Meniu

Drenaj limfatic Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda terapeutica utilizata cu succes pentru abordarea mai multor afectiuni si pentru imbunatatirea circulatiei limfatice si o stare generala de bine, tratamentul cu drenaj limfatic in Suceava se poate face in cadrul unor centre medicale specializate in recuperarea pacientilor cu dificultati motorii. Clinicile de top din oras sunt dotate cu echipamente performate si sunt deservite de terapeuti bine pregatiti si experimentati, astfel incat, indiferent de metoda disponibila pentru drenaj limfatic, manual sau cu ajutorul aparatelor, sa poti obtine cele mai bune rezultate.

In articolul de fata vei gasi o prezentare a celor mai bune servicii specializate in aceasta terapie din Suceava, astfel incat, la finalul lecturii, sa stii la ce sa te astepti de la fiecare dintre clinicile de recuperare medicala la care ai putea apela pentru drenaj limfatic.

Cat costa o sedinta de drenaj limfatic in Suceava?

In functie de problema de sanatate si de rezultatele asteptate, numarul sedintelor de tratament ar putea sa varieze si nu poti face decat un calcul estimativ pentru terapia de drenaj limfatic in Suceava. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale din oras carora te poti adresa si pretul practicat de fiecare dintre ele pentru o sesiune de drenaj limfatic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Drenaj limfatic
Rating
Website
Kineto Family
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Dotari la standarde europene
 • Personal profesionist si amabil
 • Atmosfera linistitoare
 • Proceduri diverse si eficiente
 • Recuperare rapida
Dr. Andrei Costea
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, empatic si implicat
 • Kinetoterapeuti priceputi si experimentati
 • Cele mai bune metode de tratament de recuperare
 • Rezultate deosebite inca de la primele sedinte
FizioMed
90 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Baza de tratament moderna
 • Medici profesionisti
 • Personal medical empatic
 • Proceduri de ultima generatie
 • Rezultate bune la recuperarea medicala
Salon Renasterea
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii excelente
 • Atmosfera linistita si primitoare
 • Personal profesionist si amabil
 • Stare de bine dupa fiecare procedura
 • Grija fata de pacienti
Dr. Constatinescu
100 Ron
 • Pret Drenaj limfatic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Kinetoterapeuti profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Efecte benefice ale sedintelor de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de drenaj limfatic din Suceava

Atunci cand vrei sa faci o alegere care implica sanatatea ta, ai nevoie de informatii suplimentare, nu numai de simple recomandari, de aceea, inainte sa suni pentru o programare la drenaj limfatic in Suceava, trebuie sa te convingi ca iei cea mai buna decizie. Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii importante despre calitatea serviciilor, despre dotarile clinicilor, despre calificarile personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul si au dorit sa isi impartaseasca experienta in cadrul unor recenzii.

1. Kineto Family

Kineto Family este o clinica de recuperare medicala din Suceava care se adreseaza pacientilor cu probleme locomotorii si mobilitate afectata, carora le ofera electroterapie, laserterapie, terapie Tecar, termoterapie, terapie Shock Wave, masaj terapeutic, drenaj limfatic, terapia Trigger points, bandajare neuromusculara si kinetoterapie. Echipa de fiziokinetoterapeuti, profesionista si aflata intr-un continuu proces de perfectionare prin participare la cursuri si seminarii in domeniul medicinei de recuperare, alcatuieste programe de terapie individualizate in functie de necesitatile si diagnosticul fiecarui pacient. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie pentru efectuarea de proceduri eficiente, cu rezultate sigure si rapide.

Pretul unei sedinte de drenaj limfatic de 50 de minute este de 100 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre experienta inregistrata in acest centru. Ei considera ca serviciile sunt de inalta calitate, dotarile sunt la standarde europene, personalul este profesionist si amabil, atmosfere linistitoare, iar procedurile sunt diverse si eficiente, contribuind la recuperarea rapida.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Family
Vezi Pareri

2. Dr. Andrei Costea

Sub deviza „Gata cu durerea!”, Cabinetul de recuperare medicala Dr. Andrei Costea pune la dispozitia pacientilor din Suceava consultatii de specialitate si diagnostic, stabilirea obiectivelor de tratament si elaborarea programului de recuperare, fizioterapie si kinetoterapie, aplicari de benzi kinesiologice, ozonoterapie, masaj terapeutic, masaj de drenaj limfatic si cosmetic. Dr. Andrei Costea este medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, doctor in stiinte medicale, sef de lucrari la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava, si lucreaza cu o echipa profesionista de kinetoterapeuti dedicati. 

Pentru o sedinta de drenaj limfatic, acest cabinet percepe un tarif de 100 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru activitatea cabinetului este foarte ridicat. Acestia apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul, empatia si implicarea medicului in problemele pacientului, priceperea si experienta kinetoterapeutilor si posibilitatea accesarii celor mai bune metode de tratament de recuperare, cu rezultate deosebite de la primele sedinte.

3. FizioMed

Clinica Fiziomed din Suceava ofera pe servicii medicale in diverse domenii, investigatii de imagistica, si este specializata indeosebi pe proceduri de tratament si recuperare: terapia cu unde de soc focusate, terapia cu ultrasunete, crioterapie, terapia Schroth, terapia Tecar, magnetoterapie, electroterapie, bai galvanice, kinetoterapie, osteopatie, masaj terapeutic, drenaj limfatic, parafina, unde scurte, masaj Shiatsu, terapia laser, Shockwave, drenaj limfatic, dus subacval, terapia Vojta. Recuperarea medicala in cadrul Centrului Medical Fiziomed este un serviciu decontat de Casa de Asigurari de Sanatate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Pentru o consultatie si alcatuirea programului de recuperare in functie de problema acuzata, vei conta aici pe unul dintre cei doi medici specializati in recuperare medicala, dr. Edgar Schachter si dr. Lorin Schachter, iar pentru tratamente, pe asistentii de balneofizioterapie Alexandra Hudisteanu si Andrei Dumitras.

O sedinta de drenaj limfatic in acest centru are pretul de 90 de lei.

In general, pacientii declara in recenzii ca au avut parte de o experienta multumitoare la Fiziomed. Ei mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medici sunt profesionisti si empatici fata de pacienti. De asemenea, multi scriu ca aici exista o baza de tratament moderna, in care au beneficiat de proceduri de ultima generatie si de rezultate excelente. 

4. Salon Renasterea

Salonul Renasterea din Suceava este un centru de intretinere si modelare corporala cu servicii de masaj, drenaj limfatic, madoterapie, electrostimulare, impachetari, aplicare de ventuze, manichiura, pedichiura, epilare cu ceara si pensare. Drenajul limfatic se realizeaza manual, printr-un masaj bland, cu rolul de a stimula circulatia limfei in organism pentru detoxifiere si imbunatatirea imunitatii.

Tarifele salonului sunt afisate pe site-ul web. O sedinta de drenaj limfatic in acest centru de relaxare si wellness are pretul de 100 de lei pentru 60 de minute.

Clientii recomanda salonul pentru serviciile excelente, atmosfera linistita si primitoare, personalul profesionist si amabil, starea de bine obtinuta dupa fiecare sedinta de procedura si efectele terapeutice ale masajelor.

5. Dr. Mihai Constantinescu

Constantinescu Kinetoterapie este un cabinet structurat ca afacere de familie, care ofera proceduri de recuperare prin kinetoterapie, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, kinetoprofilaxie si fizioterapie (electroterapie si ultrasunete). Cei doi kinetoterapeuti, Mihai Constantinescu si Sanziana Constantinescu, trateaza pacientii care sufera de afectiuni din domeniul reumatologiei, ortopediei si neurologiei. Planul de tratament este elaborat in acest cabinet dupa o consultatie gratuita a pacientului cu probleme de mobilitate.

O sedinta de drenaj limfatic manual de 50 de minute, te va costa 100 de lei la Constantinescu Kinetoterapie.

Pacientii se declara multumiti de acest cabinet si mentioneaza ca serviciile prestate aici sunt de calitate, cei doi kinetoterapeuti sunt profesionisti si abordeaza persoanele suferinde cu rabdare si empatie, iar sedintele de tratament au efecte benefice in recuperare.

Concluzii

Ca tratament de sine statator pentru imbunatatirea imunitatii, reducerea edemelor si eliminarea celulitei, sau ca tratament complementar folosit impreuna cu alte proceduri de recuperare medicala, masajul de drenaj limfatic in Suceava este disponibil in cadrul unor clinici de top, apreciate de mii de pacienti care au reusit sa isi reabiliteze functiile motorii, sa scape de dureri si sa isi imbunatateasca simtitor calitatea vietii. Terapeutii din cadrul centrelor prezentate in acest articol sunt bine pregatiti si atenti la nevoile pacientilor, astfel incat acestia sa poata beneficia in orice moment de cele mai eficiente proceduri de masaj.

Avand la dispozitie informatiile din textul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, despre clinicile, cabinetele si saloanele din Suceava in care ai putea merge pentru drenaj limfatic, vei putea sa iei cea mai buna decizie, astfel incat asteptarile si exigentele sa iti fie satisfacute cu succes.