineze folosite in cadrul clinicii au o eficienta ridicata, contribuind semnificativ la mentinerea unei stari normale de sanatate. Departamentul de acupunctura este reprezentat de dr. Valerica Ilies, specialist in acupunctura, apifitoaromaterapie, formator in masaj si nutritie. Aceasta are competenta de a stabili un diagnostic precis in urma consultatiei de specialitate, dar si de a indica un tratament eficient, care sa fie folosit pentru vindecarea multor tipuri de afectiuni. Hanish pune la dispozitia celor interesati o multime de terapii alternative si complementare, prin care pacientii pot beneficia de o ingrijire adecvata in episoadele de durere acuta. Se poate opta si pentru abonamente avantajoase de 10 sedinte de tratament, la care se obtin reduceri substantiale.

Tariful pentru sedinta de acupunctura porneste de la 150 lei. Pretul pentru un abonament de acupunctura de 10 sedinte a cate 30 de minute fiecare la care se adauga una gratuita este de 1.500 lei. Se poate lua in considerare si abonamentul de acupunctura cu terapie de 10 sedinte a cate 60 de minute fiecare si una gratuita, care este in valoare de 2.500 lei.

Rating-ul ridicat al cabinetului Hanish denota implicarea si eficienta procedurilor alternative puse in aplicare de cadrele specializate. Acestea au experienta vasta in practicarea acupuncturii la standarde superioare, iar rezultatele sunt impresionante chiar de la primele sedinte. De asemenea, dotarile cabinetului sunt superioare, pacientii mentionand ca se timp confortabil in timpul sesiunilor.

3. Medicina Alternativa

Cabinetul de medicina alternativa dr. Beatrice Lucache din Iasi este specializat in medicina traditionala chineza, oferind servicii si proceduri de acupunctura la standarde superioare. Dr. Beatrice Lucache a absolvit Facultatea de Medicina Generala a U.M.F. Iasi, obtinand diploma de doctor-medic, specializarea medicina generala in anul 1986. A beneficiat de o experienta clinica in cei trei ani de stagiatura la Spitalul Clinic Judetean Targu Mures, devenind ulterior medic primar de medicina de familie din anul 1996, cu competente in acupunctura (1993), apifitoterapie (2003), homeopatie (2009) si biorezonanta (2005-2008). In anul 2015 a obtinut diploma de doctor in stiinte medicale, specialitatea Farmacologie – Algeziologie, U.M.F. „Grigore T. Popa” din Iasi. In prezent, dr. Beatrice Lucache este membru al: Societatatii Romane de Acupunctura, Asociatiei Transilvane de Medicina Integrata si Complementara ATMIC, International Council of Medical Acupuncture and Related Techniques ICMART, The Open International University for Complementary Medicine (Alma Ata 1962), The International Institute of Chinese medicine & Acupuncture IICMA, Societatea Medicilor de Medicina de Familie Iasi.

Pretul aplicat pentru o sedinta de acupunctura este de 100 lei.

Priceperea, buna pregatire si profesionalismul de care dr. Beatrice Lucache a dat dovada sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare acest cabinet de medicina alternativa. Rezultatele obtinute in urma aplicarii sedintelor terapeutice sunt ireprosabile, pacientii beneficiind de o abordare moderna si de o vindecare rapida a problemelor de sanatate. Dotarile cabinetului sunt superioare, iar ambianta este placuta, conducand la o stare de confort.

4. Umanitas Med Center

Umanitas Med Center este specializat in biorezonanta si acupunctura in Iasi, fiind locul in care medicina traditionala se impleteste cu medicina alternativa. Cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui centru au cunostinte elaborate in medicina alternativa, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a indica un tratament eficient. Printre aparaturile de ultima generatie utilizate sunt amintite si: biorezonanta computerizata, termograf, electroneurostimulator, ecograf, electrocardiograf cu interpretare, analizator de biochimie uscata, electroacupunctor. Terapiile realizate prin intermediul acestor aparaturi si dotari superioare au rolul de a calma durerea resimtita in corp, dar si de a trata cauza aparitiei durerii. Pentru sedintele de acupunctura se foloseste aparatul DiaDENS-PC, eficient in redarea unor rezultate asemanatoare cu cele obtinute in urma acupuncturii clasice. Pe langa acupunctura, pacientii mai pot opta si pentru: ingrijiri medicale la domiciliu, medicina de familie, termografie mamara, tiroidiana, vasculara, electrocardiografie, masaj, reflexoterapie, kinetoterapie.

Pretul pentru sedinta de acupunctura este de 100 lei.

Rabdarea, empatia, implicarea in actul medical si profesionalismul de care medicul da dovada sunt principalele aspecte pentru care pacientii se simt incurajati sa revina la cabinetul Umanitas Med Center. Dotarile, echipamentele si tehnologiile utilizate sunt de ultima generatie, venind in ajutorul realizarii unui act medical de calitate. Pe langa diagnosticul corect, medicul poate sugera si un tratament eficient in functie de problema de sanatate experimentata.

5. Green Spa

Green Spa este un salon de infrumusetare din Iasi, in cadrul caruia se aplica si tehnici de microacupunctura, prin care se pot obtine rezultate de-a dreptul placute chiar si dupa primele sedinte. Salonul a fost deschis in anul 2014 si a devenit un pas esential in ritualul de infrumusetare. Procedura terapeutica se realizeaza cu ajutorul dispozitivului Lyapko pe diferite zone ale corpului (spate, abdomen, membre sau torace) pentru a trata diferite patologii acute si cronice. Durata unei sedinte este de 30 de minute si se poate aplica si pentru abonamente de 5 si respectiv 10 sedinte, in functie de recomandarea primita de specialist. Pe langa microacupunctura, specialistii au competenta de a realiza diverse tipuri de masaj, cum ar fi: de relaxare, in cuplu, cu bambus, terapeutic, cu roci vulcanice, la scalp, facial, anticelulitic, de gravide, reflexoterapie etc.

Pretul pentru o sedinta de 30 de minute de microacupunctura este de 50 lei. De asemenea, costul unui abonament de 5 sedinte este 225 lei, iar cel de 10 sedinte este de 400 lei.

Peste o suta de recenzii postate in mediul online sunt pozitive, multumita serviciilor calitative puse in aplicare. Aparatul folosit pentru realizarea sedintelor de microacupunctura este de ultima generatie, contribuind semnificativ la efectuarea unui act medical ireprosabil. De asemenea, echipa de specialisti este experimentata in aplicarea acestei terapii, folosind o multime de tehnici eficiente.

Concluzii

Daca locuiesti in Iasi si esti in cautarea unui cabinet medical specializat in acupunctura, poti lua in considerare institutiile medicale amintite anterior, pentru obtinerea rezultatelor dorite. Efectele incep sa fie vizibile de la primele sedinte, daca tehnica este bine pusa in aplicare si daca aparaturile folosite sunt performante. Aceasta metoda face parte din medicina traditionala chineza si are o eficienta ridicata in tratarea unei game largi de afectiuni.