Meniu

Chiropractor Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numeroase dureri sau afectiuni musculoscheletale si ale sistemului nervos pot fi tratate la un chiropractor in Timisoara. Un astfel de specialist a urmat cursuri de chiropractica si aplica miscari de manipulare cu o anumita viteza, forta si amplitudine controlata asupra pacientului, cu scopul de a ajusta coloana vertebrala si de a corecta tulburarile biomecanice.

Poti descoperi din acest articol la ce clinica din Timisoara, in care sunt oferite servicii de chiropractica, sa mergi pentru una sau mai multe sedinte, in functie de planul de tratament.

Cat costa o sedinta la chiropractor in Timisoara

Pretul unei sedinte la un chiropractor din Timisoara este mai mic daca achizitionezi un abonament, decat daca achiti o sedinta de sine statatoare. Iata care este tariful per sedinta!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Genki Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret sedinta Chiropractica 100 Ron
  • Clinica moderna de medicina fizica si recuperare medicala
  • Chiropractician cu experienta
  • 12 cabinete de terapie
  • Abordare holistica
  • Echipa numeroasa de terapeuti
  • Terapie manuala
  • Masaj terapeutic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un bun chiropractor in Timisoara

Afla unde sa mergi la chiropractor in  municipiul Timisoara, pentru a incepe sa te simti din nou bine, a-ti corecta postura sau a scapa de dureri!

Genki Medical Center

Genki Medical Center este o clinica moderna de recuperare medicala si medicina fizica din Timisoara in care vei gasi un chiropractor cu experienta. Clinica pune la dispozitie tratamente personalizate pentru pacientii cu probleme ortopedice, post-traumatice sau neurologice, indiferent de varsta pe care o au. Abordarea este holistica, iar specialisti practica o medicina functionala, orientata spre pacient. Cele 12 cabinete ale clinicii sunt specializate astfel: chiropractica, fizioterapie, kinetoterapie, posturologie, ozonoterapie, terapie percutiva Theragun, Terapie manuala, Terapie laser de joasa frecventa, Su Joc, Hidrocolonoterapie-detoxifiere.

Pretul unei sedinte de chiropractica este de 100 de lei.

Pacientii din judetul Timis care au optat pentru serviciile de recuperare de la Genki Medical Center au ramas cu o impresie foarte placuta, din mai multe motive: pregatirea si priceperea terapeutilor, amabilitatea intregului personal, atmosfera relaxanta, terapiile moderne si echipamentele medicale performante.

Vezi parerile pacientilor despre Genki Medical Center
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Poti merge la chiropractor in Timisoara pentru a corecta pozitia corpului, a restabili tonusul muscular si a imbunatati mobilitatea sau circulatia sanguina. In clinica pe care ti-am prezentat-o poti beneficia de experienta si pregatirea unor terapeuti bine cotati, care te vor ajuta sa ajungi la rezultatele dorite intr-un timp scurt. In plus, tot in respectiva clinica de medicina fizica si recuperare medicala poti opta pentru multe alte servicii, indiferent de varsta pe care o ai.