Meniu

Chiropractor Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de cap, nevralgiile si durerile articulare sunt principalele motive pentru care un numar tot mai mare de persoane apeleaza la chiropractor in Oradea. Aceasta tehnica se bazeaza pe manipularea usoara a coloanei vertebrale si articulatiilor pentru a trata anumite dureri, prin miscari de palpare, rotire, impingere si tragere. Obiectivul chiropractiei este de a restabili sanatatea prin alinierea corecta a sistemului osos, care poate fi efectuata numai de catre un specialist in acest domeniu.

Numeroase afectiuni pot fi tratate cu ajutorul sedintelor de chiropractica daca durerea este cauzata de pozitia neadecvata a unui os sau de blocarea unui segment vertebral, dupa caz. Tratamentul este personalizat pentru fiecare pacient, in functie de problema pe care o are si de progresul inregistrat dupa fiecare sedinta.  

Unde poti gasi un chiropractor in Oradea?

In Oradea nu exista foarte multi chiropractori, dar persoanele interesate de aceasta tehnica se pot adresa urmatorului cabinet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Costica Muresan
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de Chiropractica porneste de la 200 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Rezultate foarte bune
  • Terapeut profesionist
  • Explicatii pe intelesul pacientilor
  • Implicare si energie pozitiva
  • Atmosfera placuta in cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun chiropractor din Oradea?

Daca locuiesti in Oradea si vrei sa te adresezi unui chiropractor pentru tratarea unor deviatii de coloana, a unor dureri articulare, hernie sau alta afectiune, iata care este cea mai buna optiune:

Costica Muresan

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul kinetoterapiei, Costica Muresan este cel mai bun chiropractor din Oradea. Acesta a practicat sport de performanta si a participat la numeroase campionate europene. A studiat la scoala de Osteopatie din Romania si are multiple competente in domenii ca reeducarea posturala generala, radioimagistica, kinesiotape, terapie manuala, terapie cu ace etc. Este specialist in recuperarea herniei de disc si patologiilor umarului. Pregatirea vasta si cunostintele solide ii permit sa ajute pacientii in tratarea a diferite afectiuni.

Pretul unei sedinte porneste de la 200 lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile de chiropractica oferite de Costica Muresan spun ca tratamentul a fost adecvat si ca asteptarile lor au fost depasite. Acestia si-au revenit rapid in urma unor traumatisme si au scapat de unele dureri, precum cele din zona lombara. Pacientii mai spun despre terapeut ca este un adevarat profesionist, ca isi cunoaste foarte bine meseria si ca foloseste aparatura moderna. Acesta ofera explicatii pe intelesul pacientilor si este foarte atent la nevoile lor. De asemenea, este implicat si transmite energie pozitiva, atmosfera din cabinet fiind una placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Costica Muresan
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru a beneficia de avantajele acestei tehnici, este indicat sa alegi un chiropractor cu experienta, chiar daca optiunile nu sunt foarte numeroase in Oradea. La cabinetul prezentat anterior vei gasi un profesionist care detine calificarile si experienta necesare pentru a pune in aplicare tehnici corecte specifice chiroterapiei.