Meniu

Acupunctura Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multi pacienti opteaza pentru acupunctura in Oradea pentru a combate depresia, atacurile de panica sau durerile musculo-scheletale. In acest oras sunt medici specializati in medicina de familie sau medicina generala care au competenta in acupunctura si care sunt foarte apreciati pentru tratamentele alternative din medicina traditionala chinezeasca.

Poti descoperi in acest articol care sunt acesti specialisti ce isi desfasoara activitatea in Oradea si cat costa o sedinta de acupunctura. Unii dintre ei sunt recunoscuti la nivel national pentru contributia la popularizarea terapiilor alternative. 

Cat costa sedinta de acupunctura in Oradea?

Pretul sedintei de acupunctura difera, in Oradea, in functie de reputatia si pregatirea medicului, dar si de alti factori. Poti consulta tabelul de mai jos daca te intereseaza costul unei sedinte de acupunctura la cei mai buni specialisti din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Dr. Burnete
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Medic specializat in medicina de familie si cu competenta in medicina de familie
 • Acupunctura pentru copii si adulti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera relaxanta in cabinet
 • Preturi avantajoase
Bioinvest
120 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 120 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Medicina chinezeasca si acupunctura
 • Servicii decontate prin CAS
 • Laborator cu peste 200 de analize medicale
 • Medici specialisti din toate disciplinele
 • Nu se respecta programarile
Dr. Mircea Dogariu
150 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 150 Ron
 • Medic cu o solida pregatire in acupunctura
 • Recunoscut in UE pentru competenta in acupunctura
 • Tratarea numeroaselor probleme de sanatatate prin acupunctura
 • Acupunctura traditionala si energetica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o sedinta de acupunctura in Oradea?

Sunt trei specialisti in acupunctura la Oradea. Te poti programa la unul dintre ei pentru o consultatie in care se va stabili un plan de tratament adaptat nevoilor tale. Iata care sunt cei trei medici ce s-au facut cunoscuti in Oradea si in toata tara pentru procedurile de acupunctura.

1. Dr. Octavian Burnete

In cabinetul dr. Octavian Burnete din Oradea poti merge cu incredere la o sedinta de acupunctura. Dr. Burnete este medic primar medicina de familie si are competenta in acupunctura. Procedurile pe care le efectueaza in cabinet se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, acestia din urma apeland in special pentru crampe stomacale si alte probleme intestinale sau neurologice.

Sedinta de acupunctura costa 100 de lei. 

Medicul este foarte apreciat in mediul online, pacientii sai spunand ca are rezultate foarte bune si ca are un mod cald de a comunica. Cei care au apelat la serviciile doctorului cu competenta in acupunctura spun ca dupa cateva sedinte au scapat de durerile de cap si ca rezultatele bune se mentin pe termen lung.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Octavian Burnete
Vezi Pareri

2. Bioinvest

Pe lista serviciilor centrului medical Bioinvest din Oradea se afla si acupunctura. Dr. Florin Slusar este medic specialist de medicina generala, cu competenta in medicina traditionala chinezeasca si acupunctura  si se afla de trei ori pe saptamana in cadrul policlinicii. Medicul ofera aici atat consultatii de medicina generala, cat si de medicina traditionala chinezeasca si efectueaza si proceduri de acupunctura. Centrul medical ofera si alte specialitati medicale, printre care: chirurgie si ortopedie infantila, interne, cardiologie sau diabetologie.

Sedinta de acupunctura costa 120 de lei la acest specialist din cadrul Bioinvest Oradea.

Pacientii au remarcat numeroase aspecte pozitive la aceasta unitate medicala: ambientul placut, preturile corecte, personalul profesionist si cu o abordare pro pacient, varietatea serviciilor medicale si a investigatiilor, faptul ca unele dintre servicii sunt decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. Sunt insa cateva nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea orelor de programare.

3. Dr. Mircea Dogariu

Acupunctura traditionala in Oradea se efectueaza si la Charme Medical. Dr. Mircea Dogariu a studiat in tara si in strainatate  si este unul dintre putinii doctori romani cu competenta in acupunctura ce este recunoscuta in cadrul Uniunii Europene. Medicul trateaza, prin intermediul acupuncturii, bolile reumatologice, pneumologice, psihologice, endocrine, iar in curand se va supraspecializa si in acupunctura estetica, de rejuvenare si antiimbatranire. Dr. Dogariu a absolvit Facultatea  de Medicina Generala din cadrul UMF Targu Mures in anul 1998 si a obtinut competenta in acupunctura in 2017, la Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti, la cursul coordonat de prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Pretul sedintei de acupunctura este de 150 de lei.

Impresiile impartasite de pacienti in mediul online sunt apreciative la adresa acestui medic cunoscut in Romania pentru tratamentele de acupunctura. Rezultatele sale au aparut in numeroase afectiuni si probleme fizice si psihologice.

Concluziile noastre

Daca pana de curand oamenii au privit cu reticenta acupunctura, in Oradea ea este reprezentata prin trei medici care au o astfel de competenta. In cabinetele ce apartin acestor specialisti pot fi tratate prin intermediul acelor de unica folosinta numeroase afectiuni, de la anxietate, depresie, atacuri de panica, la probleme gastroenterologice, paralizii faciale, sechele de atac vascular cerebral, tulburari de somn, nevralgie intercostala sau fasciita plantara.