Meniu

Fizioterapie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simti ca nu mai esti la fel de flexibil cum obisnuiai sa fii sau ca articulatiile te dor mai tot timpul, asa ca vrei sa ceri ajutorul terapeutilor specializati in fizioterapie in Botosani? Atunci cel mai probabil va trebui sa cauti o clinica de recuperare medicala care sa includa astfel de proceduri. Tocmai de aceea te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt centrele de recuperare medicala pe care ti le recomandam si care se afla chiar in orasul tau, fara sa fii nevoit sa te deplasezi in alte zone ale tarii. 

In Botosani exista sanse uriase sa gasesti o paleta generoasa de cabinete de fizioterapie, in cadrul carora sa faci cunostinta cu o echipa medicala profesionista, care sa te ajute sa depasesti cu brio orice problema de sanatate pe care ai experimenta-o. Parcurge textul mai departe si descopera care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam, dar si care sunt dotarile acestora.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Botosani?

Costurile aplicate pentru o sedinta de fizioterapie in Botosani sunt asemanatoare cu cele practicate si de celelalte clinici care se afla in aria domeniului de recuperare medicala. Cu toate acestea, pot exista anumite discrepante cand vine vorba de performanta echipamentelor si aparaturilor din dotare, dar si cand vine vorba de experienta echipei medicale. Iata care sunt, in mod concret, preturile practicate la institutiile medicale din orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
WorkTape
Clinica-Verificata
12-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 12-100 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Proceduri fizioterapeutice calitative
 • Atmosfera relaxanta
 • Atitudine pozitiva
 • Curatenie
Kinetomed Star
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-100 Ron
 • Grija fata de pacienti
 • Proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Preturi rezonabile
 • Atmosfera confortabila
Remed Unirii
15-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 15-90 Ron
 • Personal amabil, respectuos si priceput
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Atmosfera linistita
Kineto
20-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeuti profesionisti, implicati, bine pregatiti
 • Planuri personalizate de fizioterapie
 • Echipamente la standarde europene
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
Monclinic
20-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-90 Ron
 • Personal profesionist
 • Rezultate ireprosabile
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in fizioterapie in Botosani

In cazul in care medicul specialist ti-a recomandat sa mergi la cabinetul unui fizioterapeut din Botosani in legatura cu o anumita problema de sanatate, vrem sa iti prezentam cinci clinici si cabinete de recuperare medicala spre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Fiecare dintre ele are o prezentare in care sunt incluse detalii despre aparaturile utilizate si echipa medicala. Citeste mai departe si afla care este cea mai buna varianta pentru care poti opta:

1. WorkTape Medical

Clinica de recuperare medicala WorkTape Medical din Botosani este o varianta pe care o poti lua in considerare daca ai nevoie de un program cu proceduri fizioterapeutice, elaborat de specialisti. Colectivul este compus din terapeuti si medici cu o pregatire remarcabila in domeniu, care imbina tehnici si abilitati de terapie cu scopul de a trata pacientii intr-o maniera cat mai eficienta. Pe langa consultatia de specialitate in urma careia se stabileste diagnosticul corect, pacientul poate beneficia si de un plan personalizat cu proceduri de fizioterapie pentru o vindecare cat mai rapida. Echipa medicala este compusa din: dr. Elena Viorica Luca, medic specialist in reumatologie, dr. Sabina Sorana Vladeanu, medic specialist in reabilitare medicala, dr. Roxana-Maria Cauneac, medic specialist in recuperare si medicina fizica. Alaturi de acestia, se remarca si echipa de fizioterapeuti: Anita Vamanu, Polina Stan, Maria-Madalina Giza, Ana Maria Curelariu, Mihail Teodorescu si Claudia Gabriela Zahiu.

Pretul pentru o sedinta de o ora de fizioterapie porneste de la 12 lei, pentru o sedinta de 10 minute de LASER si ajunge la 100 lei, pentru o sedinta de reflexoterapie.

Institutia medicala a primit un rating maxim din partea pacientilor, datorita serviciilor si procedurilor ireprosabile de care au beneficiat. Echipa de terapeuti da dovada de implicare si o buna pregatire in desfasurarea procedurilor fizioterapeutice, astfel incat acestea sa fie adaptate pe nevoile pacientilor. Echipamentele sunt de ultima generatie, atmosfera este relaxanta, iar atitudinea cadrelor medicale este pozitiva, mentinand moralul ridicat al tuturor persoanelor cu diverse probleme de sanatate.

Vezi parerile pacientilor despre WorkTape Medical
Vezi Pareri

2. Kinetomed Star

Kinetomed Star este un centru de recuperare medicala din Botosani, care abordeaza si proceduri de fizioterapie pentru tratarea pacientilor cu diverse probleme manifestate la nivelul aparatului locomotor. Din cadrul echipei medicale fac parte asistenti medicali, fizioterapeuti si kinetoterapeuti care sunt competenti in elaborarea unor planuri eficiente de recuperare, dupa efectuarea evaluarilor generale si dupa identificarea diagnosticului. Pe langa fizioterapie, pacientii pot opta si pentru: kinetoterapie, masaj anticelulitic, terapeutic, de relaxare, sportiv, reflexoterapie, kinesiotaping, proceduri de remodelare corporala, pilates si gimnastica, terapie cu ultrasunete, electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, terapie Tecar si Shockwave. In plus, dotarile cabinetului sunt moderne si performante, asigurand un act medical ireprosabil.

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie la Kinetomed Star incepe de la 20 lei si poate ajunge la 100 lei.

Centrul de recuperare medicala a primit un rating maxim, pacientii fiind multumiti de calitatea procedurilor si a serviciilor puse la dispozitie. Echipa de terapeuti este competenta, implicata si priceputa elaborarea unor planuri de fizioterapie adaptate in functie de bolile, greutatea si varsta pacientului. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt la standarde superioare, preturile sunt rezonabile, iar atmosfera confortabila.

3. Remed Unirii

Remed Unirii este un centru de reabilitate medicala din Botosani, care este specializat in folosirea procedurilor fizioterapeutice la standarde inalte. Din cadrul echipei medicale fac parte dr. Constantin Tudorache, medic primar in reabilitare medicala si dr. Catalina Lazarescu, medic specialist in neurologie, care isi desfasoara activitatea alaturi de personalul experiementat de fizioterapeuti: Ramona Ioana Iacob, Alexandra Stefancu, Marina Pascariu, Razvan Moldovanu si Dragos Hurmuz. Cabinetul este dotat cu toate echipamentele si aparaturile necesare, astfel incat procedurile efectuate sa fie eficiente si sa duca la obtinerea rezultatelor dorite. Printre serviciile puse la dispozitie se numara si: terapia Tecar, terapie manuala, masaj terapeutic, drenaj limfatic manual, reflexoterapie, reabilitare cervicala, laserterapie etc.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 15 lei si ajunge la 90 lei.

Personalul este amabil, respectuos, atent la necesitatile pacientului si dornic sa ofere unele dintre cele mai eficiente solutii cu privire la tratarea pacientilor, indiferent cat de severa este problema de care sufera. Datorita acestor calitati, dar si a faptului ca centrul de recuperare este echipat cu aparaturi de ultima generatie, pacientii au acordat un rating de cinci stele. In plus, atmosfera este linistita, iar procedurile aplicate ofera rezultate ireprosabile.

4. Kineto

Kineto este un alt centru de recuperare medicala din Botosani pe care il poti lua in considerare pentru efectuarea sedintelor de fizioterapie sub atenta supraveghere a terapeutilor cu experienta. Acestia au competenta de a elabora programe eficiente de reabilitare, stiind exact ce tehnici si proceduri sa imbine, astfel incat pacientul, cu o anumita problema de sanatate, sa se bucure de rezultate ireprosabile. Printre procedurile care pot fi puse in aplicare se numara si: terapie Tecar, curenti Chattanooga, curenti galvanici, terapie cu ultrasunete, laserterapie, electroterapie (TENS), raze cu infrarosii etc. Pe langa fizioterapie, pacientii mai pot opta si pentru: masaj terapeutic, deep tissue, sportiv, reflexogen, limfatic, elongatie, chiroterapie, termoterapie, gimnastica medicala etc. Toate terapiile amintite anterior sunt realizate cu ajutorul unor aparaturi de ultima generatie, care permit desfasurarea unor proceduri eficiente. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 90 lei. 

Centrul de recuperare a obtinut un rating de cinci stele, pacientii oferind un feedback pozitiv pentru serviciile de care au beneficiat. Personalul este experimentat, atent la detalii si competent in elaborarea unui plan personalizat de recuperare, iar echipamentele care se afla in dotarile clinicii corespund standardelor europene. In plus, atmosfera este relaxanta si primitoare.

5. Monclinic

Monclinic este o institutie medicala care este specializata in procedurile de remodelare corporala, printre care se numara si cele de fizioterapie, avand sediul in Botosani. Echipa de specialisti care isi desfasoara activitatea la Monclinic are o experienta vasta in practicarea acestor proceduri terapeutice, avand totodata si competenta de a le personaliza perfect pentru necesitatile pacientului. Printre procedurile care pot fi indeplinite cu succes in cadrul acestei clinici se numara si: terapie cu ultrasunete Handsfree Sono, Shockwave, terapie Tecar, laserterapie, electroterapie, electroterapie cu vacuum si terapie cu laser de inalta intensitate. Tehnologia, echipamentele, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, facand posibila efectuarea unor proceduri eficiente cu rezultate optime.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 90 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, dovezi fiind toate recenziile si comentariile pozitive pe care institutia medicala le-a strans de la zeci de pacienti. Personalul este profesionist si bine pregatit in aplicarea procedurilor de recuperare medicala, ceea ce duce implicit la obtinerea unor rezultate ireprosabile. De asemenea, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical de calitate.

Concluzii

Daca medicul specialist sau cel de familie ti-a solicitat sa faci proceduri de fizioterapie in Botosani pentru a trata in mod corespunzator anumite probleme de sanatate, atunci iti recomandam sa iti indrepti atentia catre institutiile medicale amintite anterior in articol. Dotarile cabinetelor sunt la standarde europene, iar cadrele medicale dau dovada de o buna pregatire in domeniu, ceea ce iti poate fi de ajutor sa obtii rezultatele mult dorite.