Meniu

Acupunctura Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Forma de terapie veche de peste 2000 de ani, care implica utilizarea unor ace extrem de subtiri pentru a stimula anumite puncte ale corpului, acupunctura in Sibiu este practicata de terapeuti bine pregatiti in aceasta practica medicala traditionala chinezeasca. Daca tratamentele clasice nu dau roada asupra afectiunilor cronice de care suferi sau daca ai vrea sa le potentezi mai bine efectele si sa grabesti vindecarea, exista cabinete de top in oras, unde ti-ai putea rezolva problema de sanatate.

In acest articol vei gasi o prezentare a centrelor din Sibiu cu servicii de acupunctura si vei sti la ce sa te astepti de la terapia cu ace la fiecare dintre ele, astfel incat sa il poti alege pe cel mai adecvat sa iti satisfaca nevoile.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Sibiu?

Ca in orice terapie, durata depinde de afectiunea de care sufera pacientul si de modul in care raspunde la tratament, de aceea si costurile pentru acupunctura in Sibiu pot fi variabile. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor de acupunctura din oras si preturile practicate pentru o sedinta de tratament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Dr. Falota
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Terapeut priceput
 • Rezultate foarte bune ale tratamentului
TCM Acupunctura
150 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Atmosfera placuta si relaxata
 • Medici profesionisti si amabili
 • Tratamente eficiente
Dr. Simona Vargatu
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Acupunctura porneste de la 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Interior primitor
 • Tratamente cu rezultate pozitive chiar dupa primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru acupunctura in Sibiu?

Vrei sa iti implici propria judecata in alegerea cabinetului de acupunctura din Sibiu, unde vei merge pentru a beneficia de efectele pozitive ale stravechii terapii cu ace, de aceea iti doresti sa cunosti cat mai multe amanunte despre conditiile in care se desfasoara sedintele si despre terapeutii care manuiesc instrumentele fine prin pielea pacientilor. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii relevante despre calitatea serviciilor, competentele terapeutilor si opiniile pacientilor tratati la cabinetele incluse in clasament.

1. Dr. Falota

La Clinica de Medicina Orientala Dr. Falota pacientii din Sibiu pot accesa diferite metode de tratament de acupunctura: Scoala Fam. Tung, krono-acupunctura, acupunctura japoneza a meridianelor, acupunctura coreana a mainii, acupunctura tibetana – incizii in puncte vitale, electro-acupunctura, inductie magnetica, ace in foc, moxibustie, ace ingropate, cupping. Dr. Cristian Florin Falota, medic specialist in medicina generala, avand competente in acupunctura, examineaza in prealabil pacientul, stabilind un diagnostic integrat al sistemelor medicale estice si vestice, apoi aplica tratamente personalizate pentru afectiuni diverse, din sfera ORL, oftalmologie, neurologie, medicina interna, ginecologie, urologie, reumatologie, psihiatrie si altele.

Pentru o sedinta de acupunctura vei plati suma de 70 de lei la acest terapeut.

Pacientii care au fost tratati la acest cabinet declara ca au avut o experienta foarte buna aici, cu servicii de calitate, un medic profesionist si un terapeut priceput, care a obtinut rezultate deosebite in multe afectiuni rezistente la metodele clasice de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Falota
Vezi Pareri

2. TCM Acupunctura

TCM (Traditional Chinese Medicine) Acupunctura Sibiu este un cabinet specializat in care activeaza doi medici chinezi specialisti in aceasta metoda orientala veche de tratament: dr. Wei Lai si dr. Xu Qian. Oferta de servicii cuprinde: consultatii, sedinte complexe cu terapii combinate de acupunctura, moxibustion, ventuzoterapie, tratament cu infrarosu, electroacupunctura, terapie auriculara, masaj capilar de relaxare, masaj terapeutic, terapie de electrostimulare cu ajutorul plantelor. Cei doi medici trateaza afectiuni musculo-scheletale, afectiuni ale organelor interne, afectiuni ale organelor de reproducere feminine si masculine, afectiuni din sfera ORL, tulburari de sanatate mentala si emotionala, afectiuni dermatologice, infectii si probleme estetice ale pielii (varice, cearcane, piele uscata, riduri, lipsa stralucirii).

Tarifele cabinetului sunt afisate pe pagina de Facebook. Pentru o sedinta complexa care imbina acupunctura cu mai multe terapii, vei achita suma de 150 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre acest cabinet, in care spun ca au gasit servicii ireprosabile, o atmosfera placuta si relaxata si doi medici profesionisti si amabili. Din recenzii reiese ca foarte multe persoane s-au vindecat de afectiuni si simptome suparatoare prin tratamentele aplicate de cei doi medici chinezi.

3. Dr. Simona Vargatu

La cabinetul individual privat Dr. Simona Vargatu, oferta de servicii cuprinde acupunctura, biorezonanta, taietura sublinguala, homeopatie, apifitoterapie, auriculoterapie, mezoterapie, laserterapie, electroterapie, terapie cu ultrasunete, tratamente de medicina estetica, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, tonifiere musculara, reflexoterapie, impachetari si aplicatii de ventuze din lemn de bambus. Dr. Simona Vargatu este medic specialist in medicina generala cu peste 20 de ani de experienta, cu competente in acupunctura, homeopatie, apifitoterapie, ecografie, perfectionata in medicina estetica.

Potrivit site-ului web al cabinetului, dr. Simona Vargatu percepe un tarif cuprins intre 25 si 50 de lei pentru o sedinta de acupunctura.

Pacientii sunt foarte multumiti de prestatiile acestui cabinet si apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicul este profesionist, interiorul este primitor, iar tratamentele au avut rezultate pozitive chiar dupa primele sedinte.

Concluzii

Practicarea terapiei cu acupunctura in Sibiu este foarte bine reprezentata in oras, datorita unor cabinete de top, cu servicii specializate din medicina traditionala chineza, de a caror eficienta dau marturie sute de pacienti care le-au trecut pragul. Fie ca este realizata de medici romani cu dubla specializare, in medicina europeana generala si in metode de tratament din Extremul Orient, fie de catre medici chinezi specialisti cu largi competente si cunostinte in abordarea asiatica a problemelor de sanatate, acupunctura se adreseaza pacientilor care acuza diferite probleme si afectiuni pentru care nu s-a putut gasi o rezolvare definitiva prin metode clasice de tratament.

Avand la dispozitie informatiile din continutul acestui articol, despre cabinetele din Sibiu cu servicii de acupunctura, vei putea lua cea mai buna decizie, bazata pe criteriile care conteaza cu adevarat pentru tine.