Meniu

Chiropractor Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dureri de coloana, de gat, furnicaturi sau tensiune in umeri – poti scapa de toate la chiropractor in Pitesti, mai ales ca acest specialist a studiat si a profesat in Statele Unite ale Americii, de unde s-a intors in Orasul Lalelelor cu o experienta incontestabila si cu o abordare occidentala, in privinta relatiei medic-pacient.

Chiropractica nu este foarte cunoscuta in Romania si implicit nici in Arges. Ea este o ramura a medicinei alternative care presupune terapia manuala a articulatiilor, printr-un complex de miscari bine gandite, care pot sa remodeleze pozitia pacientului si sa detensioneze zonele afectate. Vei descoperi in acest articol despre ce chiropractor din muncipiul Pitesti este vorba si vei afla si cat costa o sedinta de chiropractica. 

Cat costa o sedinta la un chiropractor din Pitesti?

Pretul unei sedinte la un chiropractor din Pitesti poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Dr. Razvan Ilie
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret sedinta Chiropractica 150 Ron
  • Chiropractor cu peste 15 ani de experienta
  • Pregatire si experienta profesionala in SUA
  • Decompresia coloanei vertebrale
  • Fizioterapie
  • Eliberare miofasciala
  • Comunicare eficienta cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi in chiropractor in Pitesti

Chiar daca este doar un chiropractor la Pitesti, pacientii sunt incantati sa descopere ca acesta este unul foarte bine pregatit, care a practicat aceasta meserie mai multi ani in SUA. Afla mai multe detalii despre specialist in cele ce urmeaza:

Dr. Razvan Ilie

In cabinetul de chiropractica al dr. Razvan Ilie din Pitesti pot fi tratate durerile acute sau durerile cotidiene, oboseala cronica, scolioza, torticolis si furnicaturile. O sedinta initiala la acest chiropractician din Pitesti va avea drept scop ameliorarea imediata a durerii, dupa care se recomanda sedinte la intervale mai lungi, pentru a continua procesul de vindecare si a preveni o eventuala recidiva. Dr. Razvan Ilie este doctor chiropractician si a absolvit University of Phoenix și California State University din Sacramento, obtinand diploma de chiropractician la Palmer College of Chiropractic West Campus din San Jose, California, in anul 2005. Dupa 28 de ani in care a studiat si a profesat in SUA, dr. Ilie s-a intors cu familia in Romania in 2022 si profeseaza in cabinetul sau din Pitesti, prin: sedinte de chiropractica, decompresia coloanei vertebrale, fizioterapie si terapia cu eliberare miofasciala.

Pretul unei sedinte de chiropractica este de 150 de lei.

Pitestenii l-au descoperit printr-o intamplare fericita pentru ei pe acest doctor și se declara foarte incantati ca au ajuns in cabinetul sau, acolo unde s-au convins de priceperea, rabdarea si cunostintele sale in domeniul chiropracticii. Pacientii spun ca au plecat fara dureri si ca experienta din SUA a medicului isi spune cuvantul, avand in vedere modul sau deschis de abordare si profesionalismul.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Ilie
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca au o singura optiune, si anume doar un chiropractor in Pitesti, locuitorii din acest oras pot insa sa exclame ca il au la dispozitie pe unul dintre cei mai buni. Pregatirea in universitati din SUA si experienta in propriul cabinet de chiropractica din Sacramento, California l-au ajutat pe acest chiropractor sa le ofere astazi pitestenilor servicii la cele mai inalta standarde de calitate si profesionalism.