Meniu

Drenaj limfatic Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Artrita, problemele digestive, oboseala cronica si fibromialgia sunt principalele motive pentru care tot mai multe persoane se programeaza la sedinte de drenaj limfatic in Craiova. Aceasta tehnica manuala reduce inflamatia si stimuleaza fluxul limfei, avand efecte benefice in tratarea si gestionarea unui numar mare de afectiuni, printre care si cele mentionate anterior.

Cu alte cuvinte, drenajul limfatic este o forma de masaj terapeutic ale carei beneficii constau in reducerea edemelor, ameliorarea durerilor dupa o operatie, imbunatatirea circulatiei sangelui, relaxarea musculara si reducerea stresului, care sunt doar cateva dintre beneficiile asociate acestei tehnici de masaj. Persoanele care locuiesc in Craiova se pot programa la sedinte de drenaj limfatic in cadrul unor clinici si cabinete specializate in kinetoterapie. 

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic in Craiova

In Craiova, pretul pentru sedintele de drenaj limfatic variaza de la o clinica la alta. Tariful poate fi influentat, printre altele, de experienta terapeutului si de conditiile din clinica. Pentru a beneficia de cel mai bun pret, te poti ghida dupa urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Prokinetic
Clinica-Verificata
45 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 45 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate bune dupa primele sedinte
 • Echipa caracterizata de profesionalism
 • Amabilitate, implicare si sprijin
 • Atitudine pozitiva
 • Aparatura de ultima generatie
Ultratonique
60 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 60 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal calificat
 • Amabilitate si atentie la nevoile clientului
 • Tratamente personalizate
 • Aparatura de top
 • Atmosfera calda, primitoare si relaxanta
Cabinet Terapii
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Personal cu experienta
 • Diversitate de terapii
 • Tratamente personalizate
Dr. Adrian Sora
15 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 15 Ron
 • Servicii de calitate
 • Planuri terapeutice eficiente
 • Accent pe rezultate
 • Profesionalism si dedicare
Centrul Sanatatea
35 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 35 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Diversitate de proceduri si tratamente
 • Raport bun calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face drenaj limfatic in Craiova

Daca locuiesti in Craiova si medicul ti-a recomandat sa apelezi la proceduri de drenaj limfatic, ai mai multe optiuni la capitolul clinici. Pentru a face o alegere inspirata, va trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte: calificarile si experienta personalului, costul si durata procedurii, parerile altor pacienti si conditiile din clinica.

Clasamentul de mai jos surprinde informatii de interes referitor la activitatea si tarifele celor mai apreciate clinici si cabinete din Craiova unde se face si drenaj limfatic:

1. Prokinetic

Pentru drenaj limfatic si alte proceduri de recuperare si revenire dupa o afectiune sau o accidentare, una dintre cele mai apreciate clinici din Craiova este Prokinetic. Specializata in recuperare medicala, aceasta a fost deschisa in 2010 si pune la dispozitia pacientilor ingrijiri calitative si programe personalizate de recuperare. Misiunea centrului este de a intelege nevoile pacientilor si de a contura planuri terapeutice care sa rezolve sau sa previna deficientele aparatului locomotor. Aici profeseaza doi medici si 20 de terapeuti, a caror experienta bogata asigura calitatea serviciilor si care participa regulat la cursuri pentru a isi imbunatati cunostintele.

Pentru drenaj limfatic, pretul unei sedinte porneste de la 45 lei.

Aceasta clinica de recuperare medicala se bucura de aprecierea pacientilor. Echipa este caracterizata ca fiind profesionista, amabila si implicata. Personalul sustine pacientul pe durata programului de recuperare, este rabdator si are o atitudine pozitiva. Mediul este placut si se foloseste aparatura de ultima generatie. Pacientii sustin ca au beneficiat de servicii de cea mai buna calitate si ca observat rezultate chiar dupa primele sedinte. 

Vezi parerile pacientilor despre Prokinetic
Vezi Pareri

2. UltraTonique

Infiintata in anul 2004, clinica UltraTonique din Craiova ofera un portofoliu complex de tratamente faciale si corporale, printre care si drenajul limfatic. Inca de la debutul activitatii, scopul acestei clinici a fost de a adopta tehnologii de ultima generatie si de a asigura o calitate inalta a tratamentelor estetice si procedurilor non-invazive disponibile in lista de servicii. Pe parcursul anilor de activitate, in clinica au fost aduse in premiera diverse echipamente, ceea ce a adus clinicii recunoastere, apreciere si premii. 

Tariful este de 60 lei pentru o sedinta de drenaj limfatic.

Mai multe persoane au ales sa isi exprime aprecierea fata de aceasta clinica prin recenzii in mediul online. Serviciile sunt de inalta calitate, aparatura folosita este de top si tratamentele sunt personalizate. Atmosfera este calda, relaxanta si primitoare, iar rezultatele se observa inca de la primele sedinte. Personalul este calificat, amabil si atent la nevoile clientilor. 

3. Cabinet Terapii Complementare

Cabinetul Terapii Complementare din Craiova este locul in care poti beneficia de masaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic si alte proceduri de ingrijire si intretinere corporala. Echipa este formata din terapeuti care au experienta in domeniul recuperarii medicale si care detin certificari pentru efectuarea mai multor tipuri de terapii. Personalul acestui cabinet asigura tratamente care actioneaza deopotriva pe plan fizic si pe plan emotional. Procedurile disponibile in lista de servicii au rol terapeutic si sunt tintite pe nevoile pacientului.

Sedinta de drenaj limfatic are pretul de 100 lei. 

Majoritatea persoanelor care au ales acest cabinet se declara multumite. Serviciile sunt de calitate, iar rezultatele sunt conform asteptarilor. Personalul este apreciat pentru experienta si pentru diversitatea de terapii complementare pe care le pune la dispozitia celor care trec pragul cabinetului.

4. Adrian Sora

Adrian Sora este un kinetoterapeut din Craiova caruia i te poti adresa pentru drenaj limfatic si pentru alte proceduri de recuperare medicala. Lista serviciilor cuprinde proceduri si tehnici de masaj, fizioterapie, kinetoterapie si inclusiv tratamente de remodelare corporala. La acest cabient se foloseste aparatura moderna, care permite efectuarea unor proceduri de ultima ora si care asigura rezultate rapide. Dorinta personalului este de a avea o contributie pozitiva la rezolvarea unor probleme de mobilitate si de a ii ajuta pe pacienti in gestionarea acestora. 

O sedinta de drenaj limfatic costa intre 15 si 70 lei, in functie de durata. 

Dedicarea si profesionalismul sunt principalele calitati ale kinetoterapeutului Adrian Sora. Acesta ofera pacientilor sfaturi utile si pune accent pe rezultate. Persoanele care au ales acest cabinet sunt multumite de rezultatele pe care le-au obtinut in urma sedintelor de kinetoterapie, fizioterapie si masaj.

5. Centrul Sanatatea

Centrul Sanatatea a fost deschis la Craiova in anul 2008 si este o optiune foarte buna in randul persoanelor care trebuie sa faca drenaj limfatic. La inceput, lista de servicii cuprindea proceduri de masaj de relaxare si intretinere corporala. Ulterior, aceasta a fost extinsa si in prezent clientii beneficiaza de tratamente corporale si faciale dintre cele mai moderne. Din 2018, centrul a inceput sa ofere si servicii de consultanta nutritionala. Toate tratamentele si terapiile sunt personalizate in functie de particularitatile, nevoile si obiectivele clientului.

Referitor la pret, o sedinta de drenaj limfatic costa intre 35 si 45 lei. 

Echipa de la Centrul Sanatatea este profesionista si amabila, iar atmosfera este primitoare si linistita. Persoanele care au ales acest centru medical spun ca au avut rezultate foarte bune si ca vor reveni in viitor daca vor mai avea nevoie de astfel de servicii. 

Concluzii

Drenajul limfatic se efectueaza cu scop terapeutic si este o tehnica de care poti beneficia si in Craiova, in cadrul unor cabinete, clinici si centre medicale unde profeseaza terapeuti cu experienta. Frecventa sedintelor variaza de la un pacient la altul, in functie de nevoi si obiective. Se pot folosi tehnici de masaj sau aparate speciale, motiv pentru care este important sa alegi un cabinet dotat corespunzator.

Experienta terapeutului si parerea altor pacienti care au beneficiat de serviciile sale cantaresc foarte mult in decizia finala, motiv pentru care trebuie sa alegi o un centru cu reputatie buna.