Meniu

Drenaj limfatic Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu retentia de apa si cu probleme circulatorii, iar medicul specialist iti recomanda sa te programezi la o clinica unde poti face drenaj limfatic in Bacau? In articolul de mai jos iti prezentam un top cinci al celor mai apreciate si frecventate clinici din oras, unde poti beneficia de servicii de calitate. Cadrele medicale sau terapeutii care practica drenajul limfatic sunt recunoscuti pentru abilitatea lor de a se adapta necesitatilor pacientului, astfel incat procedura terapeutica sa atinga efectul dorit. 

De regula, drenajul limfatic este o procedura care se aplica in centrele specializate in masaj si in recuperare medicala din Bacau. Citeste mai departe si descopera care sunt variantele de institutii medicale si saloane pe care ti le recomandam.

Care este pretul unei sedinte de drenaj limfatic in Bacau?

De regula, sedintele de drenaj limfatic din Bacau sunt accesibile, motiv pentru care toata lumea isi poate permite sa beneficieze de acestea la un moment dat. De asemenea, ar trebui sa iei tot mai mult in considerare aceasta procedura cand iti este recomandata de medicul specialist ca modalitate de recuperare sau de tratare a unei probleme de sanatate. Pentru a afla care sunt tarifele practicate in orasul tau poti lua in considerare tabelul de mai jos, in care vei descoperi si clinicile pe care ti le sugeram:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Slow Wellness
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 130 Ron
 • Rating ridicat
 • Proceduri si tratamente eficiente
 • Dotari superioare
 • Personal bine pregatit de terapeuti
 • Servicii ireprosabile
PhysioKinesis
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Cadre medicale si terapeuti profesionisti, implicati si bine pregatiti
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
Amble Clinic
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Personal cu experienta vasta, implicate si o buna pregatire
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Servicii medicale ireprosabile
Iola Center
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale si terapeuti experimentati
 • Atmosfera placuta
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
Spinal Care
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Rating ridicat
 • Medici si terapeuti cu experienta vasta
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Proceduri eficiente
 • Nu se respecta ora programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in drenaj limfatic in Bacau

Pentru a te hotari cu privire la un centru medical in care sa se desfasoare si servicii de drenaj limfatic in Bacau, trebuie sa te documentezi in mod corespunzator, pentru a te asigura ca echipa de medici este de incredere. Aceasta este o procedura care trebuie sa fie realizata doar de un personal specializat, care sa cunoasca toate tehnicile necesare si care sa se poata adapta in functie de necesitatile tale. Tocmai de aceea iti recomandam sa iei in considerare urmatoarele clinici:

1. Slow Wellness

Slow Wellness este un salon de tip SPA din Bacau specializat in practicarea terapiei prin plutire, care ofera si servicii de drenaj limfatic la standarde superioare. Salonul a fost deschis in anul 2017, fiind primul centru de terapie prin plutire, din Bacau si zona Moldovei, care si-a dedicat activitatea bunastarii clientului, indiferent de problemele de sanatate pe care le experimenteaza. Echipa de terapeuti are o experienta vasta in practicarea acestor proceduri, avand competenta de a oferi sfaturi si sprijin pe tot parcursul terapiei, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite. Echipamentul folosit si aparaturile care se afla in dotarile centrului sunt de ultima generatie, contribuind considerabil la efectuarea unor proceduri de calitate.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de drenaj limfatic este de 130 lei.

Multi dintre pacientii care au frecventat salonul Slow Wellness marturisesc ca s-au bucurat de o experienta unica, acordand un rating ridicat. Procedurile si tratamentele aplicate sunt eficiente si au un efect benefic pe termen lung, personalul da dovada de implicare si o buna pregatire, iar atmosfera este relaxanta. In plus, dotarile salonului sunt superioare, ceea ce este de un real ajutor in efectuarea unor servicii ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Slow Wellness
Vezi Pareri

2. PhysioKinesis

PhysioKinesis este un centru de recuperare medicala din Bacau, care se adreseaza tuturor pacientilor cu probleme osteoarticulare, punandu-le la dispozitie si servicii de drenaj limfatic. Echipa de terapeuti are o experienta vasta in ceea ce priveste practicarea procedurilor terapeutice, printre care se numara si: recuperare medicala la domiciliu, fizioterapie, kinetoterapie, Vacu sport, elongatie si decompresie 3D, Cryo – ultrasunet, Shockwave, Tecare, GPS (Global Postural System), laserterapie, podoscopie, Stimawell, RPG – reeducare posturala globala, Twin, electrostimulare, drenaj limfatic. Fiecare sedinta isi propune sa amelioreze si sa trateze durerile experimentate de pacient prin tehnici si metode eficiente, puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie. Prin drenajul limfatic, terapeutii pot trata afectiuni ca: edeme, artroza, angiopatie diabetica, sindrom algoneurodistrofic, varice si guta. De asemenea, exista si un departament special amenajat pentru copii, in care specialistii ofera solutii personalizate eficiente pentru fiecare caz in parte. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de drenaj limfatic este de 100 lei.

Prestatia cadrelor medicale si a terapeutilor din cadrul centrului de recuperare este caracterizata prin implicare, profesionalism, atentie la detalii si o buna pregatire in domeniu, motiv pentru care rating-ul institutiei medicale este ridicat. Aparaturile si echipamentele folosite sunt moderne, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical de calitate. De asemenea, atitudinea personalului este pozitiva, iar atmosfera din cabinet este relaxanta si primitoare.

3. Amble Clinic

Amble Clinic este un centru de recuperare medicala din Bacau, in cadrul caruia pacientii pot opta si pentru un drenaj limfatic, sub atenta supraveghere a unui personal cu experienta. Colectivul este format din terapeuti si medici pluridisciplinari, care au o buna pregatire in domeniul in care activeaza, datorita studiilor aprofundate in mediul universitar, dar si datorita cursurilor de specialitate pe care le-au urmat pentru a-si perfectiona tehnicile. Pe langa drenaj limfatic, pacientul poate beneficia si de: sedinte kinetoterapeutice, terapie Shockwave, terapie Schroth, terapie cu ultrasunete, electroterapie, kinesiotaping si intretinere corporala. Din cadrul echipei de la departamentul de recuperare medicala se remarca activitatea urmatorilor: dr. Irina Apostu, medic specialist in reumatologie, dr. Ionut Mihai Cazan si dr. Sebastian Istrate, medici primari in chirurgie vasculara, dr. Valentin Radu si dr. Rares Vasile Sova, medici in ortopedie-traumatologie, Mihaela Blejusca, kinetoterapeut etc. Centrul de recuperare este echipat, de asemenea, si cu aparaturi de ultima generatie, pentru obtinerea unui act medical ireprosabil.

Pretul aplicat pentru un drenaj limfatic este de 100 lei per sedinta.

Experienta vasta, implicarea si buna pregatire a medicilor sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare centrul de recuperare Amble Clinic. Atmosfera este placuta, relaxanta, tratamentele si procedurile aplicate au o eficienta ridicata, iar aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile centrului sunt de o performanta inalta. Astfel, multi pacienti s-au declarat multumiti de serviciile medicale pentru care au optat.

4. Iola Center

Iola Center este o clinica de recuperare in Bacau specializata in proceduri fizioterapeutice, kinetoterapeutice, drenaj limfatic etc. practicate de catre cadre medicale specializate si cu o experienta vasta. Principalul scop al unitatii medicale este de a ajuta pacientii cu diverse probleme de sanatate, care necesita tehnologii noi si performante pentru o vindecare rapida si eficienta. Pe parcursul tratamentului, pacientul este atent monitorizat de echipa de kinetoterapeuti, pentru a indeplini impreuna toate obiectivele stabilite. Sistemul David, Climb Excite, Kinesis One, Prokin 252, Recline Excite, Skill Mill, Top Excite, Vario Excite, Walker View, ISO Shift sunt doar cateva dintre aparaturile care se afla la dispozitia pacientilor si prin intermediul carora toate procedurile sunt realizate la standarde superioare. Pe langa drenajul limfatic, pacientul are ocazia de a opta si pentru: masaje, tratamente de rejuvenare, tratament de celulita, tratamente postoperatorii, terapie de recuperare posturala, neurochirurgie, ortopedie, fizioterapie si kinetoterapie.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 120 lei.

Rating-ul centrului de recuperare medicala este ridicat, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de serviciile si procedurile de care au beneficiat. Tratamentele, procedurile si serviciile puse in aplicare sunt eficiente si calitative, iar atmosfera din cabinet este relaxanta si primitoare. In plus, aparaturile si echipamentele aflate in dotare sunt de o performanta inalta.

5. Spinal Care

Spinal Care este o clinica de recuperare din Bacau, in cadrul careia isi desfasoara activitatea un personal competent in drenajul limfatic. Aceasta este una dintre putinele institutii medicale din tara in care activeaza, de asemenea, si specialisti recunoscuti international in terapia Schroth, eficienta in tratarea deviatiilor de coloana si torace. Pe langa drenajul limfatic si terapia Schroth, clinica mai ofera si urmatoarele servicii: consultatii si diagnostic, kinetoterapie, fizioterapie, crioterapie, laserterapie, terapie McKenzie, Mulligan, taping/straping, terapie manuala, elongatii, infiltratii articulare fara ghidaj ecografic, medicina regenerativa (PRP), terapie Tecar, crioterapie etc. 

Pretul pentru o sedinta de drenaj limfatic la Spinal Care este de 120 lei.

Clinica de recuperare medicala se bucura de un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii au acordat recenzii pozitive. Echipa de medici si terapeuti da dovada de implicare, profesionalism si amabilitate, iar aparaturile folosite pentru efectuarea procedurilor sunt la o performanta ridicata, fiind de ajutor in indeplinirea obiectivelor stabilite. Cu toate acestea, nu se respecta ora programarilor de fiecare data.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei institutii medicale in cadrul careia sa isi desfasoare activitatea un personal bine pregatit in drenajul limfatic in Bacau, iti poti indrepta atentia cu incredere catre variantele amintite anterior. Pe langa experienta vasta a cadrelor medicale, se remarca si dotarile superioare ale clinicilor, care contribuie semnificativ la indeplinirea unui act medical ireprosabil.