Meniu

Acupunctura Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti opta pentru un tratament de acupunctura in Suceava pentru diverse afectiuni musculo-scheletale, migrene, dureri de cap, insomnii, anxietate sau depresie. Totodata, acupunctura este recomandata si in afectiunile digestive, cum ar fi sindromul colonului iritabil, diareea si constipatia, dar si in afectiuni respiratorii si alergii.

Acupunctura este o terapie complementara, ceea ce inseamna ca se utilizeaza impreuna cu alte terapii si nu inlocuieste tratamentul recomandat de medicul specialist. Insa, sunt situatii in care ea a inregistrat rezultate notabile, iar un cabinet specializat in astfel de tratamente alternative se afla si in Suceava, medicul care le ofera fiind specializat in medicina chinezeasca, dar si in medicina generala.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Suceava

O sedinta de acupunctura in municipiul Suceava poate avea tariful pe care il poti vizualiza in acest tabel!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Acupromed
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 120 Ron
  • Medic specializat in medicina generala si MTC
  • Acupunctura laser
  • Injectari cu substante homeopate in puncte de acupunctura
  • Consultatii medicina de familie
  • Consultatii MTC
  • Rezultate de la primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face acupunctura in Suceava

Dupa cum am mentionat deja, exista un cabinet de acupunctura la Suceava, iar serviciile sale sunt destul de atragatoare pentru persoanele care apreciaza si utilizeaza terapiile complementare. Afla ce specialist activeaza in cadrul sau si care sunt opiniile pacientilor despre serviciile de care au beneficiat aici!

Acupromed

In cabinetul Acupromed din Suceava sunt puse la dispozitie tratamente de acupunctura, consultatii de medicina de familie si consultatii de medicina traditionala chineza (MTC). Aceste servicii sunt asigurate de catre dr. Liliana Spataru, medic primar medicina generala. In cabinetul Acupromed se mai efectueaza si injectari cu diferite substante homeopate in diverse puncte de acupunctura, in functie de afectiune. De asemenea se practica si laser acupunctura, pentru persoanele care au teama de ace, dar care vor sa se bucure de beneficiile acupuncturii.

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 120 de lei.

Sucevenii care au mers la acupunctura in acest cabinet sustin ca rezultatele au aparut de la primele sedinte, simptomatologia ameliorandu-se pentru o buna perioada de timp. Avand in vedere aceste beneficii, puse pe seama priceperii si a experientei dr. Liliana Spataru, pacientii recomanda acest cabinet pentru toate persoanele care au diferite probleme de sanatate.

Vezi parerile pacientilor despre Acupromed
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca exista un singur cabinet de acupunctura in Suceava, serviciile oferite sunt variate, de la acupunctura clasica si injectari de substante homeopate in diverse puncte de acupunctura la acupunctura laser, care este mai performanta si nu implica utilizarea acelor.

In acelasi cabinet de acupunctura se mai ofera si consultatii de medicina traditionala chineza sau de medicina de familie pentru toti pacientii din Suceava.