Meniu

Fizioterapie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Într-un cabinet de fizioterapie din Severin pot fi tratate diverse probleme: leziuni ale muschilor, tendoanelor, articulatiilor, afectiuni neurologice, respiratorii, cardiovasculare sau dermatologice. Aceste centre sunt dotate cu echipamente moderne, iar medicii, fizioterapeutii si kinetoterapeutii au experienta si se pun constant la punct cu cele mai noi tehnici si informatii in domeniu.

Afla din acest articol unde poti merge pentru tratamente de fizioterapie in Drobeta-Turnu Severin si care sunt tarifele acestor servicii. 

Cat costa sedinta de fizioterapie in Severin

O sedinta de fizioterapie in Drobeta-Turnu Severin are un pret care variaza in functie de centru. In tabelul de mai jos pot fi vizualizate tarifele pentru aceste servicii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Fix Kinetic
Clinica-Verificata
50-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 50-70 Ron
 • Servicii variate de recuperare medicala
 • Formare profesionala continua
 • Fizioterapie si kinetoterapie
 • Servicii la domiciliu
 • Bun raport calitate-pret
 • Rezultate de la prima sedinta
Novastarmed
40-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 40-80 Ron
 • Fizioterapie, kinetoterapie
 • Servicii pentru copii si adulti cu dizabilitati
 • Medic cu o experienta de peste 20 de ani
 • Diverse tipuri de fizioterapie
 • Spatiu modern
 • Ambianta placuta
FizioMed
40-60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 40-60 Ron
 • Proceduri de fizioterapie realizate cu aparate de ultima generatie
 • Personal bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Fizioterapie, kinetoterapie, osteopatie, taping functional
 • Tarife accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face fizioterapie in Severin

In Drobeta-Turnu Severin, poti face fizioterapie in trei centre care pun la dispozitie specialisti acreditati, echipamente moderne si o varietate de servicii de recuperare. Iata care sunt aceste locatii:

1. Fix Kinetic

Centrul de Recuperare Medicala si Kinetoterapie Fix Kinetic ofera o varietate de servicii: fizioterapie, reeducare posturala globala, Dynamic Tape, terapie viscerala, masaj, Terapia Schroth, Terapia ANF (Amino Neuro Frequency). Personalul acestui centru participa frecvent la cursuri pentru a se instrui in diverse tehnici, cum este si Terapia Viscerala, cea mai noua terapie pusa la dispozitie de Fix Kinetic si care se recomanda in bolile de tiroida, diabet zaharat tip 2, boli de rinichi, afectiuni ale coloanei vertebrale, cardiopatie ischemica etc. Pentru cei interesati, serviciile de fizioterapie pot fi oferite si la domiciliu. Fondatorul acestui centru este kinetoterapeutul Silviu Gulei.

O sedinta de fizioterapie costa 50-70 de lei si are o durata de 45 de minute.

Cei care au beneficiat de serviciile Fix Kinetic declara in numar mare ca specialistii de aici sunt cei mai buni din oras. Profesionalismul, maiestria, rezultatele bune si buna comunicare sunt cele mai apreciate aspecte. Pe langa acestea, clientii mai spun si ca punctualitatea este un alt avantaj, precum si ca au remarcat rezultate inca de la prima sedinta. 

Vezi parerile pacientilor despre Fix Kinetic
Vezi Pareri

2. Novastarmed

Novastarmed este o alta locatie bine cotata cu servicii de fizioterapie in Drobeta-Turnu Severin. Cabinetul  trateaza diferite categorii de pacienti cu diverse dizabilitati, precum si persoane fara boli cronice, dar care sufera de suprasolicitari osteo-articulare sau traumatisme. Pe langa procedurile de fizioterapie, in cabinet se mai practica masajul si kinetoterapia. Tratamentele utilizate aici in fizioterapie sunt: electroterapia, magnetoterapia, tratamentele laser, termoterapia, terapia cu infrarosu. La Novastarmed se afla si un medic specialist medicina fizica si reabilitare – Doina Boruga, care are o experienta de peste 20 de ani.

Costul unei sedinte de fizioterapie este de 40-80 de lei.

Mediul de lucru este considerat de pacienti ca fiind modern si placut. Pregatirea si amabilitatea personalului sunt alte avantaje importante ale acestei locatii. Mehedintenii care s-au recuperat aici prin diverse terapii sustin ca serviciile sunt de calitate si ca se simte responsabilitatea fata de pacient.

3. FizioMed

FizioMed este un alt loc cautat in Drobeta-Turnu Severin pentru fizioterapie, kinetoterapie si osteopatie. Procedurile de fizioterapie se realizeaza cu aparatura de ultima generatie, cum ar fi: laserul HILT, sistemul de elongatii vertebrale sau Kinetec. Pentru a veni in sprijinul persoanelor care au nevoie de recuperare sau de reabilitare a aparatului locomotor, terapeutii s-au pregatit indelung si urmeaza constant cursuri de perfectionare. Serviciile de fizioterapie si kinetoterapie pot fi oferite si la domiciliul clientului.

Sedinta de fizioterapie are un tarif cuprins intre 40 si 60 de lei.

Despre serviciile acestui centru, clientii au de spus numai cuvinte de lauda, apreciind ca personalul este foarte bine pregatit, ca atmosfera este prietenoasa si ca tarifele sunt accesibile. Modul de a comunica si de a-si pune in valoare pacientii i-a cucerit pe mehedinteni la FizioMed si din acest motiv unii dintre ei spun ca este unul dintre cele mai bune centre din oras in privinta tratamentelor de recuperare. 

Concluziile noastre

Chiar daca nu sunt foarte multe cabinete cu servicii de fizioterapie in Severin, cele care ofera astfel de servicii sunt apreciate de pacienti. In aceste locatii sunt disponibile diverse tipuri de fizioterapie, in functie de problemele pacientilor: electroterapie, magnetoterapie, tratamente laser, terapii cu infrarosu etc. 

Avand in vedere nivelul ridicat de satisfactie in randul pacientilor, se poate spune ca in cabinetele de recuperare din Drobeta-Turnu Severin sunt tratati cu succes pacienti din intreg judetul, care se prezinta cu numeroase probleme, de la malformatii, la traumatisme si afectiuni ale  coloanei vertebrale.