Meniu

Kinetoterapie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de recuperare dupa o interventie chirurgicala trebuie sa fie efectuata in prezenta unui medic specialist, fin cunoscator al tehnicilor kinetoterapeutice. In Sectorul 6, ai ocazia sa gasesti un cadru medical care sa te poata ajuta pentru recapatarea si ameliorarea flexibilitatii, afectata fie de o boala, fie de o anumita interventie chirurgicala necesara. Expertii in kinetoterapie cunosc toate tehnicile necesare care trebuie sa fie aplicate pentru o recuperare adecvata si intr-un timp rapid. 

Daca locuiesti in Sectorul 6 si vrei sa beneficiezi de un ajutor de specialitate, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista cu cele mai frecventate clinici din zona ta la care poti apela cu incredere. Citeste in continuare si afla care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam.

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Sectorul 6?

Costurile aplicate pentru o sedinta de kinetoterapie in Sectorul 6 variaza, de regula, de la o clinica la alta, in functie de aparaturile utilizate, de experienta medicilor, dar si de renumele unitatii medicale. Daca esti interesat in urmarea unui tratament pe termen lung, poti opta chiar si pentru folosirea unui abonament. In plus, prin intermediul unui abonament, pretul per sedinta scade considerabil. In tabelul de mai jos ti-am pregatit tarifele practicate la clinicile din zona ta, pentru a-ti pregati bugetul in mod corespunzator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Perfekt Recovery
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 90 Ron
 • Grija fata de pacienti
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
 • Echipe profesioniste de kinetoterapeuti
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera placuta
Postural Kinetic
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Atmosfera prietenoasa
 • Echipamente de performanta inalta
 • Profesionalism, implicare si o buna pricepere
 • Proceduri eficiente
 • Kinetoterapeuti cu experienta
Bio Oxygen Clinique
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Kinetoterapeuti cu experienta
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
 • Dotari moderne
Centrul PoeMedica
100 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa profesionista de specialisti
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Clinica moderna
Mirunamed
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Profesionalism, implicare si experienta vasta
 • Atitudine pozitiva
 • Solutii eficiente
 • Atmosfera placuta
 • Dotari superioare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in kinetoterapie in Sectorul 6

Identificarea unei clinici de incredere poate fi o sarcina dificila, insa, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate unitati medicale specializate in kinetoterapie in Sectorul 6 pe care sa te poti baza si care au ca scop vindecarea tuturor pacientilor. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Perfekt Recovery

Perfekt Recovery este un centru de recuperare, in cadrul caruia se pot efectua proceduri kinetoterapeutice in Sectorul 6 la standarde superioare. Printre serviciile pe care clinica le pune la dispozitia celor interesati, pe langa sedintele de kinetoterapie, se numara si: consultatie si diagnostic, recuperare dupa traumatisme si afectiuni cronice, programe speciale pentru gravide, pentru slabit, evaluare neuromotorie si musculoscheletala pentru copii, recuperare neuromotorie si musculoscheletala, evaluarea posturii si a mersului, kinesio taping, masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj de gravide etc. Echipa de kinetoterapeuti si terapeuti este experimentata, avand o experienta care acopera vastele arii ale recuperarii medicale. Echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, oferind medicilor si terapeutilor posibilitatea de a efectua un act medical exemplar, iar pacientii sa se bucure de rezultatele dorite.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 90 lei.

Perfekt Recovery a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, obtinand un rating maxim. Echipele medicale isi desfasoara activitatea cu implicare, pasiune, profesionalism, avand totodata grija ca pacientul sa primeasca cel mai eficient plan de tratament. Aparatura si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, contribuit semnificativ la efectuarea unor proceduri calitative, in cadrul carora se obtin rezultatele dorite intr-un timp scurt.

Vezi parerile pacientilor despre Perfekt Recovery
Vezi Pareri

2. Postural Kinetic Therapy

Postural Kinetic Therapy este o clinica specializata in proceduri eficiente de recuperare, care abordeaza o arie vasta de domenii, printre care se numara si fizioterapia, recuperarea sportiva, kinetoterapia pediatrica si kinetoterapia la domiciliu in Sectorul 6. Terapeutii si kinetoterapeutii din cadrul acestei institutii medicale sunt specializati in kinetoterapie pentru bebelusi/copii, recuperare sportivi,  recuperarea afectiunilor coloanei vertebrale, precum si in alte terapii cum ar fi kinesiotaping, terapia TECAR, terapia manuala, elongatii vertebrale si masajul terapeutic. In ceea ce priveste procedurile puse in aplicare in cadrul ramurii de kinetoterapie, specialistii sunt competenti in efectuarea: corecturii posturii, cresterii mobilitatii, flexibilitatii, fortei musculare, reeducarii respiratorii, reeducarii sensibilitatii, reeducarii mersului atat la adulti, cat si la copii. Din cadrul acestei echipe de specialisti fac parte: Maria Titiliuc, specialist in kinetoterapie si motricitate speciala, Denis Vicovan, specialist kinetoterapie si motricitate speciala, fondator Postural Kinetic Therapy, Vlad Vicovan, specialist kinetoterapie si motricitate speciala.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie individuala de 45 de minute este de 100 lei, in timp ce un abonament de 10 sedinte costa 800 lei.

Postural Kinetic Therapy se bucura de un rating maxim, multumita serviciilor si procedurilor eficiente puse la dispozitia pacientilor cu multiple probleme. Echipa este formata din kinetoterapeuti de exceptie, care dau dovada de profesionalism, implicare, pasiune pentru domeniul in care activeaza si o buna pricepere in aplicarea procedurilor de recuperare. In plus, echipamentul pe care il au la dispozitie este de o performanta inalta.

3. Bio Oxygen Clinique

Bio Oxygen Clinique este o clinica specializata in terapie hiperbarica si kinetoterapie din Bucuresti, Sectorul 6, unde pacientii pot beneficia de servicii eficiente de recuperare medicala in prezenta unui medic specialist. Colectivul este format din profesionisti in aplicarea terapiei hiperbarice, dar si a procedurilor de kinetoterapie, pentru o eficienta crescuta in ceea ce priveste procesul de recuperare a pacientului. Pe langa cele doua specialitati, clinica mai poate pune la dispozitia celor interesati si urmatoarele servicii: fizioterapie (electroterapie, ultrasunet, laser), infiltratie intraarticulara, infiltratie periarticulara, infiltratie intravenoasa, intramuscula si proceduri special concepute pentru copii. Pacientii pot opta si pentru abonamente, nu doar pentru sedinte individuale, pentru o continuitate a tratamentului si a procedurilor aplicate. Clinica este dotata cu aparaturi de o performanta ridicata, eficiente in obtinerea rezultatelor dorite intr-un numar redus de sedinte.

Pretul pentru o sedinta de 30 de minute este de 70 lei, in timp ce un pachet de 10 sedinte este de 550 lei. De asemenea, pretul poate varia si in functie de durata unei sedinte.

Rating-ul maxim al clinicii Bio Oxygen Clinique este dovada unei bune implicari a cadrelor medicale. Echipa este formata din kinetoterapeuti cu experienta, orientati catre cele mai eficiente solutii stabilite in functie de afectiunile pacientilor. Acestia sunt profesionisti, bine pregatiti, amabili si implicati in actul medical, iar aparatura aflata la dispozitia lor este de ultima generatie.

4. Centrul PoeMedica

Centrul PoeMedica este activ in domeniul medical de peste 15 ani, fiind specializat si in procedurile kinetoterapeutice din Sectorul 6. Echipa de specialisti este formata din doi medici cu experinta in recuperare medicala: dr. Daniela Poenaru, medic primar in recuperare medicala, sef lucrari UMF Carol Davila, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie generala, articulara, de parti moi si dr. Simona Neagoie, medic specialist in recuperare medicala. In cadrul cabinetului de kinetoterapie, medicii au competenta de a efectua o gama larga de servicii si proceduri, printre acestea numarandu-se si: tratarea suferintelor de coloana vertebrala, articulare, neurologice, prevenirea si tratarea osteoporozei, gimnastica pentru gravide si pentru lauze (post-partum), gimnastica pentru copii cu afectiuni congenitale sau dobandite, conditionare aeroba la diferite categorii de pacienti cu limitarea capacitatii de efort, cure de reducere ponderala.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de kinetoterapie individuala cu indicatie terapeutica este de 100 lei. 

Centrul PoeMedica este puternic apreciat, drept dovada fiind recenziile pozitive postate in mediul online. Echipa de medici si specialisti de la departamentul de recuperare medicala da dovada de o buna pregatire in lucrul cu pacientii, iar echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Atmosfera este placuta, iar clinica este moderna.

5. Mirunamed

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui cabinet de recuperare medicala este chiar clinica Mirumed, care si-a inceput activitatea in anul 2010 si este specializata in kinetoterapie in Sectorul 2. Specialistii pun la dispozitia pacientilor o paleta larga de proceduri si terapii, care au menirea de a asigura o recuperare eficienta, printre acestea numarandu-se si: kinetoterapie pentru sugari, copii si adulti, masaj terapeutic, electroterapie, ultrasunet, laser, parafina, evaluarea clinica a copilului, terapie ocupationala, ergoterapie si logopedie, terapie TECAR. Din cadrul echipei de specialisti fac parte si: dr. Diana Popescu, medic specialist recuperare medicala si balneologie – adulti, dr. Rodica Bulf, medic primar recuperare medicala si balneologie – copii si kt. Alexandru Piele. In plus, la dispozitia medicilor si terapeutilor se afla si o aparatura de ultima generatie, eficienta in aplicarea diverselor forme de terapii si proceduri de recuperare.

Pretul pentru o sedinta de 45 minute de kinetoterapie este 80 lei, iar pretul aplicat pentru un abonament de 10 sedinte este de 700 lei.

Profesionalismul, implicarea si dotarile superioare ale clinicii sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare serviciile clinicii Mirunamed. Echipa de medici si specialisti este experimentata, atenta la detalii si orientata catre cele mai eficiente solutii, adaptate la nevoile pacientilor. Atmosfera este placuta si primitoare, iar colectivul are o atitudine pozitiva.

Concluzii

Daca ai nevoie de ajutorul unui kinetoterapeut in Sectorul 6 si nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia, poti lua in considerare clinicile si centrele medicale prezentate anterior in articol, pentru a beneficia de servicii si proceduri de calitate. Echipele de medici si kinetoterapeuti sunt experimentate, iar dotarile institutiilor medicale sunt superioare, oferind sprijin in realizarea unor proceduri la standarde inalte.