Meniu

Acupunctura Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca acupunctura este o terapie veche de peste 2000 de ani, care apartine medicinei traditionale chineze? Daca locuiesti in Targu Mures si vrei sa beneficiezi de o sedinta de acupunctura la standarde superioare, citeste mai departe pentru a descoperi la care clinica din orasul tau poti sa apelezi cu incredere. Acupunctura consta in folosirea unor ace extrem de subtiri prin care terapeutul reuseste sa stimuleze diverse parti ale corpului. Aceasta este folosita si ca metoda de regenerare a organismului, avand efecte benefice asupra corpului in general. 

Desi nu exista prea multe variante de clinici de acupunctura in Targu Mures, tot ai posibilitatea de a solicita ajutorul unui specialist. Citeste mai departe si afla care este cea mai buna varianta pe care o poti lua in considerare pentru a beneficia de rezultate pozitive, chiar si dupa un numar redus de sedinte. 

Cat costa o sedinta de acupunctura in Targu Mures?

Inainte de a-ti face programare la un cabinet de acupunctura in Targu Mures, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu atentie si in legatura cu preturile aplicate. Pentru a-ti simplica munca de research, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu pretul care se practica la clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Dr. Antal Nagy
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
  • Rating maxim
  • Tehnici moderne si eficiente de acupunctura
  • Medic specialist in acupunctura
  • Atmosfera relaxanta si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o sedinta de acupunctura in Targu Mures?

Vrei sa mergi la o clinica de acupunctura in Targu Mures si nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia? Citeste mai departe si descopera care este institutia medicala pe care ti-o pregatim, dar si care sunt parerile celorlalti pacienti care apeleaza la ajutorul sau:

Dr. Antal Nagy

Cabinetul individual al dr. Antal Nagy din Targu Mures este specializat in acupunctura si diagnostic integral computerizat prin metoda Ryodoraku. Dr. Antal Nagy este un medic specialist in acupunctura si cunoaste o serie de tehnici eficiente cu care isi poate trata pacientii in mod adecvat de afectiuni precum: artrita, mastoza fibrochistica, tulburari menstruale, paralizie faciala si migrene. Cabinetul este amenajat in mod corespunzator, iar instrumentele folosite sunt de incredere si eficiente, astfel incat actul medical sa fie unul la standarde ridicate. 

Pretul pentru o sedinta de acupunctura este de 100 lei. 

Cabinetul dr. Antal Nagy a obtinut un rating maxim, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de rezultatele obtinute. Medicul specialist abordeaza o serie de tehnici moderne si eficiente, adaptand procedurile de acupunctura in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, atmosfera este primitoare si relaxanta, fiecare persoana simtindu-se confortabil in timpul sedintelor de terapie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Antal Nagy
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unui cabinet de acupunctura in Targu Mures unde sa beneficiezi de sedinte de calitate, iti poti indrepta atentia catre varianta pe care ti-am pregatit-o anterior in articol si, cu siguranta, nu vei regreta. Acorda o sansa terapiilor alternative si bucura-te de efectele pozitive ale acestora.