Meniu

Acupunctura Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inserarea unor ace subtiri in anumite puncte ale corpului cu scopul tratarii unor afectiuni medicale sau cu scopul de a le ameliora simptomele este o practica traditionala medicala chineza care poarta denumirea de acupunctura. In Targoviste, exista un practicant de seama al acupuncturii care este un fin cunoscator al acestei terapii si care reuseste sa trateze o varietate de afectiuni. Cele mai comune sunt durerile de spate, migrenele si artrita, care au inceput sa fie din ce in ce mai raspandite si pentru care nu se gasesc solutii concludente in mod normal. 

Exista multi pacienti din Targoviste care se bazeaza pe acupunctura pentru a trata probleme de sanatate fara sa recurga la medicamente sau interventii chirurgicale costisitoare. De regula, practicantii sunt calificati sa efectueze aceasta terapie si au pregatirea necesara pentru a identifica punctele relevante pentru inserarea acelor. Daca si tu esti din Targoviste si te-ai hotarat sa te programezi la o clinica de acupunctura, iti recomandam mai jos o optiune de nerefuzat.

Care este pretul unei sedinte de acupunctura in Targoviste?

Daca vrei sa afli care este pretul practicat pentru o sedinta de acupunctura in Targoviste, trebuie sa stii ca acesta este stabilit chiar de practicant, in functie de competenta sa in domeniu. In tabelul de mai jos iti prezentam care este concret tariful aplicat, pentru a sti ce suma de bani sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Tai Chi Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
  • Amabilitate, respect si profesionalism
  • Tehnici personalizate de acupunctura
  • Atmosfera relaxanta
  • Dotari corespunzatoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa te programezi pentru o sedinta de acupunctura in Targoviste?

Nu exista multe optiuni de clinici de acupunctura in Targoviste, din pacate, insa, chiar si asa, tot exista un loc dotat si echipat corespunzator in care se desfasoara aceasta terapie la standarde superioare chiar in orasul tau. In cele ce urmeaza iti prezentam cateva informatii despre aceasta, dar si ce impact a avut asupra celorlalti pacienti:

Tai Chi Medical

Tai Chi Medical este o clinica privata de acupunctura din Targoviste, spre care toti pacientii cu diverse probleme de sanatate isi indreapta atentia, in speranta de a beneficia de o vindecare rapida si eficienta. Medicul care lucreaza in cadrul acestei clinici este roman, insa are studii doctorale in China, avand capacitatea de a practica acupunctura, masajul sau gimnastica Tai Chi, metode traditionale de medicina chinezeasca. Tehnicile aplicate sunt eficiente si adaptate in functie de afectiunile de care pacientul sufera, medicul avand ca obiectiv obtinerea unor rezultate ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o sedinta de acupunctura la Tai Chi Medical este de 100 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, pacientii fiind multumiti in mare parte de serviciile medicului de specialitate. Acestia sunt tratati cu amabilitate, respect si profesionalism, beneficiind de o terapie personalizata in functie de durerile sau afectiunile pe care le experimenteaza. Cabinetul este echipat in mod corespunzator, tratamentele sunt eficiente, iar atmosfera relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Tai Chi Medical
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti din Targoviste si vrei sa te programezi pentru o sedinta de acupunctura, iti recomandam sa iei in considerare clinica privata amintita anterior, pentru a beneficia de servicii de calitate cu efect de lunga durata. Ia in considerare si terapiile alternative pentru ameliorarea sau chiar vindecarea problemelor de sanatate si, sub indrumarea medicului specialist, afla cat de eficiente pot fi.