Meniu

Kinetoterapie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in dubii cu privire la alegerea unui cabinet de kinetoterapie din Baia Mare, articolul de fata te poate ajuta sa faci alegerea potrivita. Sedintele de kinetoterapie sunt recomandate in momentul in care pacientul se confrunta cu anumite afectiuni ale aparatului lombar sau chiar atunci cand se recupereaza dupa o interventie chirurgicala complexa. Efectul terapeutic al exercitiilor practicate in prezenta unui personal profesionist este benefic pentru o vindecare treptata si sigura. 

Daca locuiesti in Baia Mare si nu te-ai hotarat inca spre care centru de recuperare medicala sa iti indrepti atentia, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi lista de clinici pe care ti-am pregatit-o ulterior. 

Care este pretul pentru o sedinta de kinetoterapie in Baia Mare?

Referitor la sedintele de kinetoterapie din Baia Mare, pretul este, de cele mai multe ori, influentat de abonamentul pe care il alegi. Exista multe clinici care ofera reduceri substantiale daca optezi pentru un abonament de 10 sedinte. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti impreuna cu medicul specialist care sunt procedurile pe care trebuie sa le urmezi pentru a te vindeca de afectiunea de care suferi si cate trebuie sa urmezi pentru a obtine efectul dorit. Iata care sunt tarifele aplicate, totusi, pentru o sedinta la institutiile medicale selectate mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kineto Smart
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Rating ridicat
 • Terapeuti experimentati si profesionisti
 • Proceduri eficiente de kinetoterapie
 • Atmosfera placuta, relaxanta si primitoare
 • Echipamente avansate si moderne
Impilo Care
45 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 45 Ron
 • Proceduri si servicii terapeutice eficiente
 • Colectiv de incredere si profesionist
 • Solutii personalizate
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Act medical ireprosabil
Fiziogim
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Proceduri eficiente de kinetoterapie
 • Rezultate ireprosabile
 • Echipa profesionista
 • Echipamente performante si moderne
Kinetic by Friedl Med
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Terapeuti si medici cu experienta
 • Solutii si proceduri personalizate
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Act medical ireprosabil
Euromedica
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Medic specialist in recuperare medicala
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in kinetoterapie in Baia Mare

Centrele medicale de kinetoterapie din Baia Mare afisate in topul de mai jos sunt principalele variante pe care le ai la dispozitie in orasul tau si pe care te poti baza pentru serviciile si procedurile calitative pe care le ofera. Citeste mai departe si descopera cat de experimentat este personalul, dar si cat de performante sunt echipamentele folosite, pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune:

1. Kineto Smart

Kineto Smart are ca specializare principala recuperarea medicala, in care sunt incluse si sedintele de kinetoterapie din Baia Mare, pentru ameliorarea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientului. Cand vine vorba de terapeutii si medicii care alcatuiesc echipa cabinetului, acestia au o experienta vasta in identificarea unui diagnostic corect, dar si in stabilirea unui plan eficient de tratament, in functie de afectiuni, greutate si varsta. Cu ajutorul kinetoterapeutilor experimentati, se pot ameliora durerile de spate, dar si sursele care le provoaca. Pe langa procedurile de kinetoterapie pentru care pacientul poate opta se numara si practicarea urmatoarelor terapii: Tecar, laserterapie, stretching, fizioterapie etc. In plus, echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de o performanta inalta, contribuind la realizarea unor proceduri de calitate.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 lei

Centrul de recuperare se bucura de un rating ridicat, datorita faptului ca serviciile si procedurile care sunt puse in aplicare conduc la rezultate ireprosabile. Kinetoterapeutii dau dovada de o experienta vasta si de o buna pregatire in indeplinirea unui act medical de calitate, adaptand proceduri si exercitii in functie de necesitatile pacientilor. Alaturi de un echipament avansat si modern, procedurile efectuate sunt la standarde superioare. Pe langa toate acestea, atmosfera este placuta, relaxanta si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Smart
Vezi Pareri

2. Impilo Care

Cabinetul de recuperare medicala din Baia Mare, Impilo Care, se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de proceduri kinetoterapeutice intr-un cadru specializat. Colectivul este format din terapeuti experimentati, cu o buna formare in domeniu, care au competenta de a trata o gama larga de boli si afectiuni, cum ar fi: gonartroza, spondiloza cervicala, lombosciatica, hernie de disc, coxartroza, tulburari de postura, afectiuni posttraumatice etc. Pe langa diagnosticul stabilit in urma consultatiei initiale, specialistii pot indica si un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile pacientului. Aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul clinicii sunt la o performanta inalta, astfel incat procedurile aplicate sa fie precise si cu rezultate ireprosabile. Pe langa kinetoterapie, pacientii mai pot opta si pentru: fizioterapie, hidroterapie, termoterapie si masaj, in functie de recomandarile primite. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de 25 minute de kinetoterapie este de 45 lei, iar o sedinta de 45-60 de minute este de 65-85 lei.

Rating-ul clinicii este de cinci stele, datorita faptului ca pacientii s-au declarat multumiti de procedurile si serviciile terapeutice. Colectivul este format dintr-un personal de incredere, implicat, orientat catre cele mai eficiente solutii pentru pacienti si intotdeauna dispus sa ajute. De asemenea, nu sunt mai prejos nici aparaturile sau echipamentele care se afla in cadrul cabinetului, fiind de o performanta inalta si contribuind la indeplinirea unui act medical ireprosabil.

3. Fiziogim

Fiziogim este un centru de recuperare medicala si wellness, in care pacientii pot opta pentru proceduri de kinetoterapie in Baia Mare la standarde superioare, efectuate in prezenta unor specialisti. Principalul scop al institutiei medicale este sa isi ajute pacientii sa isi recapete mobilitatea si sa isi asigure tonusul muscular propice prin intermediul exercitiul si procedurilor de recuperare sportiva. Echipa formata din terapeuti cu experienta in domeniu are competenta de a efectua evaluari ale starii generale de sanatate si ale aparatului locomotor, pe baza carora sa elaboreze un diagnostic precis si un plan de sedinte adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient. Alaturi de o aparatura de inalta performanta, procedurile sunt realizate intr-un mediu sigur si la o calitate superioara, astfel incat rezultatele dorite sa fie obtinute cat mai rapid. Pe langa procedurile kinetoterapeutice, pacientii pot opta si pentru: aerobic, hatha yoga, pilates, cycling, zumba, proceduri de tonifiere, fizioterapie si masaj.

Pretul aplicat pentru o singura sedinta de 60 minute de kinetoterapie este de 60 lei.

Sala de fitness in care pacientii pot beneficia de servicii si proceduri superioare de kinetoterapie a primit un rating maxim, datorita rezultatelor ireprosabile pe care le-au obtinut. Echipa este amabila, implicata, experimentata si orientata catre planuri si strategii personalizate pentru fiecare pacient in parte, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. In plus, atmosfera este prietenoasa.

4. Kinetic by Friedl Med

Centrul de recuperare Kinetic by Friedl Med din Baia Mare are ca specializare principala kinetoterapia, care consta in exercitii fizice si activitati realizate in prezenta unui personal bine pregatit. Echipa de terapeuti are competenta de a ameliora si trata afectiunile lombare, osteoarticulare si musculare, in urma unei consultatii de specialitate, dupa ce se stabileste diagnosticul corect. Planul de tratament care se stabileste este personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient, pentru obtinerea efectelor dorite. Colectivul este compus din: dr. Anda Neacsu, medic primar recuperare medicala, dr. Norbert Friedl, medic specialist ortopedie si traumatologie, dr. Andrei Prie, medic primar ortopedie si traumatologie, dr. Ion Stefan, medic primar ortopedie si traumatologie. Acestia, alaturi de echipa de kinetoterapeuti si de un echipament la standarde superioare, efectueaza proceduri ireprosabile.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 80 lei.

Centrul de recuperare este bine cotat de catre pacient, avand un rating de cinci stele. Serviciile, procedurile si tratamentele aplicate sunt de calitate, ceea ce a generat automat un feedback pozitiv, iar colectivul medical este format din terapeuti cu experienta, care isi desfasoara activitatea cu profesionalism si implicare. In ceea ce priveste dotarile institutiei medicale, acestea sunt de o performanta inalta, pentru obtinerea unor proceduri eficiente.

5. Euromedica

Spitalul Euromedica din Baia Mare este locul ideal la care sa apelezi pentru proceduri de kinetoterapie intr-un cabinet specializat si adecvat amenajat. In cadrul departamentului de recuperare, medicina fizica si balneologie isi desfasoara activitatea dr. Marta Paun, medic specialist in reabilitare medicala. Aceasta este competenta in efectuarea unei consultatii de specialitate, in identificarea corecta a diagnosticului si in stabilirea unui plan de recuperare care sa fie adaptat pentru necesitatile fiecarui pacient. Pe langa procedurile de kinetoterapie, pacientii pot apela la ajutorul medicului si pentru: electroterapie, masaj general, regional, terapie Shockwave si laserterapie. In plus, important de mentionat este si faptul ca departamentul de recuperare este dotat adecvat pentru efectuarea tuturor exercitiilor si activitatilor necesare.

Costul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei. 

Euromedica a capatat notorietate in randul pacientilor, datorita serviciilor si procedurilor calitative pe care le ofera. Departamentul de recuperare, medicina fizica si balneologie, coordonat de medicul specialist in reabilitare dr. Marta Paun este solutia pentru pacientii care au probleme osteroarticulare sau lombare. Medicul este profesionist, experimentat si capabil sa ofere solutii personalizate, iar aparaturile folosite sunt la o performanta inalta.

Concluzii

Locuiesti in Baia Mare si vrei sa gasesti o clinica specializata in proceduri de kinetoterapie pentru a-ti trata eficient anumite probleme de sanatate? Variantele amintite anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical de calitate si pentru a solicita ajutorul unei echipe de terapeuti profesionisti.