Meniu

Acupunctura Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentele de acupunctura din Satu Mare se realizeaza printr-o tehnologie moderna, care nu implica durere. Este vorba despre acupunctura cu laser, ce utilizeaza un dispozitiv care stimuleaza punctele de acupunctura de pe corpul pacientului, iar fasciculele de lumina sunt directionate catre aceste puncte, astfel incat sa fie restabilit echilibrul energetic din organism.

Afla din acest articol unde poti merge la acest tip de acupunctura in municipiul Satu Mare si de cati bani ai nevoie pentru o sedinta de tratament!

Care este pretul unei sedinte de acupunctura in Satu Mare?

Tariful unei sedinte de acupunctura in respectivul cabinet din Satu Mare poate fi vizualizat in tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Nora Med
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 70 Ron
  • Acupunctura laser
  • Specialisti cu experienta in recuperare si acupunctura
  • Salina Himalaya
  • Aparat modern de acupunctura
  • Tratarea a numeroase probleme de sanatate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face acupunctura in Satu Mare?

Iata unde te poti programa pentru o sedinta de acupunctura, daca esti din Satu Mare:

Nora Med

Cabinetul Nora Med din Satu Mare este specializat in doua tipuri de servicii: acupunctura cu laser si salina Himalaya. Acupunctura laser este o inovatie extrem de utila si de benefica, mai ales pentru persoanele care se tem de ace si care, din acest motiv, nu au luat in calcul acupunctura clasica in tratarea anumitor probleme de sanatate. Acest tip modern de acupunctura nu implica, asadar, ace, dar are acelasi efect ca acupunctura conventionala. Aparatul  localizeaza de unul singur punctele de acupunctura, printr-o tehnologie noua. Astfel, pot fi tratate in acest cabinet: durerile cervicale, de spate, lombare, de articulatii, sindromul de tunel carpian, inflamatiile, furnicaturile, vanataile persistente etc. Aparatul cu care se realizeaza acupunctura cu laser a intrat in dotarea clinicii in anul 2018.

Tariful unei sedinte de acupunctura, la Nora Med, este de 70 de lei.

Satmarenii care s-au tratat in acest cabinet spun ca au avut parte de servicii de calitate si de profesionisti care s-au precupat cu atentie de problemele lor de sanatate, ajutandu-i sa se recupereze rapid.

Vezi parerile pacientilor despre Nora Med
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Locuitorii din Satu Mare care isi doresc ca prin acupunctura sa-si trateze problemele de sanatate au la dispozitie un cabinet in care sedintele se efectueaza cu un aparat modern si performant. Acest dispozitiv permite efectuarea tratamentelor de acupunctura cu laser, fara ace si, deci, fara durere sau disconfort. Aceasta metoda este una preferata de persoanele care se tem de ace, dar care cunosc avantajele acupuncturii si vor sa beneficieze de ele, dar si de catre pacientii care doresc o abordare moderna a acestui tip de tratament.