Meniu

Fizioterapie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa te vindeci de durerile de spate, sa iti imbunatatesti mobilitatea si calitatea vietii, atunci fizioterapia in Suceava poate fi exact ce ai nevoie. Procedurile fizioterapeutice sunt folosite si in recuperarea medicala dupa o interventie chirurgicala, atac cerebral vascular, dovedindu-se a fi eficiente si in ameliorarea bolilor pulmonare. Cel mai bine este sa obtii recomandarea de la medicul specialist, pentru a avea parte de procedurile necesare. Acest lucru duce la o vindecare rapida si eficienta.

Suceava este un oras care gazduieste o varietate de clinici si cabinete specializate in proceduri de reabilitare medicala, in cadrul carora pacientii pot beneficia de ajutor din partea personalului profesionist. Terapiile, procedurile si tratamentele puse in aplicare sunt adaptate in functie de necesitatile pacientilor, astfel incat rezultatele obtinute sa fie un succes garantat. Parcurge textul in continuare si descopera care sunt institutiile medicale din orasul tau spre care iti poti indrepta atentia. 

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Suceava?

Inainte de a lua legatura cu personalul de la clinicile de fizioterapie din Suceava, iti recomandam sa te documentezi cu atentie cu privire la preturile care sunt practicate, pentru a sti care este bugetul pe care sa il pregatesti. Bineinteles, este important de mentionat si faptul ca pretul poate suferi modificari in momentul in care optezi pentru un abonament, situatie in care poti beneficia de o reducere substantiala. Cu toate acestea, iata care sunt tarifele practicate, de regula, pentru o singura sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
Dr. Andrei Costea
Clinica-Verificata
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-100 Ron
 • Servicii, proceduri si tratamente eficiente
 • Rating de cinci stele
 • Profesionalism si experienta vasta
 • Echipamente performante si moderne
 • Atmosfera relaxanta, placuta si confortabila
Kineto Express
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-100 Ron
 • Medici si terapeuti implicati, bine pregatiti si seriosi
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Atmosfera prietenoasa, primitoare, relaxanta
 • Sedinte eficiente de tratament
 • Curatenie
FizioMed
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv medical implicat, profesionist si experimentat
 • Proceduri eficiente de fizioterapie
 • Dotari moderne
 • Contract incheiat cu CAS
Kinetoclinic Real
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 30-100 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Tratamente si proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Aparaturi performante si moderne
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
Dr. Constatinescu
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 25-100 Ron
 • Programe de tratament personalizate
 • Tratamente si proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Dotari moderne
 • Echipamente performante
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de fizioterapie din Suceava

Procedurile fizioterapeutice puse in aplicare la clinicile din Suceava sunt de o calitate superioara si se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu probleme de mobilitate sau cu afectiuni ale aparatului locomotor. Daca si tu te afli intr-o astfel de situatie si vrei sa apelezi la ajutorul unor profesionisti, iti recomandam sa iei in considerare optiunile prezentate ulterior:

1. Dr. Andrei Costea

Dr. Andrei Costea este medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, avand competenta de a aplica si proceduri de fizioterapie in Suceava. Cabinetul sau individual se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni ale aparatului locomotor si care au nevoie de un ajutor de specialitate pentru tratarea acestora. Pe langa efectuarea consultatiilor de specialitate si stabilirea diagnosticului corect, medicul este capabil sa elaboreze si un program personalizat de recuperare, in care sunt incluse diverse proceduri, cum ar fi cele fizioterapeutice, kinetoterapeutice, aplicarea benzii kinesiologice, ozonoterapia, bandajarea neuromusculara, masajul terapeutic, drenajul limfatic si cosmetic. Avand o buna pregatire, medicul isi poate adapta serviciile si procedurilor in functie de pacienti, fie ca acestia sunt sportivi, copii, adulti, varstnici, pacienti in perioada postoperatorie, de recuperare, postanatala etc. Toate aparaturile si echipamentele sunt achizitionate recent si sunt performante, pentru obtinerea unor proceduri eficiente. 

Pretul stabilit pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 25 lei si poate ajunge la 100 lei, in functie de procedurile alese.

Serviciile dr. Andrei Costea sunt apreciate in unanimitate, acest lucru fiind observat si din feedback-ul pozitiv pe care l-a primit de la pacienti. Acesta pune la dispozitia tuturor planuri eficiente de recuperare, care sunt compuse din tratamente si proceduri terapeutice, realizate cu ajutorul unor echipamente moderne si performante. Atmosfera din cabinet este placuta, relaxanta si confortabila, fiind de un real ajutor mai ales pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Andrei Costea
Vezi Pareri

2. Kineto Express

Kineto Express este o alta varianta pe care o poti lua in considerare atunci cand esti in cautarea unei clinici de fizioterapie din Suceava. Toate procedurile care sunt puse la dispozitia pacientilor sunt din spectrul recuperarii medicale, pacientul beneficiind de o evaluare si un diagnostic corect, in urma carora se elaboreaza, bineinteles, un plan eficient de recuperare. Acest plan este adaptat in functie de afectiunile, greutatea si varsta pacientului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile. Echipa de specialisti are competenta de a pune in aplicare o serie de proceduri care fac parte din fizioterapie, dintre care merita amintite urmatoarele: corectarea deficientei posturale, stretching, terapie manuala, masaj de relaxare, terapeutic, de tonifiere musculara, terapie Tecar, curenti (galvanici, tens, rusesc, diadinamici), termoterapie, terapie cu ultrasunete, laser, Trigger Points, drenaj limfatic manual si gimnastica medicala. 

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie porneste de la 25 lei si poate ajunge la 100 lei. 

Experientele pacientilor care si-au postat gandurile despre Kineto Express in mediul online sunt placute, conform spuselor acestora. Colectivul de medici si terapeuti da dovada de implicare, o pregatire speciala si seriozitate in actul medical, fiind ajutati de echipamente si aparaturi moderne. De asemenea, atmosfera este una prietenoasa, primitoare si relaxanta, pacientii marturisind ca se simt confortabil in timpul sedintelor de tratament.

3. FizioMed

Daca esti in cautarea unui centru medical multidisciplinar in Suceava, care sa cuprinda si un cabinet de fizioterapie, atunci poti lua in considerare FizioMed. In cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa medicala pluridisciplinara, care prioritizeaza starea de sanatate si bunastarea pacientului. Departamentul de recuperare medicala este coordonat de doi medici – dr. Edgar Schachter, dr. Lorin Schachter. Activitatea lor este completata de echipa de terapeuti profesionisti: kt. Cornelia Clodnitchi, Ana Maria Lipan, fizioterapeut, Flavia Butucel, asistent balneofizioterapie, Ciprian Rusu, maseur, kt. Mihai Constantin, maseur, kt. Iuliana Tananica, Alexandru Echiron etc. Printre procedurile fizioterapeutice de care poti beneficia sunt amintite si: laserterapie, magnetoterapie, terapie Shockwave, ultrasunete, electroterapie, masaj, parafina, unde scurte, bai galvanice, drenaj limfatic, dus subacval etc.

Tariful aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si poate ajunge la 100 lei.

Fiziomed este apreciat de catre pacienti, fiind unul dintre cele mai populare centre spre care acestia isi indreapta atentia cand au nevoie de proceduri de recuperare medicala. Colectivul da dovada de implicare, profesionalism, o experienta bogata in domeniu, avand la dispozitie echipamente si aparaturi moderne. In plus, institutia medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii decontate.

4. Kinetoclinic Real

Kinetoclinic Real este o clinica de fizioterapie amplasata in Suceava, cu o grija deosebita pentru pacienti si pentru starea lor de sanatate. Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii are competenta de a aplica o serie de proceduri si tratamente, adaptate perfect pentru pacienti, in functie de greutate, varsta si afectiunea de care sufera. Printre procedurile fizioterapeutice puse la dispozitia pacientilor se numara si: laserterapie, terapie cu ultrasunete, Tecar, ShockWave si gimnatisca medicala. Dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, pentru efectuarea tuturor procedurilor si terapiilor la standarde superioare.

Pretul pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 30 lei si ajunge la 100 lei, in functie de tipul de procedura exercitat.

Clinica a primit un rating de cinci stele, datorita serviciilor calitative si procedurilor ireprosabile de care pacientii au avut parte. Tratamentele si procedurile fizioterapeutice au un efect pozitiv pe termen lung sau definitiv, atmosfera este relaxanta si primitoare, iar aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt de o performanta inalta. Datorita lor, rezultatele obtinute in timpul sedintelor de terapie sunt mereu cele mult asteptate. 

5. Dr. Mihai Constatinescu

Cabinetul dr. Mihai Constatinescu are ca specialitate principala recuperarea medicala in Suceava, in cadrul careia se pun in aplicare proceduri de kinetoterapie si fizioterapie. Din cadrul personalului fac parte: Mihai Constantinescu, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala, cu master in educatie fizica scolara si activitati extracurriculare si doctor in stiinte pedagogice, alaturi de Sinziana Constantinescu, licentiata in kinetoterapie si motricitate speciala, tehnician maseur cu specialitatea de masaj terapeutic. Acestia au o experienta vasta in domeniu si priceperea de a pune in aplicare o serie generoasa de servicii terapeutice, cum ar fi: masaj pentru spate, cervical, la membrul inferior si/sau superior, anticelulitic, electroterapie, terapie cu ultrasunete si drenaj limfatic manual. 

Pretul pentru o procedura de fizioterapie porneste de la 25 lei si ajunge la 100 lei.

Cabinetul dr. Mihai Constantinescu este o optiune pe care multi pacienti o iau in considerare pentru serviciile si procedurile ireprosabile de care beneficiaza. Tratamentele si procedurile puse in aplicare sunt eficiente, datorita bunei priceperi a cadrelor medicale, dar si datorita echipamentelor care sunt folosite in cadrul procedurilor. In plus, dotarile sunt moderne, iar atmosfera este relaxanta.

Concluzii

Esti din Suceava si vrei sa mergi la un cabinet de fizioterapie, dar nu stii care institutie medicala este de incredere? Atunci optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol ar trebui sa iti fie de un real ajutor. Clinicile si cabinetele selectate sunt unele dintre cele mai apreciate din orasul tau, datorita rezultatelor remarcabile obtinute, dar si datorita experientei vaste a medicilor si terapeutilor profesionisti.