Meniu

Fizioterapie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza efectuarea unor proceduri de fizioterapie in Resita? Exista multe situatii in care o terapie de acest tip se poate dovedi benefica, mai ales in cazul oamenilor care se confrunta cu urmarile unei accidentari. In plus, fizioterapia poate fi adaptata in funtie de categoria de varsta de care apartine pacientul, asa ca oricine poate beneficia de un astfel de tratament. 

Fizioterapia are mai multe ramuri, iar daca n-ai idee care optiune este cea mai potrivita pentru tine, un terapeut bine pregatit si cu experienta in domeniu iti poate oferi mai multe informatii in acest sens. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza unui specialist este sa te programezi la unul din cabinetele din oras! 

Care este pretul serviciilor de fizioterapie in Resita? 

Pretul fizioterapiei in Resita variaza in functie de numarul procedurilor efectuate si de tipul lor, asa ca este important ca pacientii sa treaca mai intai printr-o evaluare. Consultatia initiala le permite terapeutilor sa se familiarizeze cu pacientul si cazul sau, astfel incat recomandarile pe care le fac sa fie cat mai potrivite. Preturile consultatiilor sunt prezentate in tabelul de mai jos:   

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Liana Simion
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de siguranta
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
PKR Enjoy Kineto
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotari performante
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in cadrul carora se efectueaza servicii de fizioterapie in Resita

Chiar daca numarul clinicilor la care pot apela oamenii pentru servicii de fizioterapie in orasul Resita este unul limitat, acest fapt nu trebuie sa fie unul descurajant. La clinicile de aici isi desfasoara activitatea terapeuti talentati, care sunt pregatiti sa-ti ofere sprijin, indiferent de problema de care suferi. Consulta descrierile cabinetelor urmatoare pentru mai multe detalii: 

1. Dr. Liliana Simion  

Cabinetul medical de fizioterapie din Resita al Dr. Liliana Simion ofera o gama variata de servicii de recuperare medicala, printre care se afla si sedintele de kinetoterapie sau de acupunctura. Din echipa cabinetului fac parte mai multi terapeuti care ofera sprijin si sunt alaturi de pacienti pe toata durata tratamentului, pentru a se asigura ca totul decurge conform planului stabilit initial. Siguranta pacientilor reprezinta o prioritate si tocmai de aceea personalul cabinetului face tot posibilul sa asigure niste conditii optime in ceea ce priveste desfasurarea tratamentului. Cel mai eficient mod prin care se pot face programarile este prin intermediul numarului de telefon al cabinetului.  

In ceea ce priveste pretul unei consultatii, acesta este de 100 de lei. 

Seriozitatea si profesionalismul sunt doua din cuvintele folosite adesea pentru a descrie activitatea cabinetului Dr. Liliana Simion, care este privita ca fiind un medic de exceptie. Mai mult decat atat, pacientii apreciaza calitatea serviciilor, care se ridica la nivelul asteptarilor. Experienta placuta de care au avut parte i-a determinat pe multi dintre ei sa recomande clinica persoanelor interesate.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Liana Simion
Vezi Pareri

2. PKR Enjoy Kineto 

In cadrul portofoliului de servicii de recuperare medicala oferite de cabinetul PKR Enjoy Kineto din Resita sunt incluse fizioterapia, kinetoterapia, masajul de relaxare, cel terapeutic, kinesio taping, TheraGun, terapia cu ventuze etc. Personalul cabinetului este la curent cu noutatile din domeniu, motiv pentru care gama de servicii continua sa extinda in scopul de a le oferi tuturor pacientilor sprijinul de care au nevoie. Aici isi desfasoara activitatea fiziokinetoterapeutul Puia Krucsai Raul, iar scopul activitatii sale este de a imbunatati capacitatea functionala si calitatea vietii persoanelor care se confrunta cu diverse afectiuni. Pentru programari, cei interesati au la dispozitie numarul de telefon al cabinetului. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 150 de lei. 

Chiar daca este vorba de un cabinet nou PKR Enjoy Kineto a dobandit deja o reputatie foarte buna, datorita profesionalismului de care fiziokinetoterapeutul din cadrul lui da dovada. Exista persoane care marturisesc ca au reusit sa-si imbunatateasca starea de sanatate in urma tratamentului pe care l-au urmat aici. De asemenea, spatiul este curat si ingrijit, ceea ce contribuie la atmosfera placuta.  

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa efectuezi una sau mai multe proceduri de fizioterapie in Resita, cele doua cabinete prezentate mai sus iti ofera aceasta posibilitate! In functie de afectiunea de care suferi, terapeutul iti poate recomanda un plan de tratament potrivit, care sa te ajute sa-ti imbunatatesti calitatea vietii in timp util.