Meniu

Fizioterapie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul ti-a recomandat efectuarea unor sedinte de fizioterapie in Oradea? In acest caz, tot ce ramane de facut este sa gasesti o clinica pe placul tau, la care sa te programezi pentru o consultatie initiala. Acest lucru le permite terapeutilor sa afle mai multe informatii despre starea ta de sanatate, astfel incat tratamentul pe care il recomanda sa fie unul cat mai potrivit. 

Cei mai mult fizioterapeuti din Oradea isi desfasoara activitatea in cadrul unor clinici si centre de recuperare medicala, in care colaboreaza alaturi de colegii lor pentru a oferi tratamente eficiente si de calitate. Terapeutul joaca un rol important in procesul de vindecare si tocmai de aceea, nu trebuie sa te grabesti atunci cand il alegi. 

Cat costa serviciile de fizioterapie in Oradea? 

Tarifele practicate de centrele de fizioterapie din Oradea difera, mai ales atunci cand vine vorba de un tratament personalizat, in care sunt incluse mai multe proceduri de recuperare medicala. Fiecare pacient este unic si de aceea, abordarea terapeutilor trebuie sa fie una pe masura. Preturile de mai jos reprezinta sumele de la care pornesc serviciile de fizioterapie, ca sa-ti faci o idee: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Novokinetic
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 40 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Personal calificat
 • Atmosfera placuta
Clinica IdealMed
35 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 35 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Programari nerespectate
Bio Center Medical
16 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 16 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse abonamente
 • Preturi accesibile
 • Timp insuficient pentru proceduri
Centrul Pasdur
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 30 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Educatie continua
 • Recuperare medicala la domiciliu
Arsmed
35 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie porneste de la 35 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Colaborare CNAS
 • Diverse reduceri pentru posesorii cardului Arsmed
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de recuperare medicala prin fizioterapie in Oradea

In scopul de a-ti facilita cautarile, am pregatit o lista cu mai multe centre de recuperare medicala in care se efectueaza servicii de fizioterapie in orasul Oradea. Pe langa pregatirea si experienta terapeutilor din cadrul lor, am considerat ca este relevant sa aducem in discutie si informatii legate de echipamentele din dotarea centrelor si abonamentele de care poti beneficia: 

1. Novokinetic 

Dotat cu aparatura de ultima generatie si un personal calificat, Centrul de Recuperare Medicala Novokinetic este pregatit sa ofere solutii eficiente tuturor celor care isi doresc sa beneficieze de un program de fizioterapie si nu numai in Oradea. Chiar daca centrul se adreseaza in primul rand sportivilor din oras, cu programe special concepute pentru a-i ajuta sa depaseasca orice obstacol, chiar si persoanele obisnuite pot beneficia de sedinte de recuperare medicala aici. De coordonarea programului se ocupa Simone Ruscetta, fizioterapeut principal si doctor de recuperare medicala, de origine din Italia. Cu privire la gama de servicii, la centru se efectueaza atat terapia manuala, cat si Tecar. Alte servicii de recuperare medicala personalizata sunt terapia prin laser, ultrasunet, curenti etc. Programarile se pot face prin intermediul unui apel telefonic. 

Preturile serviciilor de fizioterapie incep de la 40 de lei. 

Echipa Novokinetic este laudata pentru profesionalism, amabilitate si rabdare. Chiar si persoanele care au ajuns la centru cu dureri grave au reusit sa-si imbunatateasca starea de sanatate dupa ce au urmat un program format din zece sedinte de fizioterapie. Calitatea serviciilor nu este trecuta cu vederea, ci reprezinta unul din principalele motive pentru care oamenii se intorc aici. 

Vezi parerile pacientilor despre Novokinetic 
Vezi Pareri

2. Clinica IdealMed

Fiind vorba de una din cele mai moderne clinici din oras, nu este de mirare ca IdealMed ofera un portofoliu variat de servicii de fizioterapie si kinetoterapie in Oradea. Personalul este alcatuit atat din medici precum Dr. Marilena Popa, cat si din fiziokinetoterapeuti ca Iulia Babiciu sau Ana-Maria Dornean. Efectuarea tratamentelor complexe este posibila datorita echipamentului de ultima generatie din dotarea clinicii. Cei care vor sa intre in contact cu un reprezentant de la IdealMed in vederea obtinerii unei programari au mai multe metode din care sa aleaga: apel telefonic, formular online, e-mail etc. In urma consultatiei initiale, terapeutii stabilesc care este cel mai potrivit tip de terapie pentru pacient si ofera informatii relevante cu privire la modul in care se va desfasura tratamentul, inclusiv suma pe care trebuie sa o achite. 

Pentru serviciile de fizioterapie, preturile incep de la 35 de lei. 

Persoanele care recomanda serviciile clinicii IdealMed o fac pentru personalul amabil si atent la detalii. Terapeutii ofera tuturor pacientilor atentia de care au nevoie pentru a sprijini o comunicare deschisa. Un aspect mai putin placut, care nu este legat de calitatea serviciilor de recuperare medicala, ci de organizarea clinicii, este faptul ca au existat situatii in care mai multe persoane au fost programate la aceeasi ora, asa ca timpul de asteptare a fost mai mare decat s-au asteptat.  

3. Bio Center Medical  

Tot pentru persoanele care se afla in cautarea unui fizioterapeut priceput in Oradea, o alta optiune este Bio Center Medical. Echipa centrului este formata din mai multi fiziokinetoterapeuti, precum Andreea Mert, Crazmira Buie, Emilia Copacian etc. Tot aici isi desfasoara activitatea si Dr. Ana Zifceac, medic specialist in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Pacientii pot opta pentru efectuarea unui serviciu sau pot achizitiona un abonament alcatuit din mai multe sedinte, in functie de nevoi. Pachetele de tratament sunt alcatuite din doua sau mai multe proceduri de fizioterapie, alaturi de kinetoterapia si masaj. 

Cu privire la preturile serviciilor de fizioterapie, acestea incep de la 16 lei. 

Exista mai multe persoane care s-au confruntat cu probleme de sanatate, pe care au reusit sa le remedieze prin intermediul tratamentului urmat la Bio Center Medical. Personalul este foarte amabil si face tot posibilul ca pacientii sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. Totusi, timpul alocat procedurilor este considerat a fi insuficient. 

4. Centrul Pasdur 

Infiintata inca din anul 2004, clinica Pasdur a avut de la bun inceput ca obiectiv sa ofere programe specializate de recuperare medicala, in care este inclusa si fizioterapia, tuturor celor din Oradea. Odata cu trecerea timpului, clinica si-a extins portofoliul de specializari, astfel incat sa puna la dispozitia celor interesati o gama cat mai variata de servicii. Echipa centrului este formata atat din medici primari si specialisti in medicina fizica, recuperare medicala si balneologie, precum Conf. Dr. Simona Pop sau Dr. Noemi Nemeth, cat si maseuri si fiziokinetoterapeuti ca Monica Stiru sau Mihai Rosca. In ceea ce priveste gama de servicii de fizioterapie, specialistii de aici se ocupa de terapia durerii, recuperare neurologica, posttraumatica, postoperatorie, reumatologica etc. In plus, centrul le ofera posibilitatea pacientilor care nu se pot deplasa pana la sediul Pasdur, sa beneficieze de servicii de recuperare medicala la domiciliu. 

Pentru o sedinta de fizioterapie, preturile incep de la 30 de lei. 

Amabilitatea personalului medical reprezinta trasatura cea mai apreciata de pacienti, atunci cand vine vorba de activitatea Centrului Pasdur. Fiecare pacient beneficiaza de rabdare si atentie din partea personalului, astfel incat sa nu existe probleme de comunicare in timpul tratamentului. 

5. Arsmed  

Ultimul centru de pe lista la care poti apela in vederea elaborarii unui program de fizioterapie cat mai eficient in Oradea este Arsmed. Spatiul pe care centrul il pune la dispozitia pacientilor pentru efectuarea tratamentelor este unul generos, ceea ce contribuie la crearea conditiilor optime de confort. In plus, salile sunt organizate pe grupe de terapie. Aparatura de ultima generatie sprijina efectuarea unui portofoliu divers de servicii, de la terapie Tecar, Shockwave, terapie laser si elongatii, la aplicatii cu parafina si curenti terapeutici. Serviciile de recuperare medicala, adica tratamentele si consultatiile, pot fi accesate si de persoanele asigurate prin CNAS sau de abonatii retelei private de sanatate, Regina Maria. 

Pentru o sedinta de fizioterapie, preturile incep de la 35 de lei. 

Printre aspectele apreciate la centrul Arsmed se numara personalul orientat catre nevoile pacientului, profesionalismul si curatenia. Exista persoane care frecventeaza clinica de ani de zile, tocmai pentru ca au parte de servicii de calitate. Din pacate, au existat si situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate. 

Concluzii

In final, indiferent de centrul de recuperare medicala pe care il alegi pentru efectuarea fizioterapiei in Oradea, programarea pentru consultatia initiala trebuie facuta din timp. Doar prin intermediul ei pot medicii si terapeutii sa obtina informatii utile in elaborarea planului de tratament, astfel incat sa beneficiezi de un program special conceput pentru a raspunde nevoilor tale.