Meniu

Fizioterapie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa incepi un program de fizioterapie in Arad? In acest caz, ideal este sa te interesezi din timp in privinta centrelor de recuperare medicala din oras. Nu toti fizioterapeutii isi desfasoara activitatea in acelasi mod, intrucat aspecte precum pregatirea si experienta difera de la un specialist la altul. Afla ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile celui mai bun terapeut! 

Mai intai de toate, trebuie sa te programezi pentru o consultatie la o clinica, pentru a vedea care sunt cele mai potrivite proceduri de fizioterapie pentru situatia ta. Din fericire, cele mai multe clinici si cabinete din Arad ofera programe personalizate, care raspund strict nevoilor tale. Un astfel de program poate facilita procesul de vindecare, astfel incat sa te poti reface in timp util! 

Cat costa serviciile de fizioterapie in Arad? 

Bugetul reprezinta un factor important in alegerea clinicii la care vei efectua fizioterapia in Arad, deoarece un program complet de recuperare medicala poate fi destul de costisitor. Exista clinici care ofera reduceri pacientilor, mai ales atunci cand aleg sa cumpere un abonament alcatuit din mai multe sedinte. In tabelul urmator sunt prezentate preturile de la care pornesc procedurile: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Clinica Davima
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 30 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Personal calificat
 • Ampla experienta
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
Centrul Medical Eva
25 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 25 Ron
 • Personal calificat
 • Studii in strainatate
 • Ampla experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
RecuDa
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 20 Ron
 • Aparatura medicala de calitate
 • Personal calificat
 • Atmosfera placuta
 • Diverse abonamente
Centrul Dr. Tuduce
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 30 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Policlinica Dr. Turcin
35 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 35 Ron
 • Echipament performant
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Consultatii la domiciliu
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera programe de fizioterapie in Arad 

La clinicile de mai jos poti gasi un portofoliu variat de servicii de recuperare medicala, inclusiv programe de fizioterapie, in orasul Arad. Scopul listei este de a te ajuta sa gasesti un centru cat mai potrivit pentru tine, astfel incat experienta de care vei avea parte in cadrul lui sa se ridice la nivelul asteptarilor. In prezentari este inclus si feedback-ul celor care au beneficiat deja de servicii:

1. Clinica Davima 

Serviciile de fizioterapie din Arad, oferite de Centrul Davima Clinic, sunt adresate atat adultilor, cat si copiilor. Tehnologia moderna si experienta indelungata a personalului medical contribuie la elaborarea unui plan de tratament eficient. De ramura de recuperare medicala se ocupa Dr. Corina Butiu, dar din echipa centrului mai fac parte si fizioterapeuti precum Adeline Fizidean si Daiana Madosa. Printre serviciile de fizioterapie efectuate aici se regasesc electroterapia, laserterapia, stimularea electrica si terapia cu ultrasunete. In plus, centrul colaboreaza cu mai multe companii de asigurari de sanatate, pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a beneficia de servicii de recuperare medicala in mod gratuit, de la consultatii, la programe de fizioterapie si kinetoterapie. 

Tarifele serviciilor de fizioterapie incep de la 30 de lei. 

Mai multe persoane au apelat la serviciile centrului Davima Clinic in urma unei accidentari, iar experienta de care au avut parte a fost una foarte placuta. Personalul este deschis, profesionist si orientat catre nevoile pacientului. Alte caracteristici pe care oamenii le apreciaza in legatura cu activitatea acestui centru sunt promptitudinea si calitatea serviciilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davima
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Eva

In cadrul Centrului Medical Eva isi desfasoara activitatea Dr. Reghina Patru, medic primar in balneologie si recuperare medicala, iar gama de servicii pe care o pune la dispozitia paientilor este una variata, de la acupunctura si homeopatie la kinetoterapie si fizioterapie, toate in Arad. Pe parcursul carierei sale, a participat la mai multe cursuri de specializare, atat din tara cat si din strainatate, in scopul de a-si perfectiona tehnicile de lucru. De asemenea, a publicat si prezentat diverse lucrari, in cadrul a mai multe congrese stiintifice. Cu privire la programari, acestea se pot face foarte usor prin intermediul unui apel telefonic. 

Pentru serviciile de fizioterapie, preturile incep de la 25 de lei. 

Centrul Medical Eva este recomandat de catre mai multi pacienti datorita personalului profesionist, calificat, daruit si pregatit sa ofere fiecarei persoane atentia de care aceasta are nevoie. Dupa tratament, starea de sanatate a pacientilor a cunoscut o imbunatatire clara, ceea ce i-a terminat pe multi dintre ei sa revina la centru pentru a beneficia din nou de servicii de calitate. 

3. RecuDa 

Un alt centru de recuperare medicala care pune accent pe importanta unui program de fizioterapie personalizat in Arad este clinica RecuDa. Aici, programele sunt elaborate tinand cont de aspecte precum constitutia pacientului, afectiunea de care sufera, stadiul in care se afla aceasta, tipul de activitate pe care o desfasoara etc. La centru se efectueaza, printre altele si terapia cu unde de soc. Mai mult decat atat, centrul le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de achizitiona abonamente de fizioterapie, care constau in zece sedinte si mai multe proceduri. 

Tarifele procedurilor de fizioterapie incep de la 20 de lei. Pentru abonamente, suma incepe de la 200 de lei si creste in functie de numarul de proceduri efectuate intr-o sedinta. 

Centrul RecuDa este apreciat in mod deosebit pentru profesionalismul si amabilitatea terapeutilor care fac parte din echipa. Chiar dupa primele sedinte, mai multe persoane marturisesc ca durerile lor au disparut, sau cel putin, nu mai sunt la fel de intense ca la inceput. Exista pacienti care apeleaza in mod periodic la serviciile centrului, tocmai pentru a se bucura de rezultate de calitate.  

4. Centrul Dr. Paul Tuduce 

Tot pentru a avea acces la diverse servicii de recuperare medicala, inclusiv la programe de fizioterapie din Arad, oamenii au ca optiune Centrul Dr. Paul Tuduce, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie. In portofoliul de servicii se regasesc terapii de tip ionizari, galvanizari, electrostimulare, ultrasunet, magnetoterapie, fototerapie etc. Programarile pentru consultatii se pot face printr-un apel telefonic. 

Pentru serviciile de fizioterapie, tarifele incep de la 30 de lei. 

Personalul Centrului Dr. Paul Tuduce este apreciat ca fiind prietenos si profesionist. Nici calitatea tratamentelor nu este trecuta cu vederea, avand in vedere ca mai multe persoane au reusit sa-si imbunatateasca starea de sanatate dupa o vizita la centru. In acelasi timp, au existat situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate, ceea ce a dus la o perioada de asteptare mai mare. 

5. Policlinica Dr. Tucin  

Serviciile de fizioterapie efectuate in cadrul Policlinicii Dr. Tucin din Arad sunt electroterapia, ultrasonoterapia si laserterapia. Alte servicii de recuperare medicala pentru care pot opta oamenii interesati sunt kinetoterapia si masajul terapeutic. Efectuarea serviciilor este posibila datorita echipamentului performant si personalului calificat. Policlinica se deosebeste de alte centre din oras prin faptul ca le ofera pacientilor posibilitatea de a opta pentru consultatii la domiciliu, in cazul in care le este dificil sa se deplaseze pana la sediu.

In ceea ce priveste suma de la care pornesc serviciile de fizioterapie, aceasta este de 35 de lei. 

Activitatea terapeutilor din cadrul Policlinicii Dr. Tucin este apreciata pentru profesionalism, promptitudine si amabilitate.  Din pacate, pacientii au avut parte si de experiente mai putin placute, fie din cauza interactiunii cu personalul clinicii, fie pentru ca programarile n-au fost respectate. 

Concluzii

In cele din urma, daca iti doresti sa beneficiezi de servicii de fizioterapie si nu numai in Arad, clinicile si centrele de mai sus dispun de aparatura necesara si de echipe medicale bine pregatite, care te pot ajuta in acest sens. In urma consultatiei intiale, specialistii isi vor da seama care procedura este mai potrivita pentru tine si iti vor oferi un tratament pe masura asteptarilor!