Meniu

Drenaj limfatic Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui centru de recuperare medicala, cu un portofoliu variat de servicii, printre care se afla si drenajul limfatic, in Constanta? Scopul tehnicii este acela de a stimula buna functionare a sistemului limfatic, iar beneficiile sale sunt atat de natura medicala, cat si estetica. O discutie cu un medic specialist iti poate oferi o privire de ansamblu cu privire la avantajele terapiei. 

Mediul in care o persoana urmeaza un tratament de recuperare medicala, alaturi de personalul care se ocupa de cazul ei, pot influenta intr-o mare masura procesul de vindecare. De aceea, pentru a alege cea mai buna clinica din Constanta in vederea obtinerii unui plan de tratament eficient, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte legate de activitatea ce se desfasoara acolo. 

Care este pretul drenajului limfatic in Constanta? 

Factorii care influenteaza cel mai des costul drenajului limfatic in Constanta sunt durata terapiei si modul in care este efectuata aceasta. De asemenea, el poate sa faca parte dintr-un pachet in care sunt incluse mai multe servicii similare, care au ca scop imbunatatirea starii de sanatate a unei persoane. Mai jos sunt prezentate preturile de la mai multe clinici unde se efectueaza serviciul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Programare Online
Kinetic MT
1 Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 50 Ron
 • Centru de kinetoterapie si fizioterapie
 • Drenaj limfatic manual sau cu aparatul TheraBody
 • Specialisti cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Evaluari musculo-scheletale
 • Bun raport calitate-pret
Alya Center
2
50 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 50 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Personal calificat
 • Diverse pachete
 • Ambient placut
 • Colaborare CAS
 • Conditii optime de confort
 • Acces facil pentru persoanele cu dizabilitati
Renastesine Clinique
3
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 25 Ron
 • Echipament modern
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Equilibrium
100 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 100 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Personal calificat
 • Diverse abonamente
 • Oferte si promotii
 • Atmosfera placuta
 • Colaborare CJAS
 • Voucher cadou
Kinetic
100 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 100 Ron
 • Echipament avansat
 • Personal calificat
 • Atmosfera placuta
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera drenaj limfatic in Constanta 

Unul din serviciile prestate de clinicile si centrele de mai jos este cel de drenaj limfatic, in orasul Constanta. Echipele din cadrul lor sunt pregatite sa faca tot posibilul pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta, pe care nu o vei regreta. Programeaza-te la centrul pe care il consideri cel mai potrivit pentru tine, pe baza informatiilor din randurile urmatoare: 

1. Kinetic MT

Serviciile oferite de Centrul de Recuperare si Performanta Kinetic Manual Therapy (Kinetic MT) din Constanta sunt variate, de la drenaj limfatic si kinetoterapie, la terapie manuala, fizioterapie, masaj deep tissue, amino-neuro frecvente (ANF) sau evaluari musculo-scheletale. Sedintele de drenaj limfatic se realizeaza atat prin terapie manuala, cat si prin utilizarea unui aparat specific, de ultima generatie, numit RecoveryAir de la TheraBody. Membrele pacientilor se introduc in acest dispozitiv care se umfla, iar presiunea este deplasata secvential de la picior spre inima, prin 4 camere interioare ce sunt suprapuse in spirala. Scopul sau este de a elimina deseurile metabolice si de a permite sangelui oxigenat sa revina usor la fiecare membru. 

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic este de 50 de lei, iar un pachet cu 10 sedinte are un cost de 450 de lei.

Serviciile oferite de Kinetic MT sunt pe placul constantenilor, care le catalogheaza ca fiind de calitate superioara. Masajele de care au beneficiat, kinetoterapia, fizioterapia sau evaluarile musculo-scheletale ii determina pe oameni sa declare ca acest centru este de un real folos persoanelor care au nevoie de recuperare si reabilitare. Printre cei care apeleaza la Kinetic MT se afla si vedete, dar si sportivi de performanta.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic MT
Vezi Pareri

2. Alya Medical Center

Persoanele interesate au posibilitatea sa beneficieze de un drenaj limfatic la Alya Medical Center din Constanta, unde membrii echipei medicale imbina experienta si traditia locala cu aplicarea celor mai noi tehnologii din domeniu. Metodele avansate de tratament sunt puse la dispozitia pacientilor intr-un spatiu modern, in care confortul pacientului reprezinta una din principalele prioritati. Tratamentele sunt adresate tuturor categoriilor de la varsta, de la cei mai mici pacienti, la varstnici. In plus, serviciile sunt adaptate la nevoile pacientilor, astfel incat fiecare sa urmeze un plan de tratament individualizat. Drenajul limfatic este inclus si in pachetul de recuperare, alaturi de consultatie, proceduri de electroterapie si de kinetoterapie. De asemenea, o parte din suma poate fi decontata datorita colaborarii CAS, asa ca oamenii nu trebuie sa-si faca griji din cauza tarifelor.  

Drenajul limfatic dureaza 30 de minute si costa 50 de lei. In pret este inclus echipamentul vestimentar specific, adica halatul, prosopul, papucii si lenjeria de unica folosinta. 

Activitatea terapeutilor de la Alya Medical Center iese in evidenta datorita profesionalismului, respectului si atentiei pe care acestia o ofera fiecarui pacient. Curatenia este una examplara, iar programarile se respecta mereu. In plus, centrul ofera acces facil persoanelor cu dizabilitati, prin rampa de acces, lift, vestiare, toalete si cabina de dus. 

3. Renastesine Clinique  

In scopul de a obtine rezultate eficiente si de calitate, drenajul limfatic trebuie efectuat sub indrumarea unui medic profesionist din Constanta, iar pacientii pot gasi o astfel de persoana in cadrul clinicii Renastesine. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Alexandru Mascan, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie, care a acumulat o ampla experienta in domeniu pe parcursul carierei sale. Spre exemplu, a ajutat mai multi pacienti cu recuperarea posttraumatica, dupa diverse interventii chirurgicale, in afectiuni reumatologice, neurologice etc. La aceasta clinica se pune accent pe o abordare onesta si apropiata fata de fiecare pacient si de nevoile sale. 

Pretul drenajului limfatic variaza intre 25 de lei, daca este vorba de 15 minute si 40 de lei, pentru 30 de minute. 

Pacientii care au beneficiat de servicii de recuperare medicala efectuate in cadrul Renastesine Clinique, au apreciat profesionalismul si amabilitatea de care au avut parte. Serviciile de calitate, impreuna cu sfaturile utile pe care le-au primit oamenii, i-au determinat pe multi dintre ei sa-l recomande pe Dr. Alexandru Mascan si altor persoane care au nevoie de sprijin. 

4. Equilibrium 

In cadrul centrului de recuperare medicala Equilibrium se afla o echipa bine pregatita, care prin intermediul aparaturii ultramoderne poate sa ofere o gama variata de servicii de recuperare medicala, inclusiv masajul de drenaj limfatic, efectuat in Constanta. Centrul este situat intr-o zona linistita, aspect care contribuire la crearea unor conditii optime de confort. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este alcatuita din medici primari si specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie, precum Dr. Daniela Profir si respectiv, Dr. Ramona-Mihaela Zaina, kinetoterapeuti ca Liliana Rusen si asistenti BFKT. Mai mult decat atat, centrul pune la dispozitia pacientilor diverse pachete promotionale, in care este inclus masajul limfatic: pachetul „picioare usoare”, care include cinci sedinte de presodrenaj si masaj de tonifiere sau pachetul de „limfedem dupa masectomie”, care cuprinde cinci sedinte de drenaj limfatic manual si kinetoterapie. 

Masajul de drenaj limfatic dureaza 45 de minute, iar pretul sau este de 100 de lei. 

Rabdarea si profesionalismul sunt doar caracteristici ale personalului centrului Equilibrium apreciate in mod deosebit de persoanele care au optat pentru serviciile de aici. Mai multi pacienti marturisesc ca s-au simtit ca acasa inca din momentul in care au pasit in centru, datorita terapeutilor si medicilor plini de entuziasm si foarte amabili. 

5. Kinetic 

Cea de-a cincea clinica la care pot apela oamenii pentru un drenaj limfatic eficient in Constanta este Kinetic, unde se utilizeaza sistemul David Health. Prin aceasta tehnologie, datele sunt instant disponibile pentru raportare si analiza, cu un singur click. Serviciile efectuate in cadrul centrului sunt adresate atat copiilor, incepand cu varsta de 8-9 ani, cat si persoanelor in varsta, gravidelor etc. Oricine poate beneficia de un program de terapie prin miscare, in scopul de a-si imbunatati starea de sanatate. La centru, oamenii o pot gasi pe Daniela Buta, care imbina kinetoterapia cu terapii manuale, reflexoterapia si pregatirea fizica, in scopul de a crea o noua abordare individualizata de recuperare a organismului. 

Pentru o sedinta de drenaj limfatic, pretul este de 100 de lei. 

Multe persoane au gasit la Kinetic sprijinul de care aveau nevoie pentru a se recupera, alaturi de profesionalism, umor si rezultate rapide. Locatia este foarte curata, lucru care sprijina atmosfera placuta din cadrul ei. Chiar si dupa ce au reusit sa elimine sursa problemei, oamenii au continuat sa revina la Kinetic, pentru a beneficia de o sedinta de terapie de calitate. 

Concluzii

In cele din urma, daca si tu vrei sa incerci drenajul limfatic in Constanta, centrele de recuperare medicala de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de calitate si echipe formate din terapeuti cu o ampla experienta in domeniu. In cazul in care masajul nu este optiunea potrivita pentru tine, ei iti vor comunica acest lucru si vor face tot posibilul sa te ajute sa urmezi planul de tratament ideal pentru situatia ta!