Meniu

Chiropractor Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Postura imbunatatita, neutralizarea durerilor de cap si intarirea sistemului imunitar sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le obtii cand mergi la sedintele de terapie practicate de un chiropractician in Botosani. Daca nu stii care este institutia medicala din orasul tau spre care sa iti indrepti atentia pentru a beneficia de proceduri de chiropractica, atunci ai intrat pe articolul potrivit. In cele ce urmeaza iti afisam o scurta, dar cuprinzatoare, prezentare a unei clinici din orasul tau, pentru a fi la curent cu toate informatiile necesare, dar si pentru a afla care sunt tarifele practicate pentru o astfel de terapie.

Spune adio durerilor de spate, cap si de coloana cu ajutorul sedintelor de chiropractica din Botosani, unde vei avea ocazia de a intalni un personal priceput, bine pregatit si fin cunoscator al tehnicilor terapeutice din acest domeniu. Citeste mai departe si afla despre care clinica este vorba, dar si ce impact au avut sedintele asupra pacientilor.

Care este pretul unei sedinte la un chiropractician in Botosani?

De regula, pretul aplicat pentru o sedinta de terapie la un chiropractician in Botosani trebuie sa reflecte implicarea si buna sa pregatire in domeniu, motiv pentru care tarifele pot fi usor diferite. In tabelul de mai jos iti afisam costul aplicat la clinica din orasul tau, pentru a sti ce suma de bani sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Kineto
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Chiropractica 100 Ron
  • Rating ridicat
  • Chiropractician cu experienta
  • Strategii si planuri personalizate de terapie
  • Echipamente calitative
  • Cabinet adecvat amenajat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi la un chiropractician in Botosani?

In Botosani isi desfasoara activitatea un chiropractician experimentat care te va ajuta sa iti invingi cu succes problemele de sanatate pe care le experimentezi la nivelul coloanei vertebrale sau chiar la aparatul locomotor. Citeste mai departe si afla care sunt informatiile pe care trebuie sa le stii inainte de a merge la un cabinet de chiroterapie:

Kineto

Kineto Botosani este un centru de recuperare amplasat in Botosani si pune la dispozitia celor interesati serviciile practicate de un chiropractician experimentat. Institutia medicala are scopul de a trata eficient problemele pacientilor, astfel incat acestia sa se bucure de o vindecare completa. Chiropracticianul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui centru aplica o serie de tehnici si miscari dobandite in urma anilor de practica, dar si in urma cursurilor de specialitate. Abordarea sa este moderna, adaptata in functie de necesitatile fiecarui pacient, desfasurandu-si activitatea intr-un mediu echipat in mod corespunzator. 

Pretul unei sedinte de chiroterapie este de 100 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, pacientii declarandu-se multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut in cadrul sedintelor de terapie. Chiropracticianul este experimentat, bine pregatit si atent la necesitatile pacientului, elaborand strategii si planuri de terapie in functie de afectiunile pe care pacientii le experimenteaza. De asemenea, cabinetul este dotat cu toate echipamentele necesare, astfel incat activitatea sa fie desfasurata intr-un cadru adecvat amenajat.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto
Vezi Pareri

Concluzii

Prioritizeaza-ti sanatatea si alege sa iei legatura din timp cu chiropracticianul din Botosani, care iti va fi de un real ajutor in calatoria spre vindecare prin metode si tehnici terapeutice eficiente. Centrul de recuperare mentionat in corpul articolului iti va oferi suportul necesar pentru a invinge toate patologiile musculare si articulare de care suferi.