Meniu

Drenaj limfatic Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Folosit atat ca procedura medicala pentru imbunatatirea circulatiei limfatice si reducerea edemelor, cat si in industria serviciilor de infrumusetare ca metoda de tratament al celulitei, masajul de drenaj limfatic in Botosani se poate realiza atat in cadrul unor clinici de top specializate in recuperare medicala, cat si intr-un salon de remodelare corporala si wellness din oras. Vei gasi aici terapeuti profesionisti si orientati care satisfacerea nevoilor pacientilor sau clientilor si dotari moderne, la standarde inalte de calitate.

Daca nu stii care ar fi cea mai buna solutie de tratament prin drenaj limfatic pentru afectiunea sau problema pe care o acuzi, acest articol de prezentare a clinilor sau saloanelor cu servicii specializate din Botosani iti va oferi raspunsul multora dintre nedumeririle tale.

Cat costa un masaj de drenaj limfatic in Botosani?

In functie de clinica sau de salon, pretul unui masaj de drenaj limfatic in Botosani poate sa fie diferit, sa implice manevre manuale blande sau folosirea unui aparat specializat de presoterapie. In tabelul de mai jos sunt cuprinse numele clinicilor sau saloanelor in care poti face tratamentul pentru imbunatatirea circulatiei limfatice si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o sesiune de terapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
WorkTape
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 40 Ron
 • Cel mai bun centru de recuperare medicala din Botosani
 • Aparatura de ultima generatie
 • Oferta bogata si variata de proceduri
 • Personal profesionist, amabil si empatic
 • Rezultate excelente in recuperare
 • Efecte benefice ale procedurilor
Kineto
80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Interior primitor
 • Atmosfera relaxanta
 • Personal profesionist si implicat
 • Tratamente eficiente
Epil Body
35 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 35 Ron
 • Servicii de top
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal competent si amabil
 • Proceduri cu efecte vizibile inca de la primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru drenaj limfatic in Botosani?

Cel mai bun salon sau centru medical in care sa faci drenaj limfatic in Botosani va ocupa desigur primul loc in propriul tau clasament, de aceea simplele recomandari nu pot avea pentru tine decat valoare orientativa, decizia urmand a fi adoptata in urma construirii unor argumente solide bazate pe informatii din activitatea unitatilor din topul propus in acest articol. Parcurge textul pana la capat si vei afla cum inteleg managerii fiecarui centru calitatea serviciilor, care sunt dotarile de care dispun clinicile sau saloanele, ce competente au terapeutii si care sunt parerile pacientilor sau clientilor despre experienta avuta la tratamente.

1. WorkTape Medical

WorkTape Medical este un centru de fiziokinetoterapie si recuperare medicala din Botosani, cu servicii de kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic, Trigger points, Tecar, Deep Oscilation, Metabolic Balance, Shockwave, cupping, infiltratii HappyCross, Fasciq, sistemul de elongatii cu diatermie si impulsuri TraComputer si microunde Milli, crioterapie, bandajare neuromusculara, elongatii cervicale, laser terapie, ultrasunete, electroterapie si termoterapie, reabilitare cardiaca si metoda Kochi. Drenajul limfatic se realizeaza aici atat manual, cat si cu ajutorul unui echipament specializat, un costum cu mansete pneumatice care exercita presiuni diferite asupra zonelor corpului in care se poate stimula circulatia limfatica. Centrul este deservit de trei medici specialisti, dr. Sabina Sorana Vladeanu, recuperare medicala, dr. Elena Viorica Luca, reumatolog, si dr. Roxana-Maria Cauneac, medicina fizica, si de sapte terapeuti. Tratamentele se efectueaza individual si sunt personalizate in functie de problemele fiecarui pacienti, in urma unei consultatii de specialitate.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de drenaj limfatic de 20 de minute la aparat vei plati 40 de lei, in timp ce sesiunea de masaj de 50 de minute de drenaj limfatic te va costa 130 de lei.

Pacientii apreciaza ca WorkTape Medical este cel mai bun centru de recuperare medicala din Botosani, dotat cu aparatura de ultima generatie, cu o oferta bogata si variata de proceduri, personal de un profesionalism ireprosabil, amabil si empatic. Totodata, persoanele tratate aici spun ca au avut rezultate excelente in recuperare si ca in urma procedurilor au experimentat o stare de spirit buna si un tonus ridicat.

Vezi parerile pacientilor despre WorkTape Medical
Vezi Pareri

2. Kineto

Kineto Botosani este un centru de recuperare medicala destinat pacientilor cu probleme de mobilitate si sportivilor de performanta care au nevoie de reabilitare dupa accidentari si care asigura teleconsultatii neurologice, termoterapie, chiroterapie, fizioterapie, masaj, drenaj limfatic si elongatii. Drenajul limfatic se poate efectua manual sau cu aparatul modern din dotare. Centrul Kineto este infiintat si coordonat de kinetoterapeutul Ovidiu-Andrei Aionitoaie, specialist licentiat în kinetoterapie, cu experienta in domeniu in evaluarea si tratamentul afectiunilor neuro-motorii. 

Sedinta de drenaj limfatic te poate costa aici 120 de lei pentru 50 de minute de masaj si 80 de lei pentru sesiunea de tratament la aparatul de presopunctura din dotare.

Pacientii centrului il recomanda pentru serviciile de calitate, dotarile moderne, interiorul primitor si atmosfera relaxanta. Personalul este considerat profesionist si dedicat meseriei, implicat in toate etapele de recuperare medicala a pacientilor. Nu in ultimul rand, recenziile mentioneaza eficienta procedurilor de tratament din clinica.

3. Epil Body

Salonul de remodelare corporala si infrumusetare Epil Body ofera clientilor din Botosani epilare definitiva cu laser, remodelare corporala cu Eximia HR Platium Anniversary, tratament facial cu Eximia, tonifiere musculara XSculpt, criolipoliza 360 de grade, drenaj limfatic, impachetari la termocuvertura cu produse Bruno Vassari, impachetari cu benzi la rece. Drenajul limfatic se efectueaza aici prin presoterapie cu aparatul Presomed Pro, echipament care combina in mod eficient trei terapii: curentul electrostimulator cu razele infrarosii si presoterapia. Persoana supusa tratamentului este impachetata complet intr-un costum actionat prin presiunea aerului pe anumite regiuni ale corpului. Are rezultate deosebite in ameliorarea celulitei si slabire prin accelerarea metabolismului.

Potrivit site-ul web al salonului, o sedinta de drenaj limfatic are pretul de 35 de lei.

Clientii salonului se declara multumiti de prestatiile acestuia, consemnand in recenzii ca serviciile sunt de top, dotarile – de ultima generatie, personalul este competent si amabil, iar procedurile au efecte vizibile inca de la primele sedinte.

Concluzii

Daca ai nevoie de stimularea circulatiei limfatice si de multiplele sale beneficii atat de ordin medical, cat si de ordin estetic, te poti adresa pentru proceduri de calitate, cu cele mai bune efecte, unei clinici de recuperare medicala, unui centru de reabilitare a persoanelor cu probleme motorii sau unui salon de infrumusetare si remodelare corporala cu servicii de drenaj limfatic. In Botosani, este disponibil atat masajul specializat, cat si presoterapia cu echipamente de ultima generatie. 

In functie de scopul pe care ti l-ai propus, de afectiunea de care suferi si de propriile exigente in ceea ce priveste competentele terapeutilor din Botosani, vei sti, dupa lectura acestui articol, unde sa mergi sau sa suni pentru a efectua o programare la terapia de drenaj limfatic.