Meniu

Drenaj limfatic Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapie cu rezultate benefice atat in unele afectiuni medicale, cat si in imbunatatirea texturii pielii afectate de celulita, masajul de drenaj limfatic in Sibiu se poate efectua in cadrul unor saloane de top cu servicii de infrumusetare si remodelare corporala. Daca ti-a fost recomandat acest tratament sau vrei sa il faci pentru ca ai auzit sau ai citit despre avantajele lui asupra sanatatatii si asupra aspectului estetic si nu stii incotro sa mergi pentru a-l putea accesa, citeste pana la capat acest articol si vei afla in ce conditii se desfasoara terapia. 

Saloanele de infrumusetare din Sibiu si-au diversificat in ultimul deceniu serviciile pentru a raspunde nevoilor tot mai variate ale clientilor si dispun de aparatura de ultima generatie pentru numeroase proceduri, precum si de personal specializat.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Sibiu?

Tratamentul de drenaj limfatic in Sibiu poate fi efectuat pe o perioada care poate sa depinda de starea de sanatate, de gradul de afectare a pielii sau de rezultatele preconizate, de aceea si costurile acestuia vor fi diferite, atat in functie de salon, cat de numarul de sesiuni. In tabelul de mai jos sunt cuprinse numele celor mai bune clinici de infrumusetare din oras in care se realizeaza acest masaj special, cat si tarifele practicate de fiecare pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
EC Beauty Center
Clinica-Verificata
95 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 95 Ron
 • Calitatea si diversitatea serviciilor
 • Profesionalismul ireprosabil al personalului
 • Amabilitatea fata de clienti
 • Dotari de ultima generatie
 • Tratamente eficiente inca de la primele sedinte
Perfect Siluette
85 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Drenaj limfatic porneste de la 85 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Dotari ultramoderne
 • Personal competent
 • Atentie la nevoile clientului
 • Terapii cu rezultate bune
Reflexovital
130 Ron
 • Pret sedinta Drenaj limfatic 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal competent
 • Amabilitate si empatie fata de client
 • Dotari moderne
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru drenaj limfatic in Sibiu?

Nu esti genul care sa mearga strict pe recomandari atunci cand este vorba despre o problema estetica sau de sanatate, de aceea ai nevoie de informatii suplimentare despre saloanele din top cu servicii de drenaj limfatic in Arad, pentru a putea sa te hotarasti la care dintre ele sa suni pentru o programare. Parcurge sectiunea urmatoare a articolului si vei afla detalii despre calitatea serviciilor, dotarile cu aparatura, competentele personalului si opiniile clientilor care au trecut pragul saloanelor din top.

1. EC Beauty Center

Daca vrei sa scapi rapid de picioarele umflate, senzatia de picioare grele, sa elimini toxinele si retentia de apa, EC Beauty Center dispune de un echipament de ultima generatie pentru presoterapie sau drenaj limfatic, electrostimulare si intrasauna. Prin presoterapie se realizeaza un masaj bland cu presiuni de aer comprimat, pentru o activare a tuturor punctelor ganglionare. Salonul din Sibiu propune clientilor solutii de infrumusetare premium cu aparatura ultramoderna: epilare definitiva cu laser, remodelare corporala, criolipoliza, tratamente faciale si manichiura/pedichiura. Echipa de specialisti ai salonului aplica fiecarui client tratamente personalizate, combinatii de proceduri si un numar de sedinte potrivit pana la rezolvarea problemei cu care se confrunta. Terapia incepe de fiecare data cu o consultatie gratuita.

Tarifele salonului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de 50 de minute de drenaj limfatic se percepe suma de 95 de lei.

Clientii din Sibiu recomanda salonul pentru calitatea si diversitatea serviciilor, profesionalismul ireprosabil al personalului, amabilitate, aparatura de ultima generatie si eficienta tratamentelor, inca de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre EC Beauty Center
Vezi Pareri

2. Perfect Siluette

La Centrul de Slabire si Remodelare Corporala Perfect Siluette, masajul de drenaj limfatic se efectueaza cu ajutorul dispozitivului Roll Sharper, care stimuleaza eficient circulatia limfatica, elimina celulita si alte toxine din corp, avand beneficii si asupra starii generale de spirit a persoanei, care simte in timpul tratamentului relaxare si confort. Totodata, clientii pot apela la drenaj limfatic prin presoterapie, in care presiunea aerului din interiorul unor mansoane realizeaza un masaj bland asupra zonelor afectate de celulita si retentia de apa. Serviciile diverse ale salonului din Sibiu mai includ epilarea definitiva cu laser, remodelare corporala prin diverse proceduri, tratamente faciale, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, criolipoliza, electrostimulare, gimnastica individuala si consultatii de nutritie.

Pentru o sedinta de drenaj limfatic de 50 de minute vei plati o suma de 85-100 de lei, in functie de procedura folosita.

Clientii centrului de remodelare corporala din Sibiu apreciaza serviciile de calitate, atmosfera placuta din interior, dotarile ultramoderne, personalul competent si atent la nevoile clientului si eficienta terapiilor.

3. Reflexovital

Reflexovital – Academia de Infrumusetare din Sibiu este un salon care imbina in mod inspirat procedurile de slabire de remodelare corporala cum ar fi drenajul limfatic, electrostimularea, criolipoliza, cavitatia, impachetarile, radiofrecventa corporala, cu tehnicile de relaxare si masajul terapeutic pentru rezolvarea a diverse probleme de mobilitate si ameliorarea durerilor. De asemenea, se pot efectua aici tratamente faciale, epilare cu ceara, consultatii, diagnostic si tratament de medicina naturista si terapii manuale. Recomandarile pentru accesarea unor terapii personalizate in functie de nevoile clientului se acorda in urma unei consultatii gratuite.

Lista de servicii si preturile practicate sunt publicate pe site-ul web. Pentru o sedinta de 75 de minute de drenaj limfatic se percepe suma de 130 de lei.

Pacientii se declara multumiti de experienta la acest centru de infrumusetare si relaxare, mentionand ca serviciile sunt de calitate, personalul este deosebit de competent, amabil si empatic, dotarile salonului permit efectuare unei game largi de proceduri, iar rezultatele nu intarzie sa apara inca de la primele sedinte.

Concluzii

Experienta si competentele terapeutilor, precum si noile tehnologii in materie de aparatura permit efectuarea de drenaj limfatic in Sibiu prin mai multe proceduri, fiecare dintre acestea dovedindu-si eficienta in imbunatatirea circulatiei limfatice, ameliorarea celulitei si eliminarea retentiei de apa din tesuturile corpului. Te poti adresa oricaruia dintre saloanele cuprinse in clasamentul de mai sus fie pentru drenaj limfatic manual, fie pentru drenajul cu aparatul cu role, fie pentru presupunctura cu mansoane actionate prin pomparea aerului. 

In functie de nevoile tale, dar si de disponibilitatea altor terapii pe care le poti asocia cu drenajul limfatic, centrele de infrumusetare din Sibiu prezentate in acest articol iti stau la dispozitie cu servicii de calitate, apreciate de miile de clienti care le-au trecut pragul.