Meniu

Chiropractor Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Chiar daca nu se stiu prea multe in Romania despre recuperarea cu ajutorul unui chiropractor, in Craiova isi desfasoara activitatea un astfel de specialist care ii ajuta pe oameni sa aiba o forma fizica buna, sa se recupereze sau sa scape de dureri. Chiropractica este o ramura a medicinei alternative care utilizeaza tehnici de ajustare manuala pentru a corecta pozitia si functia muschilor si a oaselor. 

Pacientii din Craiova pot solicita la domiciliu ajutorul acestui chiropractor. In cele ce urmeaza te invitam sa descoperi ce servicii ofera si care sunt costurile pentru o sedinta de chiropractica,

Cat costa o sedinta la chiropractor in Craiova?

Pretul unei sedinte la chiropractor in Craiova poate fi vizualizat in tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Chiropractique
Clinica-Verificata
225 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de Chiropractica porneste de la 225 Ron
  • Deplasare la domiciliul pacientului
  • Servicii pentru adulti si copii
  • Chiropractor cu experienta si cu o pregatire solida
  • Buna comunicare cu fiecare pacient
  • Tratamente personalizate in functie de nevoile pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un chiropractor in Craiova?

Poti chema un chiropractor din Craiova chiar la tine acasa! Specialistii in chiropractica sunt de parere ca problemele de sanatate pot fi cauzate de disfunctii ale sistemului musculocheletal, care provoaca dureri, disconfort si diverse alte simptome. Iata la cine poti apela pentru a restaura functia normala a organismului si pentru o vindecare naturala.

Chiropratique

Chiropratique este un cabinet de osteopatie – chiropraxie din Craiova, in care activeaza un specialist cu experienta. Chiropractorul isi ofera serviciile si la domiciliul clientului, in mai multe probleme si afectiuni: lombosciatica, corectarea posturii, remodelarea coloanei cervicale, probleme ale articulatiilor, migrene, dureri de spate etc. 

Pretul unei sedinte de chiropractica la domiciliu porneste de la 225 de lei.

Rezultatele bune obtinute, fara bisturiu, in multe cazuri care necesitau interventii chirurgicale sunt o garantie a pregatirii si profesionalismului acestui chiropractician din Craiova. Oamenii il apreciaza pentru daruirea, rabdarea si experienta in abordarea fiecarui caz in parte, in functie de afectiuni si de nevoile clientului. De asemenea, mai este apreciat si modul cum lucreaza acest chiropractor cu copiii, printr-o atitudine blanda, prietenoasa si incurajatoare.

Vezi parerile pacientilor despre Chiropratique
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a beneficia de serviciile unui chiropractor bun in Craiova poti lua in considerare specialistul prezentat in acest articol. Serviciile sale pot fi oferite si la domiciliul clientului, astfel ca te poti bucura de o sedinta de recuperare prin intermediul medicinei complementare chiar din confortul propriei locuinte.