Meniu

Acupunctura Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de o sedinta de acupunctura in Resita? Obiectivul principal al terapiei este de a restabili echilibrul energetic al organismului. Cu privire la categoriile de oameni care pot beneficia de acupunctura, terapia este recomandata atat celor care se confrunta cu diverse afectiuni, cat si persoanelor stresate, care au un stil de viata incarcat. 

In ciuda faptului ca acupunctura nu este o noutate in Romania, numarul cabinetelor la care se efectueaza aceasta terapie este unul limitat. De aceea, multe persoane sunt tentate sa se orienteze catre orasele mari, in care au mai multe sanse sa gaseasca un specialist din domeniu. Chiar si asa, nu strica sa-ti faci o idee despre optiunile pe care le ofera orasul Resita materie de acupunctura. 

Cat costa o sedinta de acupunctura in Resita? 

Chiar daca sedinta de acupunctura din Resita se desfasoara intr-o maniera asemanatoare, indiferent de cabinet, acest lucru nu inseamna ca preturile practicate sunt mereu aceleasi. Ele pot fi influentate de factori precum experienta si pregatirea terapeutului care se ocupa de efectuarea serviciului, sau de pachetul din care face parte. Tabelul urmator iti sta la dispozitie cu exemple: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Dr. Liana Simion
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
  • Personal calificat
  • Atmosfera placuta
  • Gama variata de servicii
  • Conditii optime de siguranta
  • Curatenie
Dr. Nechifor
90 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 90 Ron
  • Personal calificat
  • Atmosfera placuta
  • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cabinetele la care te poti duce pentru o sedinta de acupunctura in Resita?

Cele doua clinici de mai jos reprezinta optiunile pe care le ai in vederea efectuarii acupuncturii in Resita. In mod normal, inainte de sedinta, ai posibilitatea sa discuti cu terapeutul din cadrul cabinetului beneficiile pe care ti le poate aduce terapia, astfel incat sa-ti dai seama daca tratamentul este ideal pentru tine, sau daca un alt serviciu de recuperare medicala ar fi mai potrivit: 

1. Dr. Liana Simion  

Prima varianta la care pot apela oamenii care isi doresc sa incerce acupunctura pe propria piele in Resita este cabinetul Dr. Liana Simion. Activitatea sa nu se limiteaza doar la acupunctura; in schimb, aici se efectueaza o gama variata de servicii de recuperare medicala, printre care se mai numara si fizioterapia si kinetoterapia. Cabinetul este dotat cu tot echipamentul necesar pentru ca pacientii sa poata urma un plan de tratament cat mai eficient. Nu de putine ori, diferite tehnici sunt combinate, pentru ca oamenii sa aiba parte de o recuperare rapida si fara probleme. In plus, cabinetul pune accent pe crearea unor conditii optime de siguranta si confort, astfel incat pacientii sa se simta ca acasa in timpul vizitei. 

Pentru o sedinta de acupunctura, pretul este de 100 de lei. 

Exista mai multe aspecte care au contribuit la reputatia excelenta pe care cabinetul Dr. Liliana Simion o are in prezent: mai intai, persoanele care au beneficiat de serviciile oferite in cadrul lui au apreciat actul medical ca fiind de cea mai buna calitate. Un alt aspect apreciat in mod deosebit de pacienti este profesionalismul personalului medical. Astfel, serviciile excelente ii determina pe oameni sa recomande acupunctura efectuata la cabinet tuturor celor interesati de terapie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Liana Simion  
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Sabin Nechifor 

Un alt loc in care se pot duce oamenii interesati sa incerce terapia este cabinetul de acupunctura al Dr. Lucian Sabin Nechifor din Resita. Pe langa aceasta tehnica, medicul mai are competenta si in medicina de intreprindere. Fiind vorba de un cabinet specializat in acupunctura, persoanele care aleg serviciile de aici au posibilitatea sa beneficieze de diverse tehnici, al caror scop este acela de a-si imbunatati, pe de-o parte, starea de sanatate si pe de alta parte, pe cea de spirit. 

Pentru o sedinta de acupunctura, pretul este de 90 lei. 

Opiniile pozitive legate de activitatea cabinetului Dr. Lucian Sabin Nechifor se datoreaza calitatii serviciilor prestate. Rezultatele pe care le obtin oamenii ii determina sa revina de fiecare data cand simt nevoia de cateva clipe de relaxare, intr-un mediu placut. 

Concluzii

Prin urmare, daca suferi de o afectiune care pare sa nu-ti dea pace sau pur si simplu te confrunti cu multi factori de stres in viata de zi cu zi, o sedinta de acupunctura efectuata in Resita ti-ar putea fi de mare ajutor! In cazul in care nu gasesti ceva pe placul tau in oras, te poti orienta oricand catre cabinetele de recuperare medicala din vecinatate.