Meniu

Kinetoterapie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Modalitatea eficienta prin care iti poti imbunatati mobilitatea, flexibilitatea articulatiilor si prin care iti poti trata afectiuni ale aparatului locomotor este chiar kinetoterapia. In Bacau, exista o multime de clinici si cabinete medicale pe care le poti lua in considerare pentru a beneficia de ajutorul unor medici si terapeuti profesionisti, astfel incat sa te tratezi in mod corespunzator de problemele de care suferi. 

Daca locuiesti in Bacau, iar medicul specialist ti-a recomandat sa urmezi un program de recuperare format dintr-un anumit numar de proceduri kinetoterapeutice, fii fara grija. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai bine cotate institutii medicale din orasul tau pe care le poti lua in considerare, pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi la clinci din alte orase. Citeste mai departe si descopera-le pe fiecare in parte.

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Bacau?

Preturile unei sedinte de kinetoterapie in Bacau fluctueaza de la o clinica la alta, definitorie fiind experienta terapeutilor. Cu toate acestea, costurile sunt, de cele mai multe ori, accesibile, existand chiar si posibilitatea de a fi decontate prin CAS, in cazul in care institutia medicala la care mergi are contract incheiat cu o agentie de asigurari de sanatate. Daca totusi optezi pentru o clinica privata, iata care sunt tarifele la care sa te astepti pentru o sedinta, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kinetixx
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Rezultate promitatoare
 • Terapeuti si medici cu o buna pregatire in kinetoterapie
 • Dotari superioare si moderne
 • Atmosfera relaxanta
PhysioKinesis
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Rating ridicat
 • Cadre medicale pricepute, bine pregatite si profesioniste
 • Aparaturi moderne si performante
 • Atmosfera placuta
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
Iola Center
90 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 90 Ron
 • Feedback pozitiv
 • Proceduri kinetoterapeutice de calitate
 • Kinetoterapeuti experimentati, profesionisti si bine pregatiti
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
Amble Clinic
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Colectiv de medici si terapeuti cu experienta vasta
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Aparaturi moderne si performante
Cclinic
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Terapeuti profesionisti, experimentati si implicati
 • Plan eficient si personalizat de recuperare
 • Cabinet modern
 • Atmosfera linistita si curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in kinetoterapie in Bacau

Daca te-ai hotarat sa te programezi pentru un set de sedinte de kinetoterapie in Bacau la o clinica de recuperare medicala de incredere, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre institutiile de mai jos, care sunt dotate cu toate echipamentele necesare si care dispun de un personal profesionist. Informeaza-te si cu privire la parerile celorlalti pacienti care au frecventat aceste cabinete:

1. Kinetixx

Kinetixx este un centru de recuperare medicala in care pacientii pot opta pentru proceduri kinetoterapeutice in Bacau la standarde superioare. Echipa de terapeuti are o experienta vasta in domeniu, dobandita in urma cursurilor de specialitate si in cadrul universitar, avand ca scop tratarea pacientilor de toate afectiunile pe care le experimenteaza. Programele de recuperare si tratament desfasurate in cabinet sunt personalizate, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile. Acestea pot fi profilactice, posttraumatice, postoperatorii si specializate in diferite afectiuni, cum ar fi: probleme musculoscheletale si neurologice, entorse, luxatii, deviatii de coloana, boli reumatice, hernii, discopatii, lombosciatica etc. Nici dotarile nu sunt mai prejos, acestea fiind pregatite pentru efectuarea exercitiilor fizice in conditii sigure pentru fiecare pacient.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 lei.

Kinetixx a dobandit un rating de cinci stele, datorita faptului ca pacientii care au apelat la serviciile acestuia au beneficiat de rezultate promitatoare. Echipa de medici si terapeuti da dovada de o buna pregatire in aplicarea procedurilor kinetoterapeutice la standarde superioare, astfel incat pacientii sa se trateze in mod corespunzator. In plus, dotarile cabinetului sunt superioare si moderne, iar atmosfera este relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Kinetixx
Vezi Pareri

2. PhysioKinesis

Centrul de recuperare medicala PhysioKinesis este localizat in Bacau si este specializat in practicarea procedurilor kinetoterapeutice la o calitate superioara. Terapeutii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui centru au o experienta bogata in recuperarea medicala atat la sediu, cat si la domiciliu, punand la dispozitia celor interesati urmatoarele servicii: kinetoterapie, fizioterapie, elongatie si decompresie 3D, cryo cu ultrasunete, terapie Shockwave, Tecare, laserterapie, reeducare posturala, electrostimulare etc. Procedurile de kinetoterapie puse in aplicare la PhysioKinesis isi propun sa trateze: fracturi osoase, entorse, luxatii articulare, boli degenerative (gonartroza, coxartroza), disfunctionalitati ale coloanei vertebrale si afectiuni neurologice. Pentru o stimulare a procesului de autovindecare, se folosesc echipamente adecvate, astfel incat pacientul sa efectueze seturi intregi de exercitii si activitati intr-un cadru sigur si intr-o maniera corecta. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar din primele sedinte, daca exercitiile sunt executate adecvat.

Pentru o sedinta de kinetoterapie, pretul este de 60 lei.

PhysioKinesis a intrat in atentia pacientilor prin servicii la standarde superioare, pentru care acestia au acordat un rating ridicat. Colectivul este format din terapeuti si medici profesionisti, atenti la necesitatile pacientului, avand la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, pe care le pot folosi in efectuarea unor proceduri eficiente. De asemenea, cabinetul are o atmosfera placuta, pacientii marturisind ca se simt confortabil si in siguranta in timpul sedintelor.

3. Iola Center

O alta clinica de recuperare din Bacau pe care o poti lua in considerare si care este specializata in procedurile kinetoterapeutice este chiar Iola Center. Datorita utilizarii unei tehnologii avansate si moderne, pacientii pot beneficia de un ajutor de specialitate in tratarea afectiunilor aparatului lombar, dar si in recuperarea medicala. Acestia sunt atent supravegheati de catre terapeutii profesionisti pe tot parcursul sedintelor, astfel incat rezultatele obtinute sa corespunda asteptarilor create. Pe langa kinetoterapie, Iola Center ofera si servicii de fizioterapie, ortopedie, neurochirurgie si recuperare posturala, pentru care sunt necesare aparaturi de ultima generatie. Printre acestea se numara si: Sistemul David, Climb Excite, Kinesis One, Prokin 252, Recline Excite, Skill Mill, Top Excite, Vario Excite, Walker View, ISO Shift. 

Pretul pentru o ora de kinetoterapie este de 90 lei, iar un pachet de 10 sedinte costa 900 lei.

Multumita serviciilor si procedurilor de calitate, aplicate intr-un cadru specializat, pacientii au obtinut rezultatele dorite, motiv pentru care au acordat un feedback pozitiv. Atmosfera este relaxanta, iar echipele de kinetoterapeuti dau dovada de pricepere in actul medical, fiind prompt si atent la efectuarea corecta a exercitiilor si activitatilor de kinetoterapie. Nu sunt mai prejos nici aparaturile si echipamentele folosite in cadrul procedurilor de recuperare.

4. Amble Clinic

Daca esti in cautarea unui cabinet de kinetoterapie din Bacau, unde pacientii sa beneficieze de un program eficient de recuperare medicala in prezenta unui personal competent, iti poti indrepta atentia catre Amble Clinic. Personalul cuprinde o echipa de medici si terapeuti cu experienta vasta dobandita in anii de studiu si de practica, capabili sa efectueze urmatoarele proceduri, pe langa cele de kinetoterapie: terapie Shockwave, terapie Schroth, terapie cu ultrasunete, electroterapie, kinesiotaping si intretinere corporala. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt performante si moderne, contribuind considerabil la efectuarea unor proceduri corecte, eficiente si precise. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 100 lei per sedinta.

Promptitudinea, capacitatea de a oferi solutii personalizate in functie de fiecare pacient, experienta vasta si profesionalismul cadrelor medicale sunt printre principalele aspecte pentru care pacientii iau in considerare acest centru de recuperare. Tratamentele si planurile de exercitii stabilite sunt eficiente, atmosfera este primitoare si relaxanta, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie, capabile sa duca la realizarea unor proceduri ireprosabile.

5. Cclinic

Cclinic este o institutie medicala din Bacau specializata in procedurile de recuperare medicala, printre care se numara si sedintele de kinetoterapie, desfasurate in prezenta unui personal specializat si experimentat. Activitatea desfasurata de terapeuti este una ireprosabila, personalizata in functie de afectiunile de care pacientii sufera, astfel incat procesul de recuperare sa fie realizat in conditii optime. Clinica mai este specializata si in fizioterapie, pacientii avand ocazia de a opta pentru terapia cu ultrasunete, terapie prin drenaj limfatic cu ajutorul dispozitivului BTL Lymphastim, presoterapie, electroterapie si laserterapie. Toate echipamentele si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, pentru ca procedurile sa fie eficiente si sa ofere rezultatele mult asteptate intr-un numar redus de sedinte.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 80 lei.

Institutia medicala a primit un rating de cinci stele, datorita faptului ca serviciile de care pacientii au beneficiat sunt de o calitate superioara. Echipa de terapeuti care isi desfasoara activitatea la Cclinic este experimentata, implicata, calificata si competenta in stabilirea unui plan eficient de recuperare, dupa consultatia de specialitate. Echipamentele si aparaturile pe care le au la dispozitie sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie la efectuarea unor proceduri eficiente. In plus, atmosfera este linistita, iar cabinetul modern, fiind apreciata in mod deosebit si curatenia.

Concluzii

Pentru a beneficia de sedinte eficiente de kinetoterapie in Bacau, iti sugeram sa apelezi la clinicile si cabinetele pe care ti le-am adus la cunostinta in corpul acestui articol. Echipele medicale dau dovada de profesionalism si o buna pregatire, iar aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt moderne si performante, ceea ce este de folos in realizarea unui act medical de calitate.