Meniu

Fizioterapie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai importante etape si proceduri de reabilitare medicala de la ora actuala este chiar fizioterapia. In Targu Jiu, exista suficiente optiuni de clinici spre care iti poti indrepta atentia, pentru a beneficia de ajutorul unui specialist in domeniu si pentru a te trata in mod corespunzator. Fizioterapia inglobeaza o multime de exercitii si proceduri terapeutice, care au ca scop reabilitarea pacientului atunci cand sufera de afectiuni musculare, articulare, osoase, posttraumatice sau cand se afla in perioada de recuperare medicala.

Problemele de mobilitate si durerile musculare vor deveni istorie, prin intermediul procedurilor fizioterapeutice practicate in Targu Jiu la clinicile de specialitate. Pentru a-ti simplifica munca de a gasi un centru adecvat de recuperare in orasul tau, ti-am pregatit mai jos doua optiuni de institutii medicale la care poti apela si care sunt bine cotate de catre pacienti.

Cat costa o sedinta de fizioterapie in Targu Jiu?

Daca te-ai hotarat sa participi la un program de reabilitare care sa includa si sedinte de fizioterapie in Targu Jiu, recomandat ar fi sa te documentezi in mod corespunzator si cu privire la preturile pe care va trebui sa le platesti. In tabelul de mai jos ti-am pregatit toate tarifele practicate in orasul tau pentru o singura sedinta. Este important sa ai in vedere ca pretul sau poate suferi modificari in cazul in care optezi pentru un abonament:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fizioterapie
Rating
Website
KinetoMaria
Clinica-Verificata
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 20-100 Ron
 • Proceduri si servicii eficiente
 • Terapeuti cu o buna pregatire
 • Medic primar in recuperare medicala
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Programe personalizate de recuperare
Cabinet Fizioterapie
10-50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Fizioterapie variaza intre 10-50 Ron
 • Proceduri fizioterapeutice eficiente
 • Rezultate ireprosabile
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in fizioterapie in Targu Jiu

Esti in cautarea unei clinici care sa iti asigure tot suportul necesar pentru o recuperare medicala profesionala si unde sa apelezi la ajutorul unor fizioterapeuti profesionisti din Targu Jiu? Atunci lista de clinici pe care ti-o prezentam mai jos ti se adreseaza direct. Pe langa experienta vasta a cadrelor medicale, vei avea ocazia de a beneficia si de proceduri care sunt efectuate intr-o maniera corecta cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie. Iata care sunt clinicile despre care am promis ca iti vom vorbi:

1. KinetoMaria

KinetoMaria este un centru de recuperare medicala din Targu Jiu, care prioritizeaza bunastarea pacientului si starea sa de sanatate prin efectuarea procedurilor fizioterapeutice si kinetoterapeutice la standarde superioare. Echipa de terapeuti este profesionista si experimentata, avand capacitatea de a elabora planuri personalizate de recuperare dupa evaluarea amanuntita a pacientului. Printre serviciile de fizioterapie care sunt puse in aplicare in cadrul acestui centru medical se numara si: magnetoterapie, drenaj limfatic, impachetare cu parafina,  terapie cu unde scurte (diatermie), cu ultrasunete si electroterapie. Medicul primar in recuperare medicala care se ocupa de aceste proceduri este dr. Doina Oproiu. Aceasta are acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora poate efectua un act medical ireprosabil, indiferent cat de severe sunt afectiunile manifestate de pacienti.

Pretul aplicat pentru o sedinta de fizioterapie incepe de la 20 lei si ajunge la 100 lei, in functie de procedurile efectuate.

Centrul de recuperare KinetoMaria este apreciat pentru serviciile si procedurile medicale puse in aplicare, datorita eficientei acestora. Terapeutii care se afla sub coordonarea medicului primar in reabilitarea medicala desfasoara o activitate ireprosabila, contribuind la elaborarea programelor personalizate de recuperare. In plus, aparaturile si echipamentele care se afla in dotari sunt de o performanta inalta.

Vezi parerile pacientilor despre KinetoMaria
Vezi Pareri

2. Cabinet Fizioterapie-Laser

Cabinet Fizioterapie-Laser este specializat in practicarea procedurilor fizioterapeutice in Targu Jiu, fiind un centru modern si care inspira incredere inca de la intrare. Medicul care coordoneaza aceasta institutie medicala este dr. Daniela Cretu, medic primar in recuperare medicala si fizioterapie. La dispozitia acesteia se afla aparaturi si echipamente ultramoderne, de ultima generatie, care permit efectuarea procedurilor la standarde superioare. Printre ele se numara si: laser terapeutic, curenti diadinamici, galvanici, ionizari, trabert, interferentiali, contractii izometrice electrice, electromiografie, electrostimulare musculara, ultrasunete, magnetoterapie, unde scurte si masaj terapeutic. Pacientul poate beneficia de o consultatie de specialitate, in urma careia medicul stabileste un diagnostic corect, iar apoi, pe baza lui, elaboreaza un program eficient si personalizat de recuperare. 

Pretul unei proceduri de fizioterapie porneste de la 10 lei si ajunge la 50 lei.

Centrul de fizioterapie din Targu Jiu este bine cotat, pacientii beneficiind de servicii calitative. Rezultatele obtinute in urma procedurilor sunt ireprosabile, tratamentele si procedurile fizioterapeutice sunt eficiente si au un efect de lunga durata, iar medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul unitatii medicale este profesionist. In plus, acesta are acces la echipamente si aparaturi de o performanta inalta, prin care poate efectua operatiuni terapeutice la o calitate superioara. 

Concluzii

Procedurile de fizioterapie puse in aplicare in centrele de recuperare amintite anterior din Targu Jiu sunt la standarde superioare, astfel incat sa obtii rezultatele pe care ti le doresti intr-un numar cat mai redus de sedinte. Ia in considerare clinicile pe care ti le-am prezentat si trateaza-te in mod corespunzator la un cabinet de specialitate, in prezenta unui personal medical bine pregatit.