Meniu

Drenaj limfatic Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tehnica de masaj care, prin presiune usoara aplicata asupra unor zone ale corpului, vizeaza stimularea circulatiei limfei in corp, pentru reducerea inflamatiilor, eliminarea excesului de lichid din tesuturi, ameliorarea celulitei si imbunatatirea sistemului imunitar, procedurile de drenaj limfatic in Brasov sunt disponibile in cadrul unor centre de recuperare medicala renumite din oras. Daca vrei sa urmezi acest tratament si nu stii unde sa mergi pentru a obtine cele mai bune efecte, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile despre serviciile specializate din municipiul de la poalele Tampei.

Parcurge-l pana la capat pentru a afla unde poti gasi terapeuti buni, cu experienta, apreciati de pacientii din Brasov.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Brasov?

Orice terapie cu masaj are nevoie de proceduri repetate periodic, pentru a fi eficienta, aspect este perfect valabil si pentru un drenaj limfatic in Brasov, despre care ai vrea sa cunosti pretul unei sedinte. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor din oras cu astfel de servicii si preturile practicate pentru o sedinta de drenaj limfatic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Programare Online
Kineto Medical
1 Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 120 Ron
 • Centru de recuperare modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal profesionist si amabil
 • Grija si implicare in problemele pacientilor
 • Proceduri eficiente
Centrul Altermedica
2 Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 180 Ron
 • Experienta vasta
 • Tratarea eficienta a pacientilor
 • Buna pregatire
 • Amabilitate si bunavointa
 • Atentie la detalii
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Centrul Corpore
3
135 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 135 Ron
 • Calitatea ireprosabila a serviciilor
 • Proceduri executate cu pasiune si implicare
 • Profesionalismul si competenta echipei de terapeuti
 • Rezultatele deosebite ale tratamentelor
Centrul Rafael
140 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul ireprosabil al personalului
 • Amabilitatea si grija fata de pacienti
 • Dotari moderne
 • Rezultate bune ale procedurilor de tratament
Centrul Fiziotik
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Dotari moderne
 • Rezultate excelente ale procedurilor de recuperare
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica Remed
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici si terapeuti competenti
 • Proceduri de recuperare eficiente
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor cu servicii de drenaj limfatic in Brasov

Nu este suficienta o simpla recomandare de clinica atunci cand este vorba despre sanatatea ta, de aceea, pentru a te hotari unde sa mergi, ai nevoie de mai multe informatii despre centrele care ofera proceduri de drenaj limfatic in Brasov. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii importante despre calitatea serviciilor, dotarile centrelor din top, competentele si aprecierea de care se bucura acestea in randul pacientilor din oras, care le-au trecut pragul.

1. Kineto Medical Care

La Kineto Medical Care vei gasi o gama completa de servicii integrate de medicina sportiva, recuperare medicala, fizioterapie, kinetoterapie, nutritie, masaj, drenaj limfatic si alte forme de terapie manuala. Clinica din Brasov a fost fondata in anul 2010 de kinetoterapeutul Nicolae Radulescu, practician cu o vasta experienta si participari la numeroase cursuri și stagii de practica nationale si internationale. Echipa medicala a centrului este alcatuita din doi medici specialisti in ortopedie si traumatologie, un medic specialist in ortopedie pediatrica, un medic specialist in medicina sportiva, un nutritionist, sase fizio-kinetoterapeuti si un terapeut osteopat. Dotarile centrului includ aparatura de ultima generatie si echipamente moderne.

Lista de servicii si tarifele practicate pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o sedinta de 60 de minute de drenaj limfatic vei plati suma de 120 de lei.

Pacientii apreciaza ca Kineto Medical Care este un centru de recuperare modern, dotat cu aparate de ultima generatie si in care au gasit personal profesionist, atent la nevoile celor tratati, amabilitate si empatie. Ei spun ca stafful medical are capacitatea de a motiva pacientii sa continue tratamentul pana la rezultatul dorit. Recenziile mai amintesc despre eficienta procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Medical Care
Vezi Pareri

2. Centrul Altermedica

Altermedica este un centru de fizioterapie din Brasov catre care pacientii isi indreapta atentia cu incredere atunci cand vor sa beneficieze de un pachet de sedinte de drenaj limfatic de calitate. Echipa de specialisti este formata din: Alessandro Urbani, posturolog, osteopat, kinesiolog, instructor international, Andreea Siminiceanu, kinetoterapeut, Dragos Brinza, kinetoterapeut, Gemma Socaciu, kinetoterapeut. Toti cei prezentati au competenta de a pune in aplicare sedinte personalizate de drenaj limfatic, tratand afectiuni precum: dureri musculare, artrita reumatoida, osteoartrita, migrena, dureri de cap cronice, retentia de lichide, afectiuni respiratorii, imunitare, digestive, sindromul oboselii cronice, limfedem primar si secundar, edem. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, rezultatele obtinute in urma sedintelor terapeutice sunt intotdeauna ireprosabile.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de drenaj limfatic este de 180 lei, iar un abonament de 5 sedinte este de 750 lei.

Avand in vedere ca echipa medicala are o experienta vasta in gestionarea si tratarea corecta a afectiunilor pacientilor, problemele de sanatate ale acestora se amelioreaza pe zi ce trece. Buna pregatire, amabilitatea, atentia la detalii si bunavointa de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la serviciile acestei clinici. De asemenea, rezultatele sunt excelente, iar atmosfera primitoare, locatia fiind definita printr-o curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Altermedica
Vezi Pareri

3. Centrul Corpore Vital

Centrul Corpore Vital este specializat pe recuperare medicala in Brasov, prin metode precum fizioterapie, kinetoterapie, electroterapie, masaj – masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj decontracturant, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, masaj Shitsu, masaj Thai Regal, masaj deep tissue, reflexoterapie, masaj cu roci vulcanice, masaj bioenergoterapeutic Fohow si terapii alternative. Centrul de recuperare medicala Corpore Vital a fost infiintat de Radu Dragan, specialist in masaj, kinetoterapie, electroterapie si recuperare medicala, pe langa cunoscuta scoala de masaj din Brasov, si are azi o echipa de sapte terapeuti cu experienta si pregatire temeinica.

Preturile practicate aici sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de 50 de minute de drenaj limfatic vei plati 135 de lei.

Pacientii acestui centru i-au cotat serviciile cu 5 stele din 5, apreciind calitatea ireprosabila a acestora, procedurile executate cu pasiune si implicare, profesionalismul si competenta echipei de terapeuti si rezultatele deosebite ale tratamentelor.

4. Centrul Rafael

Centrul Rafael este o clinica de recuperare medicala si medicina sportiva din Brasov, cu servicii integrate de ortopedie si traumatologie, kinetoterapie, fizioterapie, masaj (masaj terapeutic, drenaj limfatic, masaj de relaxare, masaj bio-energo-terapeutic, masaj cu uleiuri esentiale), terapii manuale, consultatii medicale de specialitate, consultatii de ortopedie si psihologie. Centrul este prevazut cu echipamente moderne pentru tratamente de recuperare si conteaza pe o echipa competenta de medici specialisti si terapeuti cu experienta. Te poti adresa aici unuia dintre cei patru fizioterapeuti, specializati atat in tehnicile clasice de recuperare medicala, cat si in metode moderne de abordare a terapiilor manuale.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic la acest centru medical este de 140 de lei pentru 60 de minute.

Pacientii sunt multumiti de experientele inregistrate la clinica. Ei apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul ireprosabil al personalului, amabilitatea si grija fata de pacienti, dotarile moderne si rezultatele bune ale procedurilor de tratament.

5. Centrul Fiziotik

Clinica de fizioterapie Fiziotik a fost inaugurata la inceputul anului 2017 ca initiativa a medicilor dr. Constantin Rujan, medic primar, si Mircea Rosculet, medic specialist in medicina fizica si de recuperare, si se adreseaza pacientilor din Brasov cu o gama variata de terapii din domeniul fizioterapiei, kinetoterapiei, masajului (masaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic) si salinoterapiei. O echipa dedicata alcatuita din patru medici specialisti in medicina de recuperare si 14 fizio-kinetoterapeuti se ocupa cu diagnosticul si tratamentul diferitelor afectiuni si cu recuperarea functiilor organismului de efectele traumelor asupra aparatului locomotor si asupra aparatului respirator.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 150 de lei la acesta clinica.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate de care au beneficiat aici. Ca aspecte pozitive ale interactiunii cu centrul Fiziotik se mentioneaza profesionalismul personalului, dotarile moderne ale clinicii si rezultatele excelente ale procedurilor de recuperare. Pe de alta parte, sunt persoane care spun ca au primit informatii eronate prin telefon de la angajatii de la receptie si ca la fata locului au constatat alta realitate in privinta preturilor si a serviciilor care se pot deconta.

6. Clinica Remed

Clinica Remed se adreseaza diferitelor categorii de pacienti din Brasov – copii, adulti, gravide, varstnici, sportivi, persoane cu dizabilitati, cu servicii de recuperare medicala, fizioterapie, drenaj limfatic, kinetoterapie, medical taping. Centrul functioneaza inca din anul 2006 si s-a impus ca nume de referinta in fizioterapie si recuperare medicala, datorita echipe de profesionisti formata din 20 de specialisti, medici si fizioterapeuti cu experienta. Clinica ofera consultatii si terapii gratuite in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

O sedinta de 60 de minute de drenaj limfatic are un tarif de 120 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la acest centru medical, de serviciile de calitate, de dotarile cu aparatura moderna, de medicii si terapeutii competenti si de procedurile de recuperare eficiente. Pe de alta parte, multi spun ca modul de a comunica al personalului de la receptie este lipsit de amabilitate si solicitudine fata de pacienti.

Concluzii

Daca ai nevoie de proceduri de drenaj limfatic in Brasov, te poti adresa cu incredere unuia dintre centrele de recuperare medicala din oras, in care activeaza personal calificat, cu experienta in lucrul cu pacientii si in administrarea celor mai eficiente terapii manuale, atat clasice, cat si moderne si alternative. Municipiul de la poalele Tampei este renumit pentru serviciile de masaj, pentru clinicile de recuperare medicala si rezultatele deosebite ale acestora in refacerea functiilor motorii ale miilor de pacienti care au beneficiat aici de proceduri.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, te poti decide mai usor asupra centrului medical din Brasov, in care sa poti beneficia de un drenaj limfatic care sa iti imbunatateasca stare de sanatate.