Meniu

Kinetoterapie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti o clinica de kinetoterapie in Botosani in care toate procedurile si activitatile desfasurate sa fie atent ghidate si supravegheate de catre un personal profesionist? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, articolul de mai jos iti va prezenta unele dintre cel mai bine cotate clinici din orasul tau, in care iti poti pune toata baza. Kinetoterapia cuprinde o serie de exercitii fizice si activitati prin care pacientul isi amelioreaza afectiunile osteoarticulare si musculare, in prezenta unor kinetoterapeuti experimentati. Aceasta procedura este aplicata chiar si in cadrul procesului de recuperare medicala, in cazul sportivilor, persoanelor care au suferit operatii complexe etc.

Daca nu stii care institutie medicala din Botosani este mai potrivita pentru ce ai nevoie, te invitam sa citesti in continuare si sa afli care sunt clinicile pe care ti le recomandam, in functie, bineinteles, de rating-ul acordat in mediul online si de dotarile pe care le au.

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Botosani?

La fel ca in cazul oricarei proceduri terapeutice, si pretul pentru o sedinta de kinetoterapie in Botosani variaza in functie de dotarile cabinetelor, dar si in functie de experienta cadrelor medicale. Alege sa fii la curent cu toate preturile practicate si consulta-te cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
WorkTape
Clinica-Verificata
65 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 65 Ron
 • Profesionalism, altruism si seriozitate
 • Proceduri kinetoterapeutice calitative
 • Atmosfera relaxanta, primitoare si prietenoasa
 • Curatenie
Kinetomed Star
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Grija fata de pacienti
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Raport calitate-pret excelent
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Kineto
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Terapeuti profesionisti, implicati, bine pregatiti si pasionati
 • Planuri personalizate de recuperare
 • Mediu modern si primitor
 • Atmosfera linistitoare si amenajare placuta
Centrul Oxy Med
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Planuri personalizate de proceduri kinetoterapeutice
 • Dotari moderne
 • Atmosfera relaxanta
Iatropolis
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Medici si terapeuti profesionisti
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Proceduri eficiente
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in kinetoterapie in Botosani

Alegerea unei institutii medicale de incredere unde sa poti face kinetoterapie in Botosani poate fi de-a dreptul dificila, insa lasa munca de research in seama noastra. Mai jos, iti vom prezenta un top cinci al celor mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau, in care vei gasi o echipa profesionista de terapeuti si in care vei beneficia de proceduri de calitate. Citeste in continuare si descopera care sunt institutiile pe care ti le recomandam:

1. WorkTape Medical

WorkTape Medical este un centru de recuperare medicala, unde pacientii pot beneficia de servicii de kinetoterapie in Botosani la standarde superioare, pentru o vindecare adecvata. Echipa este formata din medici si terapeuti cu o experienta vasta in domeniul de reabilitare medicala, avand dezvoltate abilitatile si tehnicile terapeutice in cadrul anilor de practica, dar si in cadrul cursurilor de specialitate. Din cadrul sau fac parte urmatorii medici: dr. Elena Viorica Luca, medic specialist in reumatologie, dr. Sabina Sorana Vladeanu, medic specialist in reabilitare medicala, dr. Roxana-Maria Cauneac, medic specialist in recuperare si medicina fizica. Alaturi de acestia, se remarca si echipa de fizioterapeuti: Anita Vamanu, Polina Stan, Maria-Madalina Giza, Ana Maria Curelariu, Mihail Teodorescu si Claudia Gabriela Zahiu. In plus, echipamentele si aparaturile care se afla in cadrul clinicii sunt de ultima generatie.

Pretul pentru o sedinta de o ora de kinetoterapie este de 65 lei, in timp ce o sedinta de kinetoterapie la domiciliu este de 120 lei. 

Profesionalismul, altruismul si seriozitatea cadrelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii au acordat un rating de cinci stele. Procedurile kinetoterapeutice sunt calitative, desfasurate intr-un cadru specializat, in prezenta unei echipe profesioniste si bine pregatite de terapeuti. Atmosfera este relaxanta, primitoare si prietenoasa, pacientii aducand doar cuvinte de lauda activitatii desfasurate la institutia medicala.

Vezi parerile pacientilor despre WorkTape Medical
Vezi Pareri

2. Kinetomed Star

Centrul de recuperare medicala Kinetomed Star din Botosani ofera tuturor posibilitatea de a beneficia de proceduri kinetoterapeutice la standarde superioare, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. In acest centru isi desfasoara activitatea un grup de asistenti medicali, fizioterapeuti si kinetoterapeuti care stiu sa manuiasca cu maiestrie aparatele de ultima generatie si care stiu cum sa stabileasca programe personalizate de recuperare, in functie de afectiunile pacientului, dupa consultatia de specialitate. Pe langa kinetoterapie, medicii si terapeutii din clinica au competenta de a desfasura urmatoarele servicii: fizioterapie, masaj anticelulitic, terapeutic, de relaxare, sportiv, reflexoterapie, kinesiotaping, proceduri de remodelare corporala, pilates si gimnastica. Intregul cabinet este dotat cu echipamentele si aparaturile necesare, astfel incat procedurile puse in aplicare sa fie realizate intr-o maniera corecta si eficienta.

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie la Kinetomed Star este de 60 lei.

Centrul de recuperare medicala a fost cotat cu un rating de cinci stele, multumita serviciilor ireprosabile de care pacientii se declara multumiti. Procedurile aplicate sunt eficiente, activitatea desfasurata de cadrele medicale este adaptata in functie de necesitatile fiecarui pacient, iar echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt la standarde superioare. Preturile sunt accesibile, iar atmosfera placuta si relaxanta.

3. Kineto

Daca esti in cautarea unui centru de recuperare medicala din Botosani, unde sa soliciti ajutorul kinetoterapeutilor cu experienta, Kineto poate fi exact ce cautai. Echipa de terapeuti care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei institutii medicale si-a dobandit experienta profesionala in cadrul cursurilor de specialitate si a anilor de studii, elaborand tehnici si metode utile de vindecare pentru pacienti. Principalele tehnici de kinetoterapie folosite sunt: Kabat Bobath, FNP, Williams, Kegel, aplicarea de benzi kinetice, terapie manuala, stretching, manipulari articulare si vertebrale in ax, posturari etc. Pe langa aceasta, specialistii mai aplica si proceduri de fizioterapie, masaj terapeutic, deep tissue, sportiv, reflexogen, limfatic, elongatie, chiroterapie, termoterapie, gimnastica medicala, aplicatii ventuze elastice si rigide si reflexoterapie. Toate aceste terapii si proceduri sunt desfasurate cu ajutorul echipamentelor si aparaturilor necesare, care sa permita obtinerea unor rezultate ireprosabile. De asemenea, tot la Kineto pacientul poate obtine si consultatii de specialitate, pe baza carora se realizeaza planuri personalizate de reabilitare.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei.

Rating-ul ridicat al centrului de recuperare este acordat de pacientii care s-au declarat multumiti de activitatea desfasurata de terapeuti. Echipa de specialisti da dovada de profesionalism, implicare, o buna pregatire si multa pasiune pentru domeniul in care activeaza, acordand planuri personalizate in functie de necesitatile pacientilor. Centrul medical este specializat, modern, decorat placut, cu o atmosfera linistitoare si primitoare.

4. Centrul Oxy Med

O alta varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de proceduri kinetoterapeutice in Botosani la standarde superioare este chiar Centrul Oxy Med. Personalul de terapeuti da dovada de o fina cunoastere a domeniului de recuperare medicala, datorita faptului ca are competenta de a pune in aplicare o multime de proceduri de kinetoterapie adaptate in functie de pacienti. Dupa o consultatie de specialitate, in care pacientul primeste un diagnostic corect, acesta beneficiaza totodata si de un program de sedinte in care sunt incluse exercitii fizice adecvate pentru fiecare persoana in parte. Tot in cadrul acestei clinici se aplica si proceduri de fizioterapie, drenaj limfatic, masaj terapeutic, de relaxare si anticelulitic. Cabinetul este echipat in mod corespunzator cu aparaturi si echipamente moderne, pentru realizarea procedurilor intr-o maniera specializata.

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 lei.

Impactul centrului de recuperare asupra pacientilor este pozitiv, dovada fiind vizibila chiar in rating-ul maxim al institutiei medicale. Echipa de terapeuti este atenta la nevoile pacientilor, elaborand planuri personalizate de kinetoterapie si tratand fiecare caz in parte cu seriozitate maxima. Cabinetul este echipat in mod corespunzator, atmosfera este relaxanta, iar procedurile puse in aplicare sunt eficiente.

5. Iatropolis

Iatropolis este un centru medical multidisciplinar din Botosani, unde pacientii au sansa de a opta pentru servicii de kinetoterapie aplicate intr-un cadru specializat. De asemenea, Iatropolis este activ intr-o multime de arii medicale, oferind tuturor servicii de recuperare, medicina fizica si balneofiziokinetoterapie, reumatologie, medicina muncii, medicina interna, neurologie, gastroenterologie, cardiologie, urologie, epidemiologie-vaccinologie, endocrinologie, ortopedie si traumatologie etc. In cadrul departamentului de recuperare, medicina fizica si balneologie isi desfasoara activitatea dr. Carmen Valentina Giusca, medic primar in recuperare, medicina fizica, balneologie si medic specialist in reumatologie. Serviciile terapeutice se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, imbinandu-se mai multe tipuri de tehnici pentru o eficienta maxima. Pe langa kinetoterapie, pacientii pot opta si pentru: electroterapie, termoterapie, terapie Shockwave, masaj si hidrokinetoterapie. 

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 70 lei. 

Echipa este apreciata pentru activiatea ireprosabila pe care o desfasoara. Aceasta da dovada de amabilitate, profesionalism si seriozitate in fiecare interactiune cu pacientul, avand la dispozitie echipamente si aparaturi de ultima generatie care sunt utile in desfasurarea unor proceduri la standarde inalte. Din pacate, programarile nu se respecta cu precizie, iar atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai adecvata.

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi un program de recuperare in care sa fie incluse si sedinte de kinetoterapie in Botosani, iti recomandam sa iei in considerare clinicile, cabinetele si centrele de reabilitare medicala pe care ti le-am pus la dispozitie. Echipele de terapeuti dau dovada de o buna pregatire in domeniu, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a se vindeca intr-un mediu corespunzator.