Meniu

Fizioterapie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti urma sedinte de fizioterapie in Buzau in cazul mai multor probleme: dupa un atac vascular cerebral, in cazul herniei de disc, dupa o interventie chirurgicala, in cazul afectiunilor cardiovasculare si in multe alte situatii. Iti prezentam clinicile care ofera astfel de servicii utile pentru recuperare si recapatarea starii de bine, din punct de vedere fizic. 

Sunt trei locatii ce ofera diverse terapii si tratamente de fizioterapie in municipiul Buzau, iar in acest articol vei afla numeroase informatii utile despre ele, inclusiv despre pretul procedurilor si parerile celor care au trecut pragul lor.

Este scumpa o sedinta de fizioterapie in Buzau?

Sedintele de fizioterapie variaza in Buzau, din punct de vedere al costurilor, in functie de procedurile pe care le cuprind. Fiecare persoana are propriile necesitati in materie de recuperare si de aceea si costul unui intreg tratament poate sa difere. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea intervalurile de preturi percepute pentru serviciile de fizioterapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Physiofit Plus
Clinica-Verificata
40-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 40-150 Ron
 • Cabinet nou si modern de recuperare medicala
 • Echipamente performante
 • Numeroase terapii
 • Buna organizare
 • Bun raport calitate-pret
 • Specialisti bine pregatiti
Bogdan Scarlat
60-200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 60-200 Ron
 • O vasta experienta si pregatire in fiziokinetoterapie
 • Terapeut acreditat Schroth
 • Tratamente la domiciliul clientilor
 • Servicii variate
 • Disponibil pentru urgente
 • Program flexibil
Dr. Viorel Bojoc
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-100 Ron
 • Medic specializat in recuperare medicala
 • Personal amabil si atent
 • Echipamente moderne
 • Numeroase terapii si tratamente
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 centre care ofera servicii de fizioterapie in Buzau

Sunt trei centre in care poti beneficia de fizioterapie in orasul Buzau. Iata care sunt acestea si ce spun pacientii despre serviciile lor.   

1. Physiofit Plus

Pentru o consultatie si un tratament de fizioterapie, Physiofit Plus poate fi o prima optiune, in Buzau. Acest cabinet de recuperare medicala a fost inaugurat in decembrie 2021, oferind servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj, totul alcatuit in functie de nevoile pacientului si de afectiunea de care sufera. Optiunile de tratament sunt: electroterapia, terapia Tecar, Terapia cu unde soc, Deep Oscillation, electroterapie, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie, laser de inalta frecventa, Dry Needling, Taping, terapia prin ventuze.  

Pretul procedurilor de fizioterapie este cuprins intre 40 si 150 de lei.

Multi dintre clienti recomanda acest cabinet de recuperare pentru ca spun ca echipa de terapeuti este foarte bine pregatita, iar terapiile pe care le realizeaza sunt variate si eficiente. De asemenea, clientii au mai remarcat si aparatura de ultima generatie. Ei mai spun ca activitatea din cabinet este bine organizata, fiecare persoana fiind tratata fara sa astepte peste ora programata.

Vezi parerile pacientilor despre Physiofit Plus
Vezi Pareri

2. Bogdan Scarlat

Programe eficiente de fizioterapie, recuperare medicala si kinetoterapie sunt efectuate in Buzau si de catre fiziokinetoterapeutul Bogdan Scarlat, care ofera servicii la domiciliul clientilor. Acesta a absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universitatii de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti si a activat intr-un complex de tratament balnear si de recuperare, in Sucursala Ceres Sarata-Monteoru si si-a suplimentat pregatirea cu numeroase cursuri de formare profesionala: neurofiziologia durerii, terapie musculo-scheletala, terapie manuala ortopedica si este si terapeut acreditat Schroth – o terapie ce vizeaza scolioza. Specialistul participa la conferinte si congrese in domeniu, pentru a fi la curent cu evolutia tehnologiilor si a terapiilor de recuperare medicala.

O procedura de fizioterapie are un pret cuprins intre 60 si 200 de lei.

Seriozitatea, profesionalismul, priceperea si implicarea acestui terapeut sunt calitati pe care clientii sai le apreciaza cel mai mult la el. Sunt persoane care il declara cel mai bun fiziokinetoterapeut din Buzau, motivand ca este atent si ca are rezultate foarte bune, chiar de la prima sedinta.

3. Dr. Viorel Bojoc

Dr. Viorel Bojoc este un medic specializat in recuperare medicala si balneofiziokinetoterapie in Buzau. Tratamentele oferite de dr. Bojoc se adreseaza persoanelor de toate varstele si includ proceduri de electroterapie: ionizare, electrostimulare, curenti Trabert, curenti diadinamici, curenti interferentiali, galvanizare, dar si proceduri de laserterapie, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie, infrarosii si ultraviolete, parafina, masaj terapeutic, terapie cu unde scurte. Tratamentele de recuperare vizeaza afectiuni si probleme diverse, de la hernie de disc, scolioza, lombosciatica, dureri articulare si coxartroza, la reumatism cronic. 

Pretul procedurilor de fizioterapie este cuprins intre 30 si 100 de lei.

Un medic cu experienta, care este inconjurat de personal amabil si competent si care utilizeaza echipamente moderne. Astfel il caracterizeaza pacientii pe acest specialist in recuperare din Buzau. Rezultatele obtinute in cabinetul sau ii fac pe multi sa-i recomande serviciile.

Concluziile noastre

Numeroase proceduri de fizioterapie sunt oferite in Buzau, chiar daca numarul clinicilor de profil nu este unul mare. Specialistii care se preocupa de recuperarea pacientilor lucreaza cu echipamente si tehnologii moderne, pentru a-i ajuta pe buzoieni sa se refaca dupa o accidentare, o interventie chirurgicala, dupa o boala care le-a afectat mobilitatea, in cazul durerilor de spate etc.

Optand pentru una dintre cele trei locatii prezentate in articol, te vei bucura de servicii de calitate la un pret corect.