Meniu

Kinetoterapie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci o programare la o clinica de kinetoterapie in Arad si nu stii care institutie medicala este de incredere? Iti intelegem perfect dorinta de a lua legatura cu un personal bine instruit si experimentat, motiv pentru care ti-am pregatit in continuare o lista cu optiunile pe care le poti lua in considerare chiar la tine in oras. Kinetoterapia este o metoda noninvaziva de tratament care vizeaza imbunatatirea mobilitatii si a functiei musculare, prin intermediul exercitiilor fizice terapeutice si a tehnologiilor moderne de reabilitare. 

In Arad exista suficiente variante la care sa poti apela, pentru a efectua procedurile necesare. Aceasta forma de terapie este eficienta in recuperarea si prevenirea afectiunilor musculoscheletale, fiind o solutie optima pentru cei care sufera de dureri de spate, leziuni sportive sau alte afectiuni ale sistemului musculoscheletal. Citeste mai departe si descopera care sunt punctele forte ale unitatilor medicale din orasul tau!

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Arad?

La fel ca in cazul tuturor procedurilor terapeutice, pretul pentru o sedinta de kinetoterapie in Arad se stabileste in functie de nivelul de pregatire a terapeutului, dar si de dotarile clinicii. Daca vrei sa beneficiezi de reduceri substantiale, poti opta pentru un abonament, pe care il stabilesti de comun acord cu specialistul, in functie de necesitatile tale. Iata care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Clinica Davima
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Proceduri la standarde superioare
RecuDa
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa de medici si terapeuti implicati, amabili si profesionisti
 • Act medical de calitate
 • Rating ridicat
 • Proceduri eficiente
Centrul Dr. Tuduce
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Rating maxim
 • Terapeuti si medici profesionisti, rabdatori si empatici
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in kinetoterapie in Arad

Locuiesti in Arad si vrei sa gasesti un cabinet de incredere de kinetoterapie? Vesti bune! Pentru ca am vrut sa iti simplificam munca de documentare, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu toate clinicile si cabinetele din orasul tau spre care merita sa iti indrepti atentia. Afla care sunt acestea, dar si ce parere au ceilalti pacienti cu privire la procedurile desfasurate:

1. Clinica Davima

Clinica Davima din Arad are ca activitate principala recuperarea medicala, punand la dispozitia pacientilor proceduri eficiente si calitative de kinetoterapie, fizioterapie, masaj si diverse terapii complementare. Prin intermediul acestora si a aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotatile clinicii, echipa medicala are capacitatea de a trata in mod adecvat un spectru larg de afectiuni ca cele: reumatismale, posttraumatice, patologii ale coloanei vertebrale, afectiuni respiratorii, neurologice, cardiovasculare, dar si patologii sportive. Sedintele de kinetoterapie se acorda atat adultilor, cat si copiilor, fie ca metoda de tratament a unei afectiuni, fie postoperator. Din cadrul echipei de fiziokinetoterapeuti se remarca activitatea Adelinei Fizidean si a Daianei Madosa, care au competenta de a efectua precis planurile de recuperare, dar si de a imbunatati starea de spirit a pacientului.

Pentru o sedinta de kinetoterapie in Arad, pretul este de 60 lei la clinica Davima.

Rating-ul clinicii este de cinci stele, dovada fiind recenziile pozitive postate de pacienti. Echipa de medici si terapeuti este amabila, profesionista, experimentata si atenta la detalii, avand la dispozitie o aparatura de ultima generatie pentru efectuarea unor proceduri la standarde superioare. Multi dintre pacienti au recunoscut meritele echipei medicale, marturisind ca au avut parte de o experienta placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davima
Vezi Pareri

2. RecuDa

RecuDa pune la dispozitia pacientilor unul dintre cele mai eficiente sisteme de recuperare medicala din Arad, cu proceduri de kinetoterapie, fizioterapie si drenaj limfatic. Programele de recuperare sunt personalizate in functie de constitutia pacientului, varsta, afectiunea pe care o are, stadiul de evolutie a bolii, tipul de activitate pe care il desfasoara, existenta altor afectiuni. In cadrul acestei clinici isi desfasoara activitatea specialisti si terapeuti, care stau la dispozitia pacientilor pentru orice problema articulara sau musculoscheletala, de la consultatia initiala, pana la tratament si recuperare medicala completa in afectiuni de coloana, traumatice sau postoperatorii. De asemenea, aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile centrului medical sunt de o performanta inalta, contribuind semnificativ la realizarea unor proceduri eficiente, cu efecte pozitive resimtite chiar de la primele sedinte. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 80 lei.

RecuDa este o clinica apreciata de toata lumea, beneficiind de un rating ridicat si, bineinteles, de recenzii pozitive. Echipa medicala este formata din tineri dinamici, implicati, dedicati domeniului de recuperare medicala si profesionisti, efectuand un act medical de calitate. In plus, aparaturile si echipamentele pe care le au la dispozitie sunt la o calitate superioara, imbunatatind rezultatele obtinute.

3. Centrul Dr. Paul Tuduce

Centrul Dr. Paul Tuduce din Arad este specializat in procedurile de recuperare medicala prin kinetoterapie, fizioterapie etc. Medicul dr. Paul Tuduce are ca domeniu principal de activitate recuperarea, medicina fizica si balneologia, adresandu-se tuturor pacientilor care se afla in recuperare postoperatorie sau care sufera de afectiuni osteoarticulare si musculare. In cadrul cabinetului sau individual, personalul are competenta de a personaliza planul de tratament al pacientului in functie de varsta, problemele de sanatate, greutate. Printre serviciile pe care acestia le realizeaza ireprosabil se numara si: fizioterapie, ionizari, galvanizari, electrostimulare, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie, fototerapie, laserterapie, drenaj limfatic, infiltratii intraarticulare si paravertebrale, acupunctura, kinetoterapie si masaj terapeutic. Clinica mai dispune si de aparaturi de o performanta inalta, care contribuie la efectuarea tuturor procedurilor amintite anterior intr-o maniera adecvata.

Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru o sedinta de kinetoterapie este de 80 lei.

Centrul Dr. Paul Tuduce a capatat un rating maxim, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti in unanimitate de serviciile de care au beneficiat. Personalul este format dintr-o echipa de terapeuti si medici care dau dovada de profesionalism, rabdare, calmitate, empatie, implicare si dedicare in desfasurarea unui act medical corect. Nici aparaturile si echipamentele din dotarile cabinetului nu sunt mai prejos, contribuind la efectuarea unor proceduri kinetoterapeutice eficiente.

Concluzii

Clinicile si cabinetele specializate in kinetoterapie in Arad sunt variante viabile pentru toti pacientii care vor sa beneficieze de un program eficient de recuperare medicala. Daca si tu vrei sa iei legatura cu un medic specialist sau cu un terapeut pentru ameliorarea unei probleme de sanatate, institutiile medicale amintite anterior cu siguranta nu te vor dezamagi.