Meniu

Kinetoterapie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul specialist ti-a sugerat sa faci o programare la un cabinet de kinetoterapie in Braila pentru vindecarea unor afectiuni care iti limiteaza mobilitatea? Din fericire, in corpul acestui articol iti vom prezenta cinci clinici si cabinete de kinetoterapie care sunt puternic frecventate in orasul tau, datorita sedintelor ireprosabile de terapie, dar si datorita personalului bine pregatit.

Numarul de sedinte de kinetoterapie este stabilit de catre specialisti, in urma unei consultatii initiale, in care specialistul afla cat de severa este problema de sanatate de care suferi. Principalul scop al acestei forme de terapie este de a imbunatati mobilitatea, rezistenta muschilor si coordonarea. Pe langa ameliorarea unor anumite afectiuni care provoaca disfunctionalitati in sistemul musculoscheletal, kinetoterapia este eficienta si ca procedura de recuperare dupa o interventie chirurgicala complexa. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile din Braila spre care iti poti indrepta atentia. 

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Braila?

Daca vrei sa stii care este bugetul orientativ pe care sa il pregatesti pentru o sedinta de kinetoterapie in Braila, poti lua in considerare tabelul de mai jos. Nu uita ca poti opta si pentru abonamente de cinci sau chiar zece sedinte, unde poti beneficia de reduceri semnificative. Iata care sunt tarifele aplicate in clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Artro Kinetic Med
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Cabinet modern
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie
Kinetic Therapy
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Dotari superioare si echipamente performante
 • Tratamente personalizate
 • Echipa profesionista, bine pregatita si implicata de terapeuti
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Rezultate conform asteptarilor
First Kinetic
60 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 60 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Terapeuti autorizati, profesionisti si bine pregatiti
 • Proceduri eficiente
 • Dotari superioare
 • Cabinet modern
Ionel Dima
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Rating maxim
 • Profesionalism, implicare si amabilitate
 • Kinetoterapeut autorizat
 • Atmosfera placuta
 • Proceduri kinetoterapeutice la domiciliu
OsteoMacreanu
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Profesionalism, atentie la detalii si implicare
 • Servicii calitative
 • Pricepere in realizarea protocoalelor de exercitii
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Cabinet modern
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in procedurile kinetoterapeutice in Braila

Stim cat de dificil poate fi sa gasesti o clinica in care sa beneficiezi de proceduri kinetoterapeutice in Braila la standarde superioare, motiv pentru care ti-am selectat cinci optiuni pe care sa le poti lua in considerare. Descopera-le pe fiecare in parte si afla care este si parerea celorlalti pacienti care au beneficiat de sedintele terapeutice:

1. Clinica Artro Kinetic Med

Clinica Artro Kinetic Med este specializata in procedurile de recuperare medicala, printre care se numara si sedintele de kinetoterapie, practicate in prezenta unei echipe de profesionisti din Braila. Personalul este format din kinetoterapeuti autorizati, care sunt capabili sa desfasoare un act medicale la standarde superioare. Pe langa kintetoterapie, specialistii au competenta de a realiza si fizioterapie, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj deep tissue, Mulligan Concept, Trigger Points etc. Clinica pune la dispozitia pacientilor de toate varstele consultatii de specialitate, in urma carora se stabilesc procedurile de tratament care trebuie sa fie aplicate, pentru ameliorarea starii de sanatate. Aparatura folosita este de ultima generatie, iar dotarile sunt superioare, oferind tuturor pacientilor un spatiu sigur de tratament, eficient pentru vindecarea unui spectru larg de afectiuni.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este 60 lei.

Clinica beneficiaza de un rating de cinci stele, datorita serviciilor medicale si a procedurilor eficiente de care pacientii beneficiaza. Personalul este format dintr-o echipa de specialisti in procedurile terapeutice, care desfasoara un act medical ireprosabil. De asemenea, echipamentele si aparaturile folosite sunt la standarde superioare, ceea ce inseamna ca sansa de reusita a procedurilor aplicate este ridicata. In plus, cabinetul este modern, iar atmosfera primitoare, multi dintre pacienti mentionand ca se simt pe maini bune.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Artro Kinetic Med
Vezi Pareri

2. Kinetic Therapy Tarachiu

Kinetic Therapy Tarachiu este un centru de recuperare medicala in afectiuni neuromotorii, ortopedice, pediatrice, in cadrul caruia se desfasoara si sedinte de kinetoterapie in Braila. Personalul este format dintr-o echipa de terapeuti specializati in efectuarea procedurilor de recuperare medicala, care au competenta de a indica un plan eficient de tratament in functie de afectiunile si bolile de care pacientul sufera. Printre procedurile pe care le pot efectua se numara si: terapie Trigger Points, drenaj limfatic manual, reflexoterapie, masaj terapeutic, Yumeiho, terapie McKenzie (de recuperare pentru coloana vertebrala), fizioterapie, terapia Schrot (recuperare medicala pentru cei care sufera de scolioza), reeducare posturala, terapie Vojta. Pe langa competentele personalului, clinica mai dispune si de un echipament performant, dotari superioare, care sunt de un real ajutor in efectuarea unor proceduri eficiente.

Tariful aplicat pentru o sedinta de 45 de minute de kinetoterapie este de 70 lei.

Rating-ul maxim este dovada faptului ca serviciile si procedurile puse in aplicare sunt la  o calitate superioara. Echipa da dovada de profesionalism, pricepere, implicare, amabilitate si o buna pregatire in aplicarea procedurilor kinetoterapeutice indiferent cat de severa este afectiunea de care pacientul sufera. Dotarile centrului de recuperare sunt superioare, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt intotdeauna conform asteptarilor. 

3. First Kinetic

Centru de recuperare First Kinetic din Braila este o alta varianta pe care poti sa o iei in considerare atunci cand vrei sa beneficiezi de sedinte eficiente de kinetoterapie. Colectivul din spatele clinicii este format din specialisti si terapeuti de renume, cu o buna pregatire in procedurile de recuperare, capabili sa puna in aplicare si servicii precum: terapia Trigger Points, reeducarea posturala, masaj Deep Tissue, Shiatsu Kochi, Yumeiho, kinesiotaping, fitness medical, terapie fasciala, Medical Taping Concept (bandajarea neuromusculara), Sijmoves Methods. Din cadrul echipei de specialisti se fac remarcati: Stefan Dragu, kinetoterapeut, fondator First Kinetic si Adrian Dragu, terapeut. Echipamentele si dotarile clinicii sunt, de asemenea superioare, fiind de ajutor in efectuarea unor proceduri de calitate, cu efecte pozitive pe termen lung. In ceea ce priveste kinetoterapia, specialistii formati in cadrul cursurilor de specialitate aplica o serie de tehnici si miscari care sunt eficienta in tratarea pacientului.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 60 lei.

Cu peste o suta de recenzii pozitive si cu un rating de cinci stele, First Kinetic se afla printre primele optiuni ale pacientilor. Echipa formata din terapeuti autorizati este amabila, atenta la detalii, profesionista si implicata in actul medical, avand competenta de a aplica proceduri eficiente. De asemenea, dotarile sunt la standarde superioare, iar cabinetul este modern.

4. Ionel Dima

Ionel Dima este un kinetoterapeut renumit din Braila, care isi poate presta activitatea si la domiciliu, pentru pacientii care nu se pot deplasa catre centrul de kinetoterapie. Acesta este specializat in tratarea problemelor medicale neuro-artro-musculare, oferind, de asemenea, si sedinte de recuperare pentru afectiuni severe ca: AVC (accident vascular cerebral), Parkinson, diverse artroze, traumatisme (fracturi, luxatii etc.), afectiuni ale coloanei vertebrale (scolioze, cifoze, discopatii, hernii etc.), recuperare postoperatorie, gonartroze, coxartroze, PSH, diverse patologii la copii etc. Echipamentele pe care terapeutul le are la dispozitie atat la kinetoterapia la domiciliu, cat si la cea practicata la cabinet sunt moderne si de calitate, asigurand o prestatie medicala terapeutica ireprosabila. 

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de kinetoterapie pentru diverse afectiuni este de 50 lei.

Cabinetul kinetoterapeutului Ionel Dima din Braila are un rating maxim, datorita faptului ca are competenta de a trata afectiuni indiferent de nivelul de severitate al acestora. Profesionalismul, promptitudinea, pasiunea pentru munca si implicarea in actul medical sunt principalele motive pentru care pacientii isi indreapta atentia catre acest cabinet de kinetoterapie. Atmosfera este placuta si confortabila, insa kinetoterapeutul ofera si posibilitatea efectuarilor anumite proceduri la domiciliu.

5. OsteoMacreanu

OsteoMacreanu este un kinetoterapeut din Braila cu o experienta de peste 10 ani in practicarea terapiilor manuale, absolvent al scolii de osteopatie, ciclu de 6 ani si in continua perfectionare. In anul 2012, acesta a fost acreditat in aplicarea terapiei manuale Yumeiho, oferind o perspectiva imbunatatita asupra procedurilor terapeutice. Kinetoterapeutul are competenta de a aplica o serie de tehnici si de a indruma pacientul pentru ca acesta sa isi trateze in mod eficient afectiunile musculare, articulare si neurologice. Acesta se ocupa si de elaborarea unor protocoale eficiente de exercitii, pe care pacientii le pot achizitiona in mediul online, cum ar fi: protocol de exercitii pentru dureri lombare, protocol de exercitii pentru dureri cervicale, tratarea durerii cervicale iradiate catre brat, tratarea protuziei discale lombare si tratarea durerii iradiate catre picior.

Pretul unei sedinte de kinetoterapie este de 70 lei.

Profesionalismul, atentia la detalii, implicarea si promptitudinea sunt doar cateva calitati pentru care pacientii iau in considerare serviciile kinetoterapeutului OsteoMacreanu din Braila. Serviciile sale sunt calitative, fiind competent in tratarea unei serii generoase de boli si afectiuni. Acesta are totodata priceperea de a realiza protocoale de exercitii eficiente pe care pacientii le pot achizitiona din mediul online. Cei care aleg sa mearga la cabinetul acestuia, au marturisit ca au beneficiat de proceduri eficiente si au remarcat dotarile de calitate.

Concluzii

Locuiesti in Braila si esti in cautarea unui cabinet de kinetoterapie de incredere? Atunci poti lua in considerare optiunile pe care ti le-am pus la dispozitie anterior in articol, pentru a beneficia de ajutorul unor terapeuti autorizati si cu experienta vasta in acest domeniu. De asemenea, cabinetele sunt dotate in mod corespunzator, pentru realizarea unor proceduri de calitate, cu efecte rapide si resimtite pe termen lung.