Meniu

Drenaj limfatic Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratament modern, cu beneficii semnificative asupra circulatiei limfatice, in ameliorarea celulitei, eliminarea toxinelor din organism si imbunatatirea starii generale de sanatate, masajul de drenaj limfatic in Iasi se poate efectua intr-un centru medical cu servicii de medicina de recuperare sau intr-un salon de wellness cu oferta de terapii manuale. Pentru a beneficia de cele mai bune efecte ale acestei terapii, in acest articol vei gasi o prezentare a centrelor cu servicii de top din oras.

Parcurge textul pana la capat pentru a afla care este cea mai potrivita clinica sau cel mai bun salon din Iasi, care dispune de personal specializat competent pentru efectuarea unei proceduri de drenaj limfatic cu rezultate deosebite.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Iasi?

Ca orice terapie prin masaj, si tratamentul de drenaj limfatic in Iasi are nevoie de un numar de sesiuni de aplicare pentru a te face sa ii resimti efectele benefice si vrei sa stii la ce sa te astepti din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale sau saloanelor cu astfel de servicii disponibile si pretul aferent unei sedinte de drenaj limfatic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Centrul KineticFIT
Clinica-Verificata
190 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 190 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Personal profesionist, pasionat de meserie
 • Empatie fata de pacienti
 • Ambient placut
 • Atmosfera relaxanta
Clinica Kinego
150 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 150 Ron
 • Locatie accesibila
 • Locuri de parcare suficiente
 • Servicii de nota 10
 • Interior placut, cu dotari moderne
 • Personal competent si amabil
 • Terapii eficiente
Maya Theraphy
140 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 140 Ron
 • Experienta placuta la salon
 • Relaxare si rasfat
 • Terapeut profesionist
 • Persoana blanda si empatica
 • Cadru relaxant
Green Spa
160 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 160 Ron
 • Servicii excelente de masaj
 • Competenta si amabilitatea terapeutilor
 • Efectele deosebite ale terapiilor
 • Ambient primitor
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Centrul Hygeea
120 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 120 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Personal profesionist, amabil si implicat
 • Proceduri de tratament cu rezultate excelente
 • Cladire veche
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si saloanelor in care poti face drenaj limfatic in Iasi

Nu iti este suficienta o recomandare a celor mai bune servicii de drenaj limfatic din Iasi, ci ai vrea sa iei o decizie intemeiata pe argumente rationale inainte sa suni la unul dintre centrele din clasament pentru a realiza o programare la un terapeut specializat. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre calitatea prestatiilor, competentele personalului, conditiile in care se desfasoara masajul si opiniile pacientilor sau clientilor care si-au consemnat experientele in recenzii.

1. Centrul KineticFIT

Centrul de Recuperare Medicala KineticFIT asigura pacientilor din Iasi programe de recuperare si tratament individualizate in funcție de afectiunea fiecaruia si categoria de varsta, incepand cu bebelusi, copii, adulti si pana la cei varstnici, punand la dispozitie chiropractica, evaluarea aparatului locomotor, terapie manuala, gimnastica medicala si kinetoterapie, fizioterapie, masaj, drenaj limfatic, fitness medical si gimnastica de slabit si intretinere. Centrul dispune de aparatura moderna pentru investigatii si tratamente, precum si de o echipă pluridisciplinara alcatuita din medici primari de recuperare medicala, fizioterapeuti si asistenti medicali cu o vasta experienta in domeniu, absolventi a numeroase cursuri de pregatire in tara si in strainatate.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de 50 de minute de drenaj limfatic vei achita suma de 190 de lei.

Pacientii care au trecut pragul acestui centru de recuperare medicala apreciaza ca serviciile de aici sunt de buna calitate si isi exprima multumirea pentru eficienta tratamentelor. Ai mentioneaza ca terapeutii sunt profesionisti, empatici cu pacientii si dedicati meseriei, iar sedintele de recuperare si de masaj se desfasoara intr-un ambient placut si o atmosfera relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul KineticFIT
Vezi Pareri

2. Clinica Kinego

Clinica Kinego ofera din anul 2015 servicii complete de recuperare medicala pentru pacientii din Iasi, constand in consultatii, masaj, fizioterapie, kinetoterapie, posturograf, drenaj limfatic si recuperare la domiciliu. Printre dotarile centrului se numara aparatura de ultima generatie pentru electrostimulare, tratamente cu ultrasunete, laser, magnetoterapie, unde scurte, terapie SIS – Super Inductive System si sala moderna si intima de fitness, prevazuta cu aparatura Ketller de inaltă performanta. O echipa de 11 fizio-kinetoterapeuti, coordonati de conf. univ. dr. Marius Niculaes, se asigura ca fiecare pacient primeste solutii personalizate de recuperare medicala, in functie de problema de sanatate cu care se confrunta. 

O sedinta de drenaj limfatic de 50 de minute te va costa 150 de lei la aceasta clinica.

Iesenii apreciaza ca la Kinego se poate ajunge usor si ca centru dispune de locuri de parcare suficiente. De asemenea, pacientii considera ca serviciile sunt de nota 10, iar tratamentele se efectueaza intr-un cadru placut, curat, cu dotari moderne, de catre personalul competent, amabil si dispus sa ajute. Se consemneaza, totodata, eficienta terapiilor.

3. Maya Theraphy

Maya Therapy este un salon de masaj exclusiv pentru femei, in care doamnele dornice de relaxare si rasfat din Iasi pot beneficia de masaj si reflexoterapie plantara: masaj de relaxare general/zonal, masaj facial de relaxare, masaj facial detoxifiant cu miere de albine, drenaj limfatic manual general/zonal, masaj terapeutic, masaj abdominal Chi Nei Tsang, reflexoterapie in talpi si masaj thailandez. Intr-un cadru relaxant, cu muzica linistitoare, betisoare parfumate si uleiuri de masaj de calitate, clientele sunt intampinate de Maya Mihaela, reflexo-terapeut maseur acreditat din anul 2015, cu experienta in domeniul masajului oriental (chinezesc, thailandez) si suedez.

Lista de servicii si preturile practicate de salon pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o sedinta de drenaj limfatic general de 90 de minute vei plati suma de 140 de lei.

Clientele salonului declara ca au avut la Maya Therapy o experienta foarte placuta, de relaxare si rasfat. Acestea se datoreaza profesionalismului terapeutului, o persoana blanda si empatica, si cadrului relaxant creat in timpul masajelor.

4. Green Spa

Deschis in aprilie 2014, Salonul Green Spa din Iasi promite clientilor o experienta memorabila de relaxare si experiente de infrumusetare pentru o stare generala de bine, prin proceduri de remodelare corporala, coafura, machiaj, cosmetica, manichiura, pedichiura, spa si masaj – trigger point, masaj de relaxare, masaj de cuplu, masaj cu bete de bambus, reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj cu roci vulcanice, masajul scalpului, masaj facial, micro acupunctura, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, masaj gravide si masaj barbati.

Preturile pentru serviciile salonului sunt publicate pe site-ul acestuia. Sedinta de 90 de minute de drenaj limfatic are un tarif de 160 de lei.

Desi exista nemultumiri fata de alte servicii ale salonului, cum ar fi manichiura si coafura, clientii apreciaza serviciile de masaj de la acest centru, competenta si amabilitatea terapeutilor, efectele deosebite ale terapiilor si ambientul primitor. Multe persoane acuza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

5. Centrul Medical Hygeea

Centrul Medical Hygeea din Iasi este specializat in recuperare medicala, medicina sportiva, balneologie si reumatologie, si ofera o diversitate de proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic, drenaj limfatic, cure balneare cu ape minerale sulfuroase, aerosoli pentru afectiuni ale aparatului respirator. Centrul conteaza pe o echipa alcatuita din medici primari si specialisti in recuperare, medicina fizica, balneologie si reumatologie, asistenti medicali de balneofizioterapie si kinetoterapeuti, cu o vasta experienta in prevenirea si recuperarea dupa afectiuni si traumatisme musculo-scheletale, precum si in tratamentul afectiunilor reumatismale. Clinica este fondata si coordonata de dr. Gabriela Mircea, medic primar, cu peste 35 de ani de practica in specialitatile medicina sportiva, recuperare si reumatologie.

Tarifele percepute se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o sedinta de drenaj limfatic de 60 de minute, pretul este de 120 de lei.

In general, pacientii considera ca acest centru are servicii de nota 10, ca personalul este profesionist, amabil si implicat in problemele pacientilor, iar procedurile de tratament au avut rezultate excelente. Pe de alta parte, sunt pacienti care spun ca centrul functioneaza intr-o cladire veche si neprietenoasa, care ar avea nevoie de reamenajare si modernizare.

Concluzii

Pentru a beneficia de un masaj eficient de drenaj limfatic in Iasi si de abilitatile unui terapeut competent, cu experienta, te poti adresa unei clinici de top cu servicii de recuperare medicala sau unui salon de wellness apreciat pentru atmosfera relaxanta si experientele placute oferite de personalul amabil. In functiile de problemele de sanatate pe care vrei sa le tratezi sau sa le previi, poti alege centrul adecvat si poti combina acest tip de masaj cu alte tehnici menite sa conlucreze pentru cele mai bune efecte asupra organismului si a starii de spirit.

Dupa lectura acestui articol de prezentare a serviciilor de masaj pentru imbunatatirea circulatiei limfatice din Iasi, vei putea sa iei o decizie buna, pe care sa nu o regreti ulterior si sa ai parte de o experienta placuta si de rezultate bune asupra sanatatii tale.