Meniu

Drenaj limfatic Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tehnica de masaj populara, utilizata in special pentru imbunatatirea circulatiei limfatice, reducerea edemelor din corp si diminuarea celulitei, tratamentul de drenaj limfatic in Arad poate fi accesat  intr-o clinica specializata in recuperare medicala sau intr-un salon de relaxare si wellness. Daca nu stii unde sa mergi pentru a beneficia de o terapie eficienta de acest tip, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii bazate pe o cercetare amanuntita a pietei tratamentelor manuale din oras.

In Arad, atat piata de sanatate, cat si serviciile de relaxare si bunastare corporala sunt in continuu proces de dezvoltare si este tot mai dificil sa identifici centrul in care ai putea avea parte de cel mai bun masaj de drenaj limfatic. Citeste pana la capat textul articolului si vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Arad?

In ceea ce priveste durata terapiei de drenaj limfatic in Arad, numarul de sesiuni poate sa varieze in functie de diagnosticul fiecaruia si de modul in care raspunde fiecare individ la stimulii meniti sa activeze sistemul limfatic, prin urmare si costurile pot fi variabile. In tabelul de mai jos sunt cuprinse numele clinicilor si saloanelor catre care te poti adresa si pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic la fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Clinica Davima
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Servicii medicale la standarde occidentale
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Interior primitor
 • Proceduri eficiente de tratament
Salon Wonderful
60 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 60 Ron
 • Salon modern si primitor
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente cu rezultate bune
Salon Beauty Line
60 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 60 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Profesionalismul si seriozitatea personalului
 • Amabilitate fata de clienti
 • Tratamente excelente
RecuDa
70 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 70 Ron
 • Servicii profesioniste de recuperare medicala
 • Personal bine pregatit
 • Empatie si atentie fata de pacienti
 • Eficienta terapiilor de recuperare
Centrul Dr. Tuduce
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist cu experienta
 • Terapeuti amabili si empatici
 • Proceduri de recuperare cu rezultate pozitive
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru drenaj limfatic in Arad?

Ai aflat probabil ce beneficii ar putea avea un masaj bine executat si vrei ca terapia de drenaj limfatic in Arad sa isi produca efectele pozitive si asupra organismului tau. Pentru a te incredinta ca sunt sanse mari de a ajunge la un terapeut bine pregatit si experimentat, decizia ta trebuie sa se bazeze pe o minima cercetare despre activitatea clinicilor si saloanelor incluse in clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante pentru calitatea serviciilor, calificarile personalului si opiniile pacientilor sau clientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Davima

Centrul medical Davima Clinic este singura clinica din Arad, care ofera servicii integrate de recuperare psiho-neuro-motorie, atat pentru adulti, cat si pentru copii, punand la dispozitia pacientilor o serie de tratamente: acupunctura, terapia McKenzie, masaj de drenaj limfatic, terapia Bowen, fizioterapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, kinesioterapie, psihoterapie, masaj de relaxare, masaj terapeutic, terapie Vojta, reflexoterapie, logopedie, homeopatie, stretching, nutritie si dietetica, neurologie, ortopedie si traumatologie. Centrul dispune de o echipa alcatuita din opt medici specialisti, un nutritionist, un psihoterapeut si patru terapeuti cu experienta.

Pentru o sedinta de drenaj limfatic la acest centru medical vei plati suma de 120 de lei pentru 60 de minute de masaj.

Pacientii clinicii Davima spun ca au gasit aici servicii medicale la standarde occidentale, personal profesionist si amabil, un interior primitor, multa empatie si proceduri de recuperare eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davima
Vezi Pareri

2. Salon Wonderful

Salonul Wonderful este un centru de wellness si beauty din Arad, care se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, cu manichiura/pedichiura, make-up, coafura, epilare cu laser, cosmetica si tratamente faciale, remodelare corporala cu Venus Legacy – tehnologia VariPulse, Venus Legacy – radiofrecventa corporala, OXYjet – vibromasaj corporal cu oxigen, Ballancer – drenaj limfatic, Dermocell – tratament endermologic si Professional 24 Pads – electrostimulare. Drenajul limfatic se realizeaza aici cu ajutorul aparatului Ballancer, sistem de terapie de compresie, care functioneaza la presiuni cuprinse intre 20 si 80 mmHg si ofera o gama larga de cicluri de masaj diferite (proceduri secventiale), inclusiv ciclul unic de pre-terapie (pre-tratare) pentru deschiderea ganglionilor limfatici. Dispozitivul are efecte pozitive si asupra sportivilor care au nevoie de tratament de recuperare.

Preturile practicate de salon sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de drenaj limfatic, tariful este de 60 de lei.

Clientii centrului de wellness spun ca Wonderful este un salon modern si primitor, cu servicii de foarte buna calitate, personal profesionist si amabil, aparatura de ultima generatie si tratamente cu rezultate bune.

3. Salon Beauty Line Professional

Salon Beauty Line Professional se recomanda drept cel mai complex salon de infrumusetare din Arad, cu o oferta bogata de servicii de epilare definitiva cu laser, cosmetica faciala, coafura si frizerie, manichiura/pedichiura, machiaj, indepartare tatuaje, remodelare corporala cu ajutorul unor aparate ultramoderne cum ar fi Mantis MR991, sistem inovativ cu multiple efecte de intinerire a pielii care functioneaza la nivel celular, modelare si conturare, slabire, drenaj limfatic, activarea locala a proceselor lipolitice, antioxidant, cresterea cantitatii de acid hialuronic, a numarului de fibroblaste, intarirea si imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, cresterea imunitatii, imbunatatirea circulatiei. 

O sedinta de drenaj limfatic are pretul de 60 de lei.

Beauty Line Professional este un salon deosebit de apreciat de clientii din Arad, pentru serviciile de nota 10, atmosfera placuta si relaxanta, profesionalismul si seriozitatea personalului, amabilitatea cu care isi intampina clientii si tratamentele excelente.

4. RecuDa

RecuDa este un centru cu servicii complexe de recuperare medicala, prin tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, terapie cu unde de soc, drenaj limfatic, gimnastica de intretinere, pentru profilaxie si pastrarea unui bun tonus muscular. Programul de recuperare medicala de care beneficiaza pacientii este personalizat in functie de constitutia fizica, de varsta, de afectiunea diagnosticata, de stadiul de evolutie al bolii, tipul de activitate pe care il desfasoara, precum si de existenta altor afectiuni. Drenajul limfatic se efectueaza aici prin presoterapie pneumatica, cu mansoane speciale cu camere multiple suprapuse, care ofera un masaj delicat ce stimuleaza circulatia naturala a limfei prin corp.

Tariful pentru o sedinta de drenaj limfatic la acest centru de recuperare este de 70 de lei.

Pacientii sunt incantati de experienta avuta la aceasta clinica, de serviciile profesioniste de recuperare, de empatia si atentia de care s-au bucurat din partea personalului bine pregatit, precum si de eficienta terapiilor de recuperare.

5. Centrul Dr. Paul Tuduce

Centrul de Recuperare Medicala Dr. Paul Tuduce se adreseaza pacientilor din Arad cu servicii variate de laserterapie de inalta intensitate, drenaj limfatic, infiltratii articulare si paravertebrale, acupunctura, masaj terapeutic, kinetoterapie, fizioterapie, ionizari, galvanizari, electrostimulare, ultrasunete, magnetoterapie, fototerapie IR. Dr. Paul Tuduce, fondatorul centrului si coordonatorul echipei de terapeuti, este medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic la acest centru din Arad este de 100 de lei.

Pacientii sunt multumiti de presatiile clinicii si considera ca serviciile sunt de calitate, medicul este un profesionist cu experienta, terapeutii sunt amabili si empatici, iar procedurile de recuperare au rezultate pozitive.

Concluzii

Pentru terapia de drenaj limfatic in Arad si rezultate bune asupra circulatiei limfatice, te poti adresa unei clinici de recuperare medicala sau unui salon cu servicii de remodelare corporala. Indiferent de optiunea ta, unitatile incluse in clasamentul de mai sus vor asigura un tratament eficient atat din punct de vedere al sanatatii, cat si din punct de vedere estetic, fiind cunoscute beneficiile acestui tip de masaj in reducerea edemelor din corp si imbunatatirea aspectului pielii afectate de celulita. 

In functie de scopul care primeaza pentru tine, vei decide, desigur, pentru centrul medical sau centrul de wellness din Arad care sa iti satisfaca cel mai bine nevoile si exigentele si sa iti ofere un drenaj limfatic de calitate.