Meniu

Fizioterapie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care iti doresti sa urmezi un program de recuperare medicala prin proceduri de fizioterapie in Tulcea, te vei bucura sa afli ca serviciile pe care clinicile si centrele din oras ti le pun la dispozitie sunt variate. Indiferent de afectiunea de care suferi, vei primi un plan de tratament personalizat, care sa raspunda cu exactitate nevoilor tale! 

Serviciile de fizioterapie reprezinta un element important din procesul de recuperare medicala, intrucat scopul lor este acela de a-i ajuta pe pacienti sa-si recapete mobilitatea si sa scape de durere. Tocmai de aceea, la clinicile din Tulcea isi practica meseria terapeuti talentati, care sunt pregatiti sa ofere sprijin acolo unde este nevoie. 

Cat costa serviciile de fizioterapie in Tulcea? 

Intrucat fiecare pacient merita o abordare personalizata, costul fizioterapiei in Tulcea poate sa difere, in functie de complexitatea tratamentului. Spre exemplu, un plan de tratament poate fi alcatuit din mai multe sedinte de fizioterapie, in care aceeasi procedura este efectuata de fiecare data. Exista si situatii in care tratamentul include diferite proceduri, in scopul de a obtine rezultatele dorite. Pentru a afla care este pretul unei consultatii de fizioterapie, consulta tabelul de mai jos:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici specialisti
 • Echipamente moderne
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
 • Personal nepregatit la receptie
Aid Med
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Recuperare la domiciliu
 • Diverse pachete
Ene Med
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse reduceri
 • Parteneriate cu alti medici
 • Lipsa de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care se ocupa de efectuarea serviciilor de fizioterapie in Tulcea 

Pentru a alcatui lista urmatoare au fost selectate trei clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de fizioterapie din Tulcea. Cea mai eficienta modalitate prin care poti obtine un plan de tratament la una dintre ele este programandu-te la o consultatie de specialitate cu unul din terapeutii din cadrul lor. Foloseste-te de informatiile de mai jos pentru a lua o decizie cat mai potrivita: 

1. Routine Med

Centrul Medical Routine Med a fost infiintat in anul 2010, in scopul de a oferi un portofoliu variat de servicii, care include acupunctura, kinetoterapia si fizioterapia in Tulcea. In ceea ce priveste calitatea tratamentelor, aceasta este asigurata de echipamentele medicale moderne, achizitionate prin programe europene nerambursabile. Un alt aspect care contribuie la efectuarea unor servicii medicale excelente este echipa formata din medici profesionisti si terapeuti bine pregatiti. Spre exemplu, Dr. Cristian-Iulian Iaru se ocupa de ramura de medicina fizica si de reabilitare, alaturi de Dr. Zenobie Stoianovschi, Dr. Eugen Cristian etc. Elementele folosite in programele de tratament elaborate aici sunt masajul, exercitiul fizic, electricitatea, lumina si caldura. Programarile pentru consultatii se pot face atat prin formularul disponibil online, cat si printr-un apel telefonic. 

Pretul consultatiei de fizioterapie, cu ajutorul careia poti obtine un plan de tratament special creat pentru nevoile tale, este de 150 de lei. 

In general, persoanele care au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul Centrului Medical Routine Med au adus in discutie calitatea serviciilor de care au beneficiat si profesionalismul personalului medical. Din pacate, exista mai multe persoane care au sesizat faptul ca programarile nu se respecta, iar pregatirea personalului de la receptie este insuficienta, ceea ce a dus la mai multe neintelegeri intre reprezentantii centrului si pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Routine Med
Vezi Pareri

2. Aid Med  

Cabinetul medical de kinetoterapie, masaj si fizioterapie Aid Med din Tulcea ofera servicii de calitate in materie de recuperare medicala. Cu privire la portofoliul de proceduri, cabinetul pune la dispozitia celor interesati sedinte de electroterapie, de terapie cu ultrasunete, Shockwave, magnetoterapie etc. Pentru persoanele care nu se pot deplasa pana la cabinet din diverse motive, exista posibilitatea de a opta pentru tratamentul de recuperare medicala la domiciliu. Astfel, oricine poate beneficia de serviciile de aici, indiferent de situatia in care se afla la momentul respectiv. In timpul primei consultatii, pacientii pot afla mai multe despre beneficiile tratamentului pe care intentioneaza sa-l urmeze, cat si despre cele unor terapii similare, pentru care pot opta. Cu privire la programari, acestea se pot face prin intermediul numarului de telefon al cabinetului. 

Pentru o consultatie de fizioterapie, pretul incepe de la 100 de lei. 

Exista mai multe persoane care recomanda cabinetul Aid Med datorita serviciilor sale de inalta calitate. Mai mult decat atat, specialistii care isi desfasoara activitatea aici dau dovada de profesionalism, ceea ce se vede din interactiunea dintre pacient si terapeut. Nici aparatura de ultima generatie din dotarea cabinetului nu este trecuta cu vederea. 

3. Ene Med 

In cadrul centrului de recuperare medicala Ene Med isi desfasoara activitatea Dr. Cristian Ene, medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, care ofera servicii de tip fizioterapie si nu numai in Tulcea. Cabinetul are, de asemenea, diverse parteneriate cu specialisti din mai multe domenii, pentru a le putea oferi pacientilor o gama cat mai variata de servicii medicale. Spre exemplu, Dr. Ionela Popescu este medic primar in pediatrie, asa ca parintii ii pot aduce pe cei mici la cabinet pentru un consult de specialitate. Pe partea de fizioterapie, printre procedurile efectuate aici se afla laserterapia alaturi de terapia Tecar. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 50 de lei, iar daca include si controlul, acesta creste la 100 de lei. Consultatia de control sau intocmirea planului de recuperare costa tot 50 de lei. 

In ceea ce priveste experienta prin care au trecut oamenii la centrul de recuperare Ene Med, parerile sunt destul de impartite: desi exista persoane care au fost multumite de rezultatele obtinute prin intermediul tratamentului de care au beneficiat, multi pacienti scot in evidenta lipsa de comunicare din partea personalului cabinetului. De asemenea, chiar daca centrul are colaborare CAS, oamenii nu au reusit sa beneficieze de servicii decontate pe partea de fizioterapie. 

Concluzii

In cele din urma, printr-o consultatie de specialitate la unul din centrele de fizioterapie din orasul Tulcea, care au fost amintite mai sus, vei afla care proceduri sunt cele mai potrivite pentru tine, astfel incat se depasesti cu bine situatia in care te afli!