Meniu

Kinetoterapie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a imbunatati sanatatea si mobilitatea corpului, sedintele de kinetoterapie in Bucuresti sunt de un real ajutor. In acest oras sunt numeroase centre de kinetoterapie cu servicii de calitate, in care isi desfasoara activitatea terapeuti cu experienta, ce lucreaza cu tehnici si metode consacrate in domeniu.

In acest articol, vei avea ocazia sa explorezi cele mai bune clinici de kinetoterapie din Bucuresti, in care sunt medici specializati in ortopedie, neurologie, reumatologie, dar si terapeuti care lucreaza cu implicare si profesionalism pentru a le oferi pacientilor sansa la o viata fara dureri si cu voie buna.

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Bucuresti

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie realizata in Bucuresti poate sa difere de la un centru la altul. Urmareste tabelul de mai jos si vezi ce buget trebuie sa aloci pentru un astfel de tratament!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 300 Ron
 • Ortopedie, neurologie, recuperare medicala
 • Echipa de kinetoterapeuti supraspecializati
 • Recuperare medicala pentru sportivii de performanta
 • Kinetoterapeutii lucreaza dupa protocoale consacrate de recuperare
 • Dotari moderne
 • Atmosfera relaxanta
Best Kinetotherapy
2
180 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 180 Ron
 • Kinetoterapie profilactica, de recuperare, de tip curativ
 • Fizioterapie si masaj
 • Personal foarte bine pregatit
 • Aparatura de ultima generatie
 • Bun raport calitate-pret
 • Atmosfera placuta si relaxanta
AtleticoKinetic
3
300 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 300 Ron
 • Kinetoterapie copii si adulti
 • Numerosi medici de ortopedie-traumatologie si reabilitare medicala
 • Kinetoterapeuti si fizioterapeuti cu experienta si in continua formare
 • Kinetoterapie individuala sau de grup
 • Masaj terapeutic, electroterapie, crioterapie
 • Aparatura de ultima generatie
KinetoProActiv
200 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 200 Ron
 • Kinetoterapeut cu experienta si cu pregatire solida in domeniu
 • Programe personalizate
 • Kinetoterapie online
 • Kinetoterapie copii si adolescenti
 • Raport calitate-pret avantajos
Sport Care
120 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 120 Ron
 • Planuri personalizate de tratament
 • Aparatura de ultima generatie
 • Profesionisti cu experienta in fiziokinetoterapie
 • Medici specializati in ortopedie, neurochirurgie, reumatologie
 • Preturi avantajoase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 centre de kinetoterapie din Bucuresti

Sunt cateva centre de kinetoterapie foarte bine cotate in Bucuresti. Le vei descoperi in cele ce urmeaza!

1. Centrokinetic

In clinica de ortopedie, neurologie si recuperare medicala Centrokinetic din Bucuresti activeaza o echipa de kinetoterapeuti supraspecializati si cu o experienta de peste 17 ani. Specialistii au lucrat cu sportivi de performanta, printre care echipa nationala de rugby a Romaniei, echipa de fotbal Rapid Bucuresti, sportivi de la Federatia Romana de Lupte. Kinetoterapeutii sunt specializati in traumatologia ortopedica, sportiva si in afectiunile coloanei vertebrale, lucrand dupa protocoale consacrate de recuperare, ce sunt implementate in clinicile importante de recuperare din intreaga lume si care vizeaza: ruptura de menisc, instabilitatea de umar, disjunctia acromio-claviculara, scolioza, hernia de disc, cifoza, discopatia lombara si alte probleme medicale. 

Pretul unei proceduri kineto in Bucuresti, la Centrokinetic, este de 300 de lei.

Sute de persoane si-au exprimat parerea pe internet in legatura Centrokinetic, iar cele mai multe dintre ele au acordat nota maxima, spunand ca serviciile sunt de calitate superioara, gratie personalului atent, amabil si empatic, care a dat dovada de profesionalism. Atmosfera relaxanta, prietenoasa si dotarile din clinica sunt alte aspecte pentru care bucurestenii sunt recunoscatori. Sunt insa si persoane care sustin ca preturile sunt foarte mari, in comparatie cu alte clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Best Kinetotherapy

Un bun kinetoterapeut in Bucuresti poti gasi la Best Kinetotherapy by Ana Dedu, o clinica in care echipa de specialisti beneficiaza de o expertiza avansata in kinetoterapie si kinetoterapie sportiva, dar si in intretinere si recuperare. Clinica se adreseaza persoanelor cu afectiuni ortopedice, post-traumatice si sportivilor de performanta, dar si persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata si sa ajunga in cea mai buna varianta a lor din punct de vedere fizic. Sunt trei categorii de servicii de kinetoterapie puse la dispozitie: kinetoterapie profilactica, kinetoterapie de recuperare, kinetoterapie de tip curativ. Pe langa serviciile de kinetoterapie pentru care Best Kinetotherapy este recunoscuta Capitala, mai sunt puse la dispozitie servicii de fizioterapie, reflexoterapie si masaj. 

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie de 60 de minute, individual, este de 180 de lei. Se pot insa achizitiona abonamente de 5 sedinte (500 de lei) sau 10 sedinte (1.000 de lei).

In Bucuresti, aceasta clinica de recuperare este considerata printre cele mai bune, din mai multe motive: servicii diverse, personal foarte bine pregatit si atent fata de nevoile pacientilor, aparatura de ultima generatie, preturi accesibile. Sunt bucuresteni care spun ca au mers cu drag la procedurile de kinetoterapie si ca se vor intoarce regulat aici, pentru a se mentine in cea mai buna forma.

3. AtleticoKinetic

AtleticoKinetic este o clinica de kinetoterapie din Bucuresti, care ofera servicii complete in acest domeniu. Terapiile de adreseaza atat copiilor, cat si adultilor. Pentru cei mici, tehnicile de kinetoterapie sunt urmatoarele: Schroth, Bobath, Vojta si, tot pentru ei, sunt puse la dispozitie si servicii precum: evaluare motorie, evaluare logopedie, terapie ocupationala. Pot apela la acest centru de kinetoterapie persoanele care au dureri de spate, de umar, de cot, deviatii de ax genunchi, dureri la articulatia pumnului, dureri de genunchi, dureri musculare. Echipa este formata din sase medici specializati in ortopedie-traumatologie si un medic specialist reabilitare medicala, fizioterapeuti, kinetoterapeuti cu experienta si un logoped. 

Sedinta de kinetoterapie individuala costa 300 de lei si are o durata de 50 de minute. Se pot achizitiona si abonamente de 10 sedinte de kinetoterapie individuala, la pretul de 2.700 de lei.

Despre echipa AtleticoKinetic se spun lucruri foarte frumoase pe internet: ca este foarte bine pregatita si ca nu inceteaza sa acumuleze cunostinte si sa se perfectioneze, ca este plina de energie si profesionista. Au mers la aceasta clinica persoane care au suferit interventii chirurgicale, accidentari, care au avut dureri, din pricina vietii sedentare sau a varstei inaintate, dar fiecare dintre acesti pacienti au primit ajutorul de care au avut nevoie pentru a se repune pe picioare si a se bucura din nou de viata la capacitate maxima. 

3. Kineto ProActiv

Kineto ProActiv este un cabinet de kinetoterapie din Bucuresti care a fost infiintat de kinetoterapeutul Claudiu Andron, in anul 2016. Experienta acestui kinetoterapeut a inceput in 2007, in cadrul unor cabinete medicale si centre de wellness, dupa ce, intre anii 2000 si 2004 a activat ca asistent universitar la Universitatea din Bacau, la sectia de Kinetoterapie. Scopul sedintelor de kinetoterapie este atat profilactic, cat si de relaxare sau de terapie. Abordarea initiala este focusul pe zona afectata, dupa care se trece la exercitii generale, care implica intreg corpul.  Serviciile se adreseaza atat persoanelor sanatoase, cat si persoanelor sedentare, femeilor insarcinate, copiilor si adolescentilor in crestere, pacientilor cu afectiuni ale coloanei, cu probleme reumatice sau ortopedico-traumatice.

Tariful pentru o sedinta individuala de kinetoterapie este de 200 de lei.

Serviciile de recuperare medicala oferite de acest cabinet de kinetoterapie din Bucuresti sunt apreciate de pacienti, acestia declarand ca au descoperit un kinetoterapeut profesionist si foarte bine pregatit, alaturi de care au avut rezultate exceptionale. Priceperea, experienta si incurajarile profesionistului i-au facut pe bucuresteni sa capete incredere in fortele proprii si sa se refaca sau sa scape de durerile deranjante intr-un timp scurt.

5. Sport Care

Sport Care este un alt cabinet din Bucuresti cu servicii de kinetoterapie oferite de specialisti cu experienta. Medicii si fiziokinetoterapeutii de aici ii ajuta pe pacienti sa-si redobandeasca mobilitatea si sa uite de problemele de sanatate prin intermediul unor planuri personalizate si cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. Printre specialistii de renume de aici se afla  Anastasios Petropoulos, manager general si fiziokinetoterapeut cu peste 7 ani de experienta. Pe langa terapeutii cu experienta, la Sport Care mai sunt si medici specializati in: ortopedie, neurochirurgie si reumatologie. Un nume de pe lista medicilor este asist. univ. dr. Mihai T. Gavrila, medic primar ortoped, care este supraspecializat in chirurgia umarului si a cotului.

Costul unei sedinte individuale este de 120 de lei, iar abonamentul care include 12 sedinte costa 1.000 de lei.

Despre personalul acestei clinici se spune ca este profesionist, atent, dar si zambitor si prietenos si ca acorda aceeasi importanta fiecarui caz. Dupa multi ani in care au avut dureri, multi bucuresteni au gasit aici rezolvarea problemelor de sanatate, datorita medicilor care le-au recomandat un tratament personalizat de recuperare si a terapeutilor care au facut posibila refacerea intr-un timp scurt.

Concluziile noastre

Cateva sedinte de kinetoterapie in Bucuresti pot rezolva probleme de sanatate vechi si suparatoare, cum ar fi durerile de spate sau de umar. In functie de recomandarea medicului, poti opta pentru serviciile de kinetoterapie sau fizioterapie si le poti combina cu masajul terapeutic, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate. 

In clinicile de recuperare prezentate sunt specialisti in balneofiziokinetoterapie din Bucuresti cu experienta si cu o pregatire vasta in domeniu, specializati in metode si tehnici de kinetoterapie populare in lumea intreaga.