Meniu

Drenaj limfatic Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de tratament ideala pentru imbunatatirea circulatiei limfatice, pentru eliminarea edemelor, pentru imunitate si pentru starea generala de sanatate a organismului, masajul de drenaj limfatic in Galati se realizeaza cu rezultate bune in clinici de top din oras, in care activeaza terapeuti cu experienta si pregatire temeinica. Daca ti-a fost recomandata sau ai auzit de beneficiile acestei terapii si nu stii unde sa mergi pentru masajul prin presopunctura, ai toate informatiile necesare in acest articol.

Drenajul limfatic se realizeaza in centre medicale din Galati specializate in recuperare medicala, care dispun de personal specializat in aceasta tehnica de tratament.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Galati?

Efectele unei terapii se simt si dupa fiecare sedinta, dar, mai ales, dupa un numar de sesiuni de tratament si asa se intampla si cu sedintele de drenaj limfatic in Galati, de aceea vrei sa te asiguri ca esti pregatit/-a financiar pentru onorariul terapeutului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care se poate realiza drenaj limfatic si tarifele percepute de fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Centrul Sanatate
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Relaxare si confort
 • Servicii de calitate
 • Terapeuti profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Tratamente eficiente
ReumaDiagnostic
50 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 50 Ron
 • Clinica moderna
 • Concept occidental de abordare a pacientilor
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea intregului personal
 • Dotari de ultima generatie
Ramira
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Empatie fata de pacienti
 • Solutii personalizate de tratament
 • Rezultate excelente ale terapiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de drenaj limfatic din Galati

Pentru a alege un centru medical in care poti face drenaj limfatic in Galati, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor din clasament, care sa te incredinteze ca iei cea mai buna decizie privind sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vor fi prezentate detalii relevante pentru calitatea serviciilor, despre dotari, competentele personalului si parerile pacientilor care au accesat aici tratamentele.

1. Centrul de Sanatate

Sub deviza Trup – Spirit – Minte, Centrul de Sanatate din Galati imbina cu succes tehnici de recuperare medicala clasice cu terapii mai putin cunoscute, din traditiile altor popoare, si ofera: kinetoterapie, aplicare benzi kinesiologice, gimnastica pasiva motorizata si terapii manuale – masaj facial, masaj de relaxare, masaj cu miere, reflexoterapie, masaj pe scaun, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, masaj sportiv, masaj cu bete de bambus, masaj cu pietre fierbinti, terapia yumeiho. Centru dispune de dotari moderne cu echipamente pentru tratamentele administrate si de personal specializat in fizio-kinetoterapie si diverse terapii manuale.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru o sedinta de drenaj limfatic manual, de 50 de minute, pretul este de 120 de lei.

Pacientii acestui centru marturisesc ca au avut aici experiente placute de relaxare si confort. Ei considera ca serviciile sunt de calitate, ca terapeutii sunt profesionisti si atenti la nevoile pacientilor, iar tratamentele sunt eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Sanatate
Vezi Pareri

2. ReumaDiagnostic

ReumaDiagnostic este cunoscut pacientilor din Galati drept Centru Medical dedicat Patologiei Musculoscheletale, in care pot avea acces la investigatii imagistice, diagnostic si tratament de reumatologie si recuperare medicala prin fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic, drenaj limfatic, aplicare benzi kinesiologice si terapie Tecar. Clinica a fost infiintata in luna iunie 2022, de catre o echipa de medici tineri si bine pregatiti in imagistica medicala, reumatologie, ortopedie si traumatologie, si kinetoterapeuti. In prezent activeaza aici opt medici, trei asistente si trei kinetoterapeuti.

Lista de servicii si preturile aferente pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o sedinta de drenaj limfatic vei plati aici 50 de lei.

Pacientii care au apelat la serviciile ReumaDiagnostic au numai cuvinte de lauda la adresa acestui centru medical. Ei apreciaza clinica moderna, conceptul nou, occidental de abordare a pacientului, serviciile de foarte buna calitate, profesionalismul desavarsit al medicilor, amabilitatea intregului personal, dotarile de ultima generatie si interiorul curat.

3. Expert Medical Ramira

La Clinica Expert Medical Ramira din Galati, specializata in recuperare medicala, pacientii pot beneficia de balneofizioterapie, laserterapie, magnetoterapie, ultrasunete, curenti de joasa frecventa, curenti de medie frecventa si inalta frecventa, curenti tens, curenti interferentiari, Shockwave, bai de parafina, kinetoterapie, masaj de relaxare si recuperare, drenaj limfatic si terapii complementare. Tratamentele se adreseaza pacientilor de toate varstele, inclusiv femeilor insarcinate, si sunt efectuate atat in scop curativ, dar si profilactic, pentru persoanele sanatoase sau pentru cele in cazul carora exista riscul de revenire a bolii. Clinica este prevazuta cu dotari avansate, laborator de analize si conteaza pe pregatirea unei echipe de specialist cu experienta, medici si fizio-kinetoterapeuti.

O sedinta de drenaj limfatic in acest centru medical are pretul de 120 de lei pentru 60 de minute.

Galatenii diagnosticati si tratati in aceasta clinica recomanda serviciile de calitate, personalul profesionist si amabil, empatia cu care au fost abordati, solutiile personalizare de tratament si rezultatele excelente ale terapiilor.

Concluzii

Cele mai bune solutii de tratament de recuperare medicala si imbunatatirea starii de sanatate, printre care si masajul de drenaj limfatic pot fi accesate in Galati la clinici de top specializate in fizioterapie, kinetoterapie si terapii manuale. Orasul de la malul Dunarii dispune de facilitati moderne de tratament, in cadrul centrelor de recuperare medicala, reumatologie si patologie musculoscheletala, si de personal specializat, alcatuit din medici profesionisti si terapeuti cu experienta.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol si clasamentul prezentat, vei putea lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste alegerea centrului medical din Galati in care sa poti resimti beneficiile drenajului limfatic, printre care se numara imbunatatirea circulatiei limfatice, reducerea retentiei de apa, ameliorarea celulitei, reducerea oboselii si imbunatatirea tonusului fizic si psihic.