Meniu

Kinetoterapie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de kinetoterapie din Buzau se adreseaza pacientilor de toate varstele care au probleme de mobilitate, care au anumite functii ale organismului diminuate sau care au nevoie de terapie prin miscare pentru gestionarea unor afectiuni. Sedintele de kinetoterapie ajuta la mentinerea unei conditii fizice optime, la imbunatatirea posturii si la cresterea capacitatii la efort. 

Daca ai fost diagnosticat cu o anumita afectiune si medicul ti-a recomandat sa faci kinetoterapie, in Buzau poti gasi mai multe cabinete specializate. Terapeutii asigura pacientilor programe de exercitii personalizate, tinand cont de patologie, de nevoi si de functiile organismului care au fost afectate in contextul bolii sau unui traumatism. 

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Buzau?

In Buzau, la fel ca in alte orase, tariful pentru o sedinta de kinetoterapie variaza in functie de metodele folosite, de durata sedintei si de experienta terapeutului. Pentru a ajunge la rezultatul dorit, pacientii au nevoie de regula de mai multe sedinte, iar unele cabinete ofera si reduceri in acest caz. Iata care sunt cele mai bune optiuni din orasul tau si care este pretul sau intervalul de pret pentru o sedinta de kinetoterapie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Physiofit Plus
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la primele sedinte
 • Terapeuti foarte bine pregatiti
 • Amabilitate si rabdare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Bogdan Scarlat
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Seriozitate, implicare si amabilitate
 • Pasiune pentru meserie
 • Programe de recuperare personalizate
 • Rezultate inca de la primele sedinte
Mihai Grozavu
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Kinetoterapeut cu experienta
 • Programe de exercitii eficiente
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de kinetoterapie din Buzau

Pretul nu este singurul factor de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o clinica specializata in kinetoterapie din orasul Buzau. Cand vine vorba despre servicii de recuperare medicala, trebuie sa evaluezi cu atentie variantele disponibile si sa verifici aspecte precum reputatia cabinetului respectiv, calificarile terapeutilor si echipamentele din dotare. 

Poti beneficia de servicii calitative din sfera kinetoterapiei in urmatoarele cabinete din Buzau: 

1. Physiofit Plus

Specializat in kinetoterapie, fizioterapie si masaj, cabinetul de recuperare medicala Physiofit Plus din Buzau este principala optiune pe care sa o iei in calcul daca te intereseaza astfel de servicii. Activitatea acestui cabinet a inceput in anul 2021, cu obiectivul de a oferi pacientilor acces la tratamente si proceduri moderne din domeniul recuperarii medicale. Sunt disponibile tratamente de ultima generatie, dedicate nevoilor individuale si efectuate de terapeuti cu experienta. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie porneste de la 50 lei. 

In mediul online poti vedea ca numerosi pacienti si-au relatat experienta avuta la Physiofit Plus. Acestia se declara multumiti si spun ca s-au simtit foarte bine chiar de la primele sedinte. Terapeutii sunt foarte bine pregatiti, amabili, rabdatori si seriosi. Serviciile sunt de calitate, iar pacientii apreciaza inclusiv flexibilitatea in programari. De asemenea, cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie si preturile sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Physiofit Plus
Vezi Pareri

2. Bogdan Scarlat

Bogdan Scarlat este unul dintre specialistii in kinetoterapie carora te poti adresa daca ai nevoie de servicii de recuperare medicala in Buzau. Acesta are experienta in sfera kinetoterapiei, fizioterapiei si masajului, fiind orientat catre o perfectionare continua. Dupa incheierea studiilor, a urmat numeroase cursuri de specializare pentru a isi consolida cunostintele si pentru a dobandi competente in tratarea unor afectiuni. Este la curent cu cercetarile stiintifice din domeniul in care activeaza, participa la conferinte si congrese si are scopul de a imbunatati calitatea vietii pacientilor care ii solicita serviciile. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie porneste de la 60 lei. 

Bogdan Scarlat se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor, care il descriu ca fiind un profesionist. Seriozitatea, implicarea, amabilitatea si pasiunea pentru meserie sunt alte calitati pe care pacientii i le atribuie. Programele de recuperare sunt bine gandite si structurate astfel incat sa se muleze pe nevoile pacientilor. Sedintele de kinetoterapie ofera rezultate bune inca de la inceput, iar kinetoterapeutul este orientat catre rezultate pe termen lung.

3. Mihai Grozavu

Cabinetul individual de kinetoterapie Grozavu Mihai este unul dintre cabinetele preferate din Buzau ale persoanelor care fac periodic kinetoterapie. Lista de servicii cuprinde proceduri si tratamente de recuperare medicala destinate persoanelor care au suferit un traumatism sau care au fost diagnosticate cu o afectiune care le limiteaza mobilitatea. Confortul si siguranta pacientului sunt pe primul loc, iar eficienta planurilor terapeutice este sustinuta de experienta vasta a kinetoterapeutului.  

Referitor la pret, acesta porneste de la 60 lei pentru o sedinta de kinetoterapie.

Pacientii care au ales acest cabinet si care si-au relatat experienta pe internet sunt de parere ca Mihai Grozavu este cel mai bun kinetoterapeut din Buzau, deoarece in urma programelor de exercitii concepute de catre acesta au reusit sa scape de dureri si si-au recapatat mobilitatea. Rezultatele sunt de lunga durata si se observa inca de la primele sedinte. 

Concluzii

Imbunatatirea mobilitatii, a coordonarii si echilibului, cresterea capacitatii la efort si ameliorarea unor dureri sunt cateva situatii in care poti sa apelezi la sedinte de kinetoterapie in cadrul unuia dintre cabinetele din Buzau. Kinetoterapia are beneficii importante in recuperarea dupa un accident sau in contextul unei afectiuni, dar este utila si in prevenirea unor traumatisme, imbunatatind conditia fizica.