Meniu

Chiropractor Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suferi de dureri frecvente de spate sau de cap, este foarte posibil ca vertebrele coloanei tale sa nu fie perfect aliniate si sa impiedice functionarea corecta a sistemului nervos, problema pentru rezolvarea careia poti apela cu incredere la un chiropractor din Braila. Un astfel de terapeut este pregatit sa manipuleze prin miscari controlate pozitia coloanei vertebrale, astfel incat aceasta sa fie perfect aliniata si sa nu mai lezeze nervii, maduva spinarii si tesuturile din jur.

Ai auzit probabil despre beneficiile acestei metode revolutionare de tratament al durerilor, al herniilor de disc si al deformarilor coloanei si nu stii unde ai putea sa mergi la chiropractica in Braila. Lectura articolului de fata iti va oferi raspunsul la aceasta intrebare, lamurindu-ti in acelasi timp si alte aspecte legate de conditiile in care se desfasoara terapia.

Cat costa o sedinta de tratament la chiropractor in Braila?

Oferta de servicii de chiropractica din oras nu este bogata din punct de vedere calitativ, insa este compensata de existenta unui bun chiropractor in Braila. In aceste conditii, vrei sa stii dinainte la ce sa te astepti in materie de costuri ale tratamentului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii la care ar trebui sa suni pentru o programare si pretul practicat pentru o sedinta de chiropractica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Recuperare
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret sedinta Chiropractica 150 Ron
  • Servicii excelente de recuperare medicala
  • Cel mai bun kinetoterapeut
  • Empatie si atentie la nevoile pacientului
  • Rezultate foarte bune ale terapiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun chiropractor in Braila?

O clinica specializata in recuperare medicala este cadrul ideal in care ai putea sa beneficiezi de serviciile unui chiropractor in Braila. Avantajul este ca ai putea sa combini terapia cu alte metode de tratament recomandate de medic sau chiar de catre terapeut. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante care te vor ajuta sa tragi propriile concluzii in legatura cu activitatea centrului medical, inainte de a suna la telefon pentru a programare.

Recuperare medicala

De Alexandru Berezovschi, kinetoterapeut si chiropractor, au auzit multi pacienti din Braila care sufera de afectiuni din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei si traumatologiei. Cabinetul de Recuperare Medicala se adreseaza brailenilor cu servicii de kinetoterapie, acupunctura, chiropractica, fizioterapie, ultrasunete, laser, electroterapie, magnetoterapie si masaj terapeutic. Tratamentele practicate de terapeut au ca scop combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei, a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular. 

Pentru o sedinta de chiropractica, tariful perceput de acest cabinet este de 150 de lei.

Pacientii care au apelat la Recuperare medicala apreciaza serviciile excelente de tratament, profesionalismul kinetoterapeutului, pregatirea si experienta sa, empatia si atentia fata de nevoile persoanei tratate. Totodata, sunt consemnate rezultate foarte bune ale terapiile efectuate in cadrul cabinetului.

Vezi parerile pacientilor despre Recuperare medicala
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru recuperare medicala si combaterea durerilor, chiropractura este o metoda care si-a dovedit eficienta si un bun chiropractor din Braila te poate convinge de realitatea acestei afirmatii. Pacientii pot beneficia in orasul de la malul Dunarii de servicii profesioniste de chiropractura in cadrul unui cabinet apreciat de pacientii cu probleme ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos sau de cei care acuzau frecvent dureri de spate sau de cap. Terapeutul este un practician cu o buna pregatire si experienta in lucrul cu pacientii, iar serviciile oferite au contribuit la recuperarea medicala a sute de braileni.