Meniu

Drenaj limfatic Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca ti-a fost recomandat, ai auzit de beneficiile acestui tip de masaj care stimuleaza circulatia limfei in corp, fie ca l-ai experimentat anterior, daca esti in cautare de servicii de drenaj limfatic in Braila, trebuie sa stii ca le poti accesa in cadrul unor clinici si cabinetele de top din oras, specializate in recuperare medicala. Daca nu stii incotro sa mergi pentru aceasta terapie cu efecte complexe asupra sanatatii generale si asupra unor probleme specifice legate de aspectul pielii sau de retentia de apa, articolul de fata iti poate furniza informatii utile.

Citeste textul pana la capat pentru a afla in ce conditii se desfasoara sedintele de drenaj limfatic la centrele medicale din Braila si care ar fi cel mai potrivit pentru a-ti satisface exigentele.

Cat costa o sedinta drenaj limfatic in Braila?

Pentru ca un tratament de masaj sa fie eficient, este nevoie de mai multe sedinte si ai vrea sa stii la ce ar trebui sa te astepti in materie de costuri pentru drenaj limfatic in Braila. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibila terapia si pretul aferent unei sedinte la fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Kinetic Therapy
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Diversitate de proceduri
 • Eficienta tratamentelor
 • Amabilitatea si disponibilitatea echipei medicale
Kineto Progress
90 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 90 Ron
 • Profesionalism desavarsit
 • Grija si atentie acordate fiecarui pacient
 • Seriozitate si implicare
 • Rezultate excelente ale tratamentelor de recuperare
West Clinique
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si rabdarea medicului
 • Atentia acordata pacientilor
 • Proceduri excelente de recuperare
 • Rezultate bune ale terapiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de drenaj limfatic in Braila

Ca in orice decizie legata de sanatatea ta, nu este suficienta o simpla recomandare, ci ai nevoie de mai multe informatii pentru a te hotari la care dintre clinicile de recuperare medicala din clasament sa mergi pentru drenaj limfatic in Braila. Din sectiunea urmatoare a articolului, vei afla detalii importante privind calitatea serviciilor, competentele personalului si opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii si proceduri de tratament.

1. Kinetic Therapy Tarachiu

Kinetic Therapy Tarachiu este o clinica specializata in recuperare medicala, care ofera o gama variata de servicii diverse pentru pacientii de toate varstele din Braila: drenaj limfatic, elongatii pe masa de elongatie vertebrala, fizioterapie, electroterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic, si tratamente specifice pentru bruxism, facilitari neuro-proprioceptive, incontinenta urinara, piciorul valg si recuperarea mainii. Clinica a fost infiintata de sotii Viorel Tarachiu si kinetoterapeutul Radita Tarachiu, specializat si in terapii complementare precum terapia Vojta, terapia Schroth si reeducarea posturala globala RPG. Echipa alcatuita din dr. Calina Nicolescu Veselu, medic specialist in medicina fizica si de reabilitare si medicina interna, doi kinetoterapeuti si un asistent medical specializat in recuperare medicala, poate efectua consultatii si tratamente atat in cadrul clinicii, cat si la domiciliul pacientilor.

Pentru o sedinta de drenaj limfatic, la acest cabinet din Braila vei plati suma de 100 de lei pentru 60 de minute.

Pacientii se declara foarte multumiti de experienta inregistrata la aceasta clinica, de serviciile de calitate, de profesionalismul personalului, de diversitatea de proceduri si de eficienta acestora, precum si de amabilitatea si disponibilitatea de a ajuta ale echipei medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Therapy Tarachiu
Vezi Pareri

2. Kineto Progress

Kineto Progress este o clinica de recuperare medicala din Braila care se adreseaza locuitorilor judetului cu servicii de recuperare medicala in pediatrie, recuperare medicala la domiciliu pentru adulti, prin kinetoterapie, masaj terapeutic, tratamente perfuzabile la domiciliu, logopedie, ergoterapie si drenaj limfatic la cabinet. Echipa bine pregatita de kinetoterapeuti coordonata de fondatorul centrului medical, prof. Marius Dragu, asigura tratamente personalizate in functie de afectiunile si problemele fiecarui pacient, cu ajutorul unor echipamente moderne si al aparaturii de ultima generatie.

Pentru o sedinta de drenaj limfatic la Kineto Progress vei achita pretul de 90 de lei pentru 60 de minute de masaj.

Pacientii apreciaza ca echipa centrului de recuperare medicala este de un profesionalism desavarsit, manifestat in grija si atentia acordata fiecarui pacient, amabilitate, seriozitate si efectele uimitoare ale terapiilor de recuperare.

3. West Clinique

West Clinique este o clinica de recuperare medicala din Braila, cu servicii de ortopedie-traumatologie, kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic si drenaj limfatic. Centrul conteaza pe pregatirea si experienta unei echipe de kinetoterapeuti dedicati, cu atentie la nevoile pacientilor, coordonati de dr. Mihai Ciprian Rascu, medic primar ortopedie-traumatologie, fondatorul clinicii. Tehnicile de masaj disponibile aici sunt masaj terapeutic, masaj de relaxare, drenaj limfatic, reflexoterapie si masaj facial.

Tariful pentru o sedinta de drenaj limfatic de 60 de minute este de 120 de lei.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale clinicii, profesionalismul si rabdarea medicului, atentia acordata persoanelor cu diverse afectiuni, procedurile excelente de recuperare medicala si rezultatele bune ale terapiilor.

Concluzii

Pentru a beneficia de o sedinta eficienta de drenaj limfatic in Braila, cu efecte pozitive asupra organismului, in reducerea edemelor, imbunatatirea circulatiei limfatice si a starii de sanatate generale, poti suna pentru o programare la una dintre clinicile de recuperare medicala din oras. Centrele din clasament prezentate in acest articol dispun de personal specializat in medicina de reabilitare, atat de medici profesionisti, cat si de kinetoterapeuti cu experienta, care pot executa miscarile potrivite pentru a potenta la maximum avantajele acestei terapii.

Avand la dispozitie informatiile din textul de mai sus si tinand cont de propriile nevoi si exigente, vei putea alege in cunostinta de cauza centrul medical din Braila caruia sa te adresezi pentru masajul de drenaj limfatic pe care il doresti sau care ti-a fost recomandat.